• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 36 / 76 • 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.14. 22:07

Erior

A nőt sajnálom, de mivel nem sokat tehetek érte, így nem törődök vele, majd a társai és az idő begyógyítják a sebeit. Azzal kapcsolatban, hogy a hullákat magunkkal hozzuk van némi ellen érzésem, inkább el kéne égetni őket, ha eltemetni nincs is idő. Ezt szóvá is teszem a beszélgetőtársamnak.

- A zsúfolt helyek nem nekem valók ez biztos, bár az sem tűnik jó jelnek, ha egy mindig üres, valami nem jó ott, a kiszolgálás, az étel, a hangulat, netán egyszerre több is. Ilyen helyen nem hiszem, hogy jól érezném magam. Így ha választhatok, akkor Önöknél szállnék meg, de csak ha tényleg nem zavarok- mondom udvariaskodva

<<Remélem tényleg meg tudok ott szállni, amilyennek tűnik ez a fogadó... Inkább kihagynám. Ráadásul a nomádokról is tudnék információt szerezni.>>
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.16. 8:17

KM: [Dreemer],Az utolsó nap-a csata után; úton
Helyszín: Kereskedelmi út Nirmajébe-fél napnyi távolságra
Időpont: 3692. 01. 12.Csütörtök dél-délután
Résztvevők: Erior y'Woren(Ruyan)
NJK: Karaván tagjai, menekültek, Nomád csapat

-A Nagy Kaszás Fogadó alatt van Nirmaje Dartonita szentélye. Vele együtt a városi temető is. Pontosabban az arra érdemeseknek fenntartott temető. Mellesleg a hangulattal nincsen baj, a zsúfoltság pedig egyáltalán nem jellemző a fogadóra. Sőt inkább síri csend és nyugalom uralkodik falai közt. Senki nem mer megszállni a falai közt, elvégre egy temető fölött kellene álomra hajtania a fejét.

-Mind mondottam nálunk nyugodtan megszállhat... talán hozzá tudna tenni az itteni gyűjteményünkhöz.

// Nyugodtan társalogj az atyával, ha nincs mit mondanod neki "idő ugrás jön"//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.06.16. 16:37

Hóvirág

-Kik Gallain emberei akik másokat megbízhatónak titulálhatnak? És ki az a Gallain? Úgy értem minek az uira?
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.16. 19:32

Erior

- Azt hiszem nekem sem lenne nyugodt az álmom egy temető felett. Nem ilyen vagyok én hozzászokva... Szerintem ez épp elég nyomós indok arra, hogy ne azt a fogadót válasszam, bár tény, hogy nem aludni jöttem ide. Úgyhogy arra az időre míg itt tartózkodom Önöknél szállnék meg.
<<Lehet, hogy hozzá tudnék tenni, de nem úgy ahogyan ő gondolta. Viszont okulni sokat okulhatnék abból a gyűjteményből.>>

//Egyéb mondandóm nincs, nyugodtan ugorhatsz :) //
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.06.17. 15:13

Rayamancor /Monguz/

Hóvirágnak

-Ez a Monguz Más kígyókra vadászik ..és ne haragudj nem akartalak megbántani de most kicsit össze vagyok zavarodva és a feltünésed több mint meglepő volt számomra..Minden esetre eggy nyugodt helyen nyugodt körülmények közt a lehető legtöbb információval gyorsan ki kell találnunk eggy épkézláb tervet..

Majd Denoriln -hoz fordulok

-Jó volna ha a ma éjszaka összeülnénk és megterveznénk a BOSSZÚT..Tiszteletre méltó Denoriln .

OFF//Hol vagy Saggaras???? :( //
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.06.17. 16:53

Hóvirág

-Ennél jobb lehetőségünk nem lesz a tervezésre. A túravezetőnket kiküldjük reggelit venni és egy pohár bor mellett kitaláljuk mi legyen. Tehát? KI az a Galain?

