• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tiadlan-Lighan és környéke

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 33 / 51 • 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 51

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.10. 2:18

(Minuial Líin Miphileg)

*Shanil elfordulása neki úgy jön le, hogy nem akarja látni a férfi. Feláll az ágy széléről, letörli a szemeit az ingujjával és Shanil felé fordul. Akar még valamit mondani, de nem jön ki hang a száján. Má minden érzését szavakbaöntötte. Fáj neki, hogy Shanilnak ez nem volt elég, de tőle ennyi tellett. Sarkonfordul és kisiet a szobából. A kulcsot a kisasztalon hagyja, és halkan behúzza maga mögött az ajtót.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.10. 8:33

(Shanil Argus)

Mielőtt Minu elmegy a szobából még felé pillant enyhén vörös szemeivel és csak remélni tudja,hogy Minu visszanéz még.

-Egyik felem most azt súgja,hogy azt kellene mondanom neked,hogy legyetek boldogok.Másik énem mást szeretne...
...
És csak remélni tudom,hogy egyszer ismét a karjaimban tarthatlak,mert minden pillanat fáj ha csak belegondolok a döntésedbe...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.02.10. 8:52

///Srácok bocs a 4 oldalnyi lemaradásért! Tanulós hetem volt, nem volt időm játszani. Mostantól újra leszek!///

Flamm igencsak megvonja a szemöldökét mikor a fogadóba megpillantja Minu-t és Joe-t. Egyből felfog mindent. Minu Joe-t választotta, és nem őt és nem Shanil-t. Véglis megérti. 3ójuk közül a hatalmas barbár a legynyugodtabb természetű. Ahogy ismeri barátját, már le is feküdtek egymással. Pont úgy mint Erionban Shanillal. Legalább jómaga tiszta maradt. Nem mocskolta be a lányt. Még a fogadóban megkérdezi Lestosékat, hogy mit derítettek ki a kardjairól. Útban a ruhaárus és az erőd felé...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.10. 16:53

(Minuial Líin Miphileg)

*Még visszapillant az ajtóban, és egy utolsó nagy könnycsepp végigfut az arcán. Aztán kimegy, becsukja az ajtót és visszasomfordál a szobájukhoz. Bemegy és lecsüccsen az ágyra. Felvesz egy párnát és magáhozöleli.*
<... Hol van Joe? Most igazán kéne, hogy hozzábújhassak és megvígasztaljon. Nem ülök itt tétlenül. Még amúgy is sok a dolgom. ...>
*Összeszedi magát, eltűnteti a sírás nyomait és kisiet a fogadóból. Próbál visszaemlékezni, hogy hol volt a kovács. Még ott akarja érni Trishát. Ha nem találja, akkor kérdezősködik kicsit. Útközben néz magának szabászatot is.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.10. 17:02

(Shanil Argus)

Csak bámul a becsukott ajtóra.Sokáig bámulja az ajtót.
Idővel erőt vesz magán feláll és elindul az ajtó felé.Még kicsit imbolyog és szédül is.Lemegy a fogadónak az ivó részlegébe.

-Egy üveggel a legerősebb itallból...

majd egy üres asztalt keress az egyik sarokba és leül.kinyitja az üveget beleszagol,hogy elég erős lesz-e a pia majd nagyokat huzz belőle.Felejteni akar.Legalábbis megprobálkozik vele.....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.10. 17:30

KM esemény
Helyszín: Tiadlan, Lighan, Bölcs háza
Időpont: dél
Résztvevők: Schinter, Quiasse Limenel Umassyras, Flamme O'Styg, Joe Lyon

