Ramani Voineor
Csendesen végigvárom a többiek beszámolóját, majd elmosolyodom az ork dühöngésén, azért fejlődik, nem csodálkoztam volna rajta ha beront a goblinok közé, véget vetve saját és pár goblin életének. Miután Seela befejezte a beszámolóját én szólalok meg.
- Nos ez tény, hogy sokan vannak, és a város most a tegnap történtek után nem számít újabb támadásra, de lehet hogy ma ismét megpróbálják, így figyelmeztetni kell őket.
Odafordulok a követőmhöz és neki mondom tovább.
- Nos fiam te leszel a hírnök, ez egy fontos feladat, és sok ember élete múlik rajta, vissza kell menned a városba és figyelmeztetni a katonák vezetőit, mit láttunk idefenn a hegyoldalon, hogy felkészülhessenek egy estleges újabb támadásra, több mint száz goblin van idefenn, az egy kisebb sereg, így sietned kell, hogy minél hamarabb értesítsd őket, ha mi végeztünk odafenn visszatérünk a városba és beszélünk, ne okozz nekem csalódást-mondom neki. Majd útjára engedem, mert nem sok kedve volt velünk jönni, most viszont fontosnak érezheti magát, hisz küldetést kapott.Majd visszafordulok a többiekhez a fiú távozása után.
-Nos azt hiszem ideje indulni tovább, mielőtt észrevesznek minket, nincs túl sok kedvem verekedni, több mint száz goblinnal, valami oka van, hogy itt vannak és érzésem szerint a hegy tetején lesz a válasz.