//Most úgysem kell//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára con Claudius 2008.06.18. 5:19-kor.
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.17. 19:47

KM: [Dreemer],Az utolsó nap- úton Nirmajéba
Helyszín: Kereskedelmi út Nirmajébe-fél napnyi távolságra; Nirmaje kapu;Nirmaje-Krad temploma közelében; Krad temploma
Időpont: 3692. 01. 12.Csütörtök délután; 01.12 Este; 01.13 Reggel; 01.13 Este felé
NJK: Karaván tagjai, menekültek, Nomád csapat; Niramje örség; Krad atyák

//A fejlécben ; -vel választom el az időket és helyszíneket, de minden rész elején ugyanúgy feltüntetem a legfontosabbakat. kérlek te is tedd meg hogy ne keverjük össze az időket//

*Karaván úton-délután-beszélgetés folytatása:*

-Remek, akkor javaslom miután megérkeztünk a városba rögvest vezessük lépteinket, krad templomába.

*Nirmaje-Keleti kapu; kora este-karaván beengedése:*

*Nirmajje falai alá megérkeztetek hosszas menetelés után, az emberek elcsigázottak és fáradtak. mindenkit megviselt ez az utazás. Nem beszélve a csatáról!
Nirmaje falai megközelítőleg 4-6 láb magasak, falin őrjáratozó katonák fákjafényei vánszorognak lassúsággal. A kapuzat előtt állapodtatok meg, a kaput kétoldalrol erős bástyák fogják közre, a bástyákon katonák posztolnak, a karaván vezető rövid bemutatkozással igazolta magát, és mindenkit. Most következik a motozás és átkutatás kényes procedúrája...
A kaput megnyitják előttetek és még a kapuban elbeszélgetnek mindenkivel személyesen. Veled egy Kyel pap foglalkozik... igen Kyel fölkentjei is szolgálatot teljesítenek a falakon...*

*Az atya meglehetősen fiatal, mindössze 30 évesnek tűnik, kopaszra borotvált arca és feje fehérlik a fáklya fényben.*

-Drein atya vagyok, Kyel szolgálója, önt hogy hívják?
-Miért is jött Nirmajéba?
-Van már szállása?
-Hozott magával italt, vagy szikra füvet?

*Nirmaje-Krad temploma közelében-Kora este*

*A város utcái kihaltak, csak az körjáratok lépteinek zaját visszhangozzák az utcák. Egyenletesen haladtok az atyával és társaddal az ismeretlen éjjeli lepelbe burkolózott városban... Ami azt illeti nem egy elő keő környék, az utca telis tele van piszokkal a házak omladoznak helyenként, itt ott félig meddig romos vityillók állnak.*

-Nemsokára megérkezünk... ne aggódjatok nincs mitől félnünk...

*Nirmaje-Krad Temploma; 01.13.péntek-Reggel*

*A kicsinyke lukban, amit szerzetesi cellának neveznek, ébredsz fel. Este álmosan támolyogtál végig a templomon, hiába a legfontosabb dolgot tudod: merre keresd a konyhát! Társad is lassan ébredezik melletted, ideje lenne nekikezdeni a napnak...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.18. 0:41

Erior

Karaván úton-délután-beszélgetés folytatása:

- Menjünk egyből Krad-templomába? Miért menjünk oda? Csak nem a templomban lesz a szállásunk?

Nirmaje-Keleti kapu; kora este-karaván beengedése:

- Engem Erior y'Worennek hívnak- válaszolok Kyel papjának- A városba azért jöttem, hogy a környéken élő nomádok kultúráját tanulmányozzam. Igen, van szállásom. Italt?... Ha a bor és a víz italnak számít, akkor hoztam- mutatok a táskámra mosolyogva- viszont szikrafüvet azt nem.

Miután válaszoltam neki egykedvűen várom mit tesz.