*Lestos Flamm ábrázatát látva, rögtön odamondja neki:*
- Nem tart sokáig, de feltűnőek a véres, koszhott, és elrongyolódott ruháink. Csak menjünk ide be, vegyünk méretet, és seperc alatt kiválasztják a megfelelő ruhát. Tiadlanban úgyis a szellősebb ruhák a divatosak, így még kényelmes is lehet...
* A 3 férfi belép a nagyobb üzlet ajtaján. Jobbkéz felől hatalams szekrények, mindenféle anyagokból varrt egyberuhák, durvább megmunkálatlan anyagok halmai. Az eladó könnyű, Tiadlani köntöst visel, szemközt egy pultnál áll. Két lengébb öltözetű férfi áll a pult végénél, elmélyülten beszélgetnek. Az eladó láthatóan meglepődik a durva, faragatlan öltözetű férfiak láttán. A két másik férfi is hátra pillant, feléjük fordulva mustrálja most a jövevényeket. Az eladó szemöldökét ráncolva lpéked a megiletődött harcosok felé.*
- Mi hozott ide titeket, a kultúra eme kis szietére, a divet cseppnyi szalonjába? Ahogy látom, nem tartoztok művelt vársárlói körömbe...
* Lestos méltatlankodva:*
- Már megbocsásson, uram, de jómagam tudós, és harcos is vagyok egyben. Kevesen vannak, akik Krad lovagjai közül ilyen hűen szolgálják rendjüket....szavaidból csak gúnyt éreztem ki, holott nem törekedtél megismerésünkre. ha megbocsátassz, szeretnénk beljebb jönni. Szeretnénk ruhát venni, melyben kényelemsen mozoghatunk bármilyen helyzetben, és fel is ölthetűn rá vértet.
* A férfi kissé felvonja szemöldökét, majd látva, hogy Lestos és kompániája jámbor szándéktól vezérelve lépett üzletébe, a két segítőjének int, hogy lazíthatnak: nem kell kitessékelni az idegeneket. Sokatmondóan megvonja a vállát, és a terem egy távolabbi részébe mutat.*
- Kérlek, elöbb te * Lestosra mutat* áll fel erre a székre. Méretet veszek, majd megmutatom, milyen anyagokból készíthetünk ruhát számotokra.
* Az eladó elöbb Lestosról, majd Flammról és Joe-ról is méretet vesz. Ezután különféle anyagokat hozat segíédeivel. Előszőr a durvább, majd a jóval kényelmesebb pamut, illetve selyem vásznakat ajánlja. Miután mindenki kiválasztotta a saját szájízének való anyagú, és színű kelmét, a férfi segédeinek máris instrukiókat ad. Alig 1 óra mulva a 3 férfi elégedetten lép ki az üzlet ajtaján. A ruhák másnap este lesznek készen, hiszen eddig tart a megvarrás. Némi extra pénz kifizetésével csökkenthető az időtartama ennyire, ruhánként 7 ezüst. Az eladó előre 5 ezüstöt lér, majd kézhezvételkor további 5-öt. A 7 ezüst ezen felül értendő. Ezután, mivel jócskán eltelt az idő, Lestos javasolja, menjenek vissza a fogadóba, majd fegyverüket felvéve induljanak el a kovácsműhelybe.*
* Trisha ezalatt Minu szobájába lép. Az ajtót kinyitja a Minutól kapott kulccsal, majd belép. A lány fegyvereit magához veszi, majd a sajátjait is felvéve, elindul a műhely felé.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.10. 20:57

