( Nasha )
< Hm, Wenla válasza elég gyenge eresztés volt, láthatóan unatkozik. Remélhetőleg ilyen is marad, legalább a mai napra. >
* Örömöm nem tart sokáig, mivel most Chinen a sor, hogy szívja a vérét. Csendben, magamban mosolyogva hallgatom párbeszédüket, közben inkább szerény tudásomat próbálom összeszedni a térképolvasáshoz, bár társam kitartó és zavarba ejtő figyelme, illetve a tény, hogy most én vagyok a téma, nehezíti a gondolkodást. *
* Egy kis idő után csak sóhajtok egyet és feladom a dolgot majd becsatlakozom a társalgásba. *
- Chin, ne fáraszd magad, látod, hogy nincs kivel. Én nem bánom, hogy pusztán csak bámulsz. Az udvarlást meg * és odafordulok Wenla felé* meghagyja a kettesben eltöltött idöre.
- Nos, napoljuk el estére ennek a témának a kitárgyalását, már ha érdekel valakit, mert engem speciel hidegen hagy és a többieket is rajtad kívül.
- Ha javasolhatom, tényleg induljunk el, miután * és itt kis szünetet hagyok, hogy fel is fogják a dolgot * mi is megebédeltünk. Egyszerűbb, ha a fogadóstól, vagy pár polgártól esetleg katonától érdeklődünk a törpéhez vezető útról és összevetjük Ryell és az én térképolvasási tudományunkkal. Majdcsak eljutunk oda valahogy nem? Ellenvetés, óhaj-sóhaj, egyéb javaslat? * nézek mindenkire kérdő tekintettel. *