Nirmaje-Krad temploma közelében-Kora este

<<Azt nem gondoltam, hogy egy másik isten templomában kell majd megszállnom... Azt hittem egy tudóshoz megyünk, de végülis ez is megteszi. Uram pedig biztosan nem fog haragudni egy ilyen miatt, hisz az Ő ügyében járok itt.>>

- Nem aggódok, meg tudjuk védeni magunkat, ez kiderült az úton is, ráadásul őrjáratok is vannak. Ahogyan Ön mondta nincs mitől félnünk- villantok felé egy apró mosolyt, amit talán meg sem lát a sötétben

Nirmaje-Krad Temploma; 01.13.péntek-Reggel

Miután felkeltem megvárom míg teljesen kimegy az álom a szememből és teljesen éber leszek, aztán végiggondolom mit is kéne tenni a mai napon, majd felkeresem a konyhát a reggelizés céljából.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.18. 9:27

KM: [Dreemer], Kis Szirenári követségen
Helyszín: NAGY KASZÁS fogadóban-Konyha
Időpont: 3692. 01. 14. Szombat Délelötti órák (9-10 közt)
Résztvevők:Hóvirág (Vipera) (con Claudius), Leon con Maratinho (Saggaras Zenir),Dreego con'IGarno (Rayamancor)
NJK:Ansin,Deroniln

-Most kell mindent megtervezni... annak van itt az ideje, valóban ezek a dolgok nem egy bányász fülének valók... Lenne olyan kedves és ki menne?

*Leon valamit az orra alatt morogva távozik*

-Gallain nagyúr ennek a városnak a kormányzója és alapítója. Egyben teljes úra, most éppen vadászaton van, de ma esedékes a meg érkezése...

//Pelso,Garmacor, meg ma írok nektek is... csak legyen rá időm!//

-Gallain nagyúrral mindenképpen beszélni kell majd, az ő jóváhagyása is szükséges...a bosszúhoz.

-Nem tudom kiről beszél, talán Reyna... miért fontos ez?

-Egyebek mellet a terv alapjában véve semmi különös: bejutnak a palotába, megölik akit meg kell és távoznak. A bejutással nem lesznek gondok, mert a vár úra önök mellet áll, remélhetőleg. Csak a személyi testőrség kijátszását kell megoldani.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.18. 10:50

KM: [Dreemer],A tábor - harc-vége
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel-Gallain tábora
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek-Szombat valamikor este
Résztvevők:Revo (Pelso),Tala Mörök (Godorak)
NJK: :Leisan de La'erten(Lorin O Krell),Galalin és kisérete, Marafisz és kisérete

//Elnézést hogy csak most írok sajnálom hogy ennyit kellet várnotok, most már nyugodtan reagáljatok//

*Harc.4-5kör*

*Általános helyzet: A táborban sikerült rendezni a csata sorokat, a támadók visszavonulnak. A táborban kisebb erőket hátra hagynak mindenki más részt vesz a z üldözésben. A táborban maradok őrséget adnak és sebesülteket látnak el. A táborban nappali világosság van és a körül 20 méterre!*

*Támadok manőverei: Az üldözök első soraira nyílzáport zúdítanak, miközben gyalog menekülnek. A tábortól mintegy 60 méterre lóra kapnak és úgy folytatják a menekülést.*

*Tábori erők manőverei: Támadok nyomában maradnak, mikor a menekülök lóra kapnak feladják az üldözést, mert gyalog reménytelen vállalkozás lenne az üldözés.*

*Lesian a menekülőket üldözök közt marad, az első sorokban rohan utánuk mikor eléri a nyílzápor.. és leteríti biztosak vagytok benne hogy súlyos sebet kapott. Nincs messze a tábortól, így tisztán látni merre van 3 nyílvessző meredezik ki belőle...*

*Mörök sebeit bekötözi az egyik felcser,Revo tovább szemlélte az eseményeket.*

//Tegyetek amit jónak láttok, nemsokára időben előre utazunk...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.18. 11:00