* Minu és Trisha távozásakor rápillant Minura. Tekintetéből lerí az öröm és bizalom. Ezután ő is elindul Flammal és Lestossal a városban szétnézni. Út közben elámul a város szépségén és a tömeg nagyságán. A ruha kufárokhoz érve az egyszerűbb, de tartósabb ruhákat árulókat keresi. Lestoss tanácsára betérnek egy boltba. Az eladó szavai kissé feldühítik, de látva., hogy Krad lovagjának erényes fellépése hatására visszafogja magát a ficsúr, ő is lehiggad. Ő nem "kér" a varratásból, inkább próbálgat a jelenlegi választékból.Kiválaszt magának egy hegymászáshoz alkalmas bakancsot, két krémszínű galléros jobb minőségű inget, egy barna színű bőr nadrágot, melyből kissé bővebbet választ, hogy hosszú gyaloglásra is alkalmas legyen. Mikor végez a ruhák kiválasztásával Lestoss tanácsára ő is visszaindul a fogadóba. Belép a fogadó ajtaján. Megpillantva Shanil kissé még mindig a betegségtől fehér ábrázatát, majd hanyatt esik.< Na eljött az igazság ideje. Megszegtem ígéretem. Jöjjön aminek jönnie kell!>* Biccent Shanilnak, kér egy üveg szakét és két poharat a pultostól. Miután megkapta a toronihoz lép.*
- Üdvözöllek az élők sorában !*Kezdi mondandóját* Leülhetek? Meg kell vallanom neked egy dolgot! * Ha Shanil hellyel kínálja leül, kiönt két felest a poharakba, Shanil és maga elé teszi őket, majd belekezd:*
- Megszegtem ígéretem! Sajnálom, de nem bánom! Ha gondolod válassz fegyvert és én bárhol, s bármikor kiállok! *Tekintetéből a megbánás, majd később az őszinte eltökéltség sugározz feléd*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joe Lyon 2006.02.10. 21:10-kor.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.10. 21:03

(Shanil Argus)

nem áll fel és nme is igazán néz Joe-ra inkább huzz még egy nagyot a kezében lévő üvegből.Majd a szembe lévő széket kirugdosa az asztal alól a lábával.

-Megbánni?Nem csak a megbánnásról egy igéret.
...
Hahh velem akarsz párbajozni?Mégis hogy gondoltad?és mi lenne a győztes jutalma?

Egyeletesen beszél nem érezni semmilyen érzelmet a hangjában.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.10. 21:23

KM esemény
Helyszín: Tiadlan, Lighan, Bölcs háza
Időpont: dél
Résztvevők: Schinter, Quiasse Limenel Umassyras, Flamme O'Styg, Joe Lyon

* Trisha a tér közepe táján tart, amikor vele szemben a lovag és kompániája érkezik. Lestosra kacsint, aki kicsit megáll:*
- Van arrafele egy kítűnő szabó... drága igaz, meg faragatlan, de jó munkát végez úgy érzem.
* Trisha bólint, majd hozzáteszi:*
- nekem csupán varrás kell, nem tudod, azt is vállal?
* Lestos elgondolkozik.*
- Nagyon elegáns hely, de jó pénzért azt is elválalják. No, gyorsan felkapom a fegyvereim, és indulok utánad. Shanil?
* A lány megvonja a vállát.*
- Minut kérdezd... attól félek érzelmi válságot fog megélni, ha felébred...bátran irányozd hozzám, majd megpróbálom ápolgatni a lelkét szegnynek...
*Llestos Flammot és Joet követve tovább sétál a fogadó felé. Trisha még hátrafordulva látja a kiviarzó Minut, aki könnyes, kisírt szemekkel közelít felé*
- Hát veed mitörtént angyalom? Arel nyugosztalkon téged, gyere, akármi is a baj, igyunk meg egy jó teát... az majd segít, hidd el...
* A nő azzal Minut kézen ragadva támogatja egy közeli kis teaházba, aminek verandájára kiülve Trish rendel két erős, fűszeres helyi specialítst, a saját számlájára.*
- Mond csak, Shanil az oka a letörtségnek? Ha jól sejtem akkor felébredt...
* Radogin és Arakan eközben éppenhogy visszaérnek a fagóba. Gyorsan viszatérnek a szobába, majd Flammot és a többieket keresik. Lestossal találkozva a páros így szól.*
- Legyél szíves Lestos gyűjtsd össze a többieket, mennünk kéne már Gilron szolgájához....Flamm pedig készüljön fel, hogy a fegyverét többszöri vizsgálat alá vetjük.
* Lestos előbb Flammnak, majd az éppen leülő Joe-Shanil párosnak szól. Látva komoly arcukat, őket csupán megsürgeti, hogy mihamarabb legyenek ott. Megadja a címet, és útbaigazítja a férfiakat. Radogin, Arakan, Lestos és Flamm így együtt, teljes fegyverzetben indúl meg a kovács felé.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.10. 21:30

*Shanil szemébe néz.*
- Tudod! Én megszegtem az ígéretem! Szerinted más egyáltalán tett volna ilyen igéretet neked!? Én igen, és megbántam, hogy megszegtem azt. Azt megbántam, hogy megszegtem, de azt nem , hogy Minuval összeismerkedtem. Tudod Minu számomra minden! Nem egy futó kaland, hanem az életem értelme! Én amíg élek szeretni fogom őt! Nem fogom megbántani, nem fogom ki használni, nem fogom bántani! Én szeretném boldognak látni! Boldognak és vidámnak! Eddig nem láttam annak, de mostanában az! Remélem ez így is marad! *A beszéde közben ez fut át agyán*< Barátom, míg veled láttam boldogtalan és kiegyensúlyozatlan volt. Én szeretem és boldog Minu. Ne bántsd, mert megöllek, ha leklem Ranagolhoz is jut, akkor is!>
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.10. 21:37

(Shanil Argus)

-Jó kérdés,hogy más megtette-e volna.De még mindig nem a megbánásról szól egy igéret megszegése.
...
Igen és úgy gondolod,hogy nekem nem az életem értelme volt?Mellettem is ugyan olyan boldog volt és lehetett volna.

huzz még 1-t az üvegből.hangja még mindig hideg és nem érezni benne az érzelmeket.Talán az asztrál testét túlságosan megviselte az eset...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.10. 21:41

(Minuial Líin Miphileg)

*Mire odaér Trishához, eltünteti az összes könnycseppet. A kisírt piros ábrázatával nem tud mit kezdeni.*
- Inkább hagyjuk. Ja igen, felébredt. Próbáltam arra számítani, hogy könnyebben fogadja majd, de csak magamat csaptam be.
*A fűszeres tea lenyugtatja.*
- Inkább siessünk a kovácshoz meg egy szabót is útbaejtenék. Rámférne egy kis fazonigazítás. Már unom a ruhám szabását.
*Azzal felpattan és magaután húzza Trishát egy olcsóbb szabó felé, amit kinézett magának.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.02.10. 21:45

Flamm varratni szeretné a ruhályát. Türelmesen tűri míg leveszik róla a méretet. Egy szötétzöld, jobb minőségű könnyű inget választ, rá majd harc során egy kisebb bőrpáncél fog kerülni, arra pedig a nélkülözhetetlen, hosszú, fekete, bőrkabátja. Választ továbbá magának egy ugyancsak sötét színű bőrnadrágot, olyat, amivel gyorsan, fürgén lehet majd mozogni. Hozzá fog kérni még egy vastag, többfunkciós övet. Erős hegymászó bakancsát a világért sem cserélné le. Miután mindennnel kész van boldogan idul a fogadóba...

Ott szemet szú r neki, hogy Shanil már ébren van. Int neki, de úgy látja nincs valami beszédes kedvében ezért inkább otthagyja Joe-val. Leül Lestosék asztálához és kérdőn pillant újdonsűlt társaira.

-Kezdődhet a rituálé?

Modja mosolyogva....
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.10. 22:34

* Megissza a kiöntött felesét, majd Shanil szemébe néz!*
- Én szeretem ezt a lányt teljes szívemből! Úgy látom nincs értelme a beszélgetésünknek tovább! Minut szerintem csak kihasználtad! Kihasználtad és csak a vágyaid kielégítésének eszköze volt! Gondolkodj el ezen! Ha nem tetszik amit mondok, akkor állok elébe! Válassz módot és helyet! Én ott leszek! * mondandója végén feláll, megfogja az üvegét és a pult felé sétál ahol vacsorát rendel.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.10. 22:37

(Shanil Argus)

-Igen szerinted én nem szeretem teljes szivemből?
...
És mi lenne a tét?Mire lenne jó a harc?Szerited megkönyebülök hogy ha legyőzlek harcban?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 33 / 51 • 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...