KM: [Dreemer],Az utolsó nap- úton Nirmajéba
Helyszín: Kereskedelmi út Nirmajébe-fél napnyi távolságra; Nirmaje kapu;Nirmaje-Krad temploma közelében; Krad temploma
Időpont: 3692. 01. 12.Csütörtök délután; 01.12 Este; 01.13 Reggel; 01.13 Este felé
NJK: Karaván tagjai, menekültek, Nomád csapat; Niramje örség; Krad atyák

Karaván úton-délután-beszélgetés folytatása:

-Nirmajében kevés szabad lakás van, és hely az építkezésre, emiatt a templom területén vannak elszállásolva Krad szolgálói és segítői.

Nirmaje-Keleti kapu; kora este-karaván beengedése:

-Nirmajéban van néhány tiltott szeszes ital, amikbe szikrafüvet vagy egyéb elmét bolygató dolgokat kevernek, van magánál efféle?

Nirmaje-Krad temploma közelében-Kora este

-Találkoztam már pár ijedős tudóssal akik féltek ezen a környéken... apropó meglett kora ellenére igen jó fegyverforgató, ez hogy lehet?

Nirmaje-Krad Temploma; 01.13.péntek-Reggel
*Társad kisvártatva teljesen fel élínkül és fölkel*
-Jó reggelt! Mit csinálunk ma? Van valami terv? Egyáltalán nem értem miért pont ide kellet jönnünk, úgy tudom nem nomádok miatt vagyunk itt, hane mert valami dolgunk van a palotában vagy hol...

Nirmaje-Krad Temploma-Konyha; 01.13.péntek-Reggel

*A konyha ajtaja nyitva, bent teljes üresség fogad, és a tegnapi vacsorátok maradéka, meg pár keletlen légy. A helység nem valami nagy mindössze 6 láb hosszú és 4-5 láb széles egyetlen asztal és két szék van benne.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.06.18. 18:29-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.18. 11:06

Leisan de La'erten

A harc hevétől elvakultan üldözni kezdi a támadókat. Amikor meglátja a nyílvesszőket megereszt egy halovány mosolyt és mint az őrült fut tovább mit sem törődve azokkal.
<<...Mert rám Ő vigyáz...>>
aztán mikor számítása nem jött be és szokatlan viselkedsése ellenére is eltalálják és a födre rogy ismét elmosolyodik.
-... ha tudnátok bánni...azzal már nem élnék!... Fussatok csak, előbb utóbb még biztosan találkozunk...
vigyorog ismét még itt a halál küszöbén is.
Kezeit felemeli és megpróbálja kihúzni a vesszőket. Aztán persze rájön hogy, ehez túl gyenge, főleg úgy hogy már korábban is kapott sebet. Ellazítja izmait, és míg a felcser elátja minden lelki erejét latba veti hogy, ne ájuljon el.
//Pszi fájdalom csillapítás: 10 pszi /10 fp//
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.06.18. 13:29

Revo

<… Remek…! Kezdem egyre inkább terhelőnek érezni ezt a környezetet… Ezek a gyakori támadások még ynevi mértékkel is túlzóak… Tán ki tőrt volna a legújabb zászlós háború… Vagy csak egy kis helyi csetepatéba futottam… Mindig is utáltam a háborús övezeteket…>
*Lemondóan legyintek. Visszamegyek a tűz mellé és összeszedem az ott felejtett holmim. Egyelőre újra letelepszem a tűz mellé és megvárom, míg visszajönnek a többiek. Kíváncsi vagyok mi is történt.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.06.18. 14:24

Hóvirág

-Ha ez ennyire gyerekjáték akkor nincs miről beszélni. Értesítsenek ha megvan a jóváhagyás és tudják, hogy juttassanak be. Én majd este adom eltévedt hercegkisasszonyt hálóingben, Dreego meg a szolgát aki késve vette észre úrnője távoztát és most engem keres. Véletlenül az ajtó elé tévedünk, két őrnél nem lehet több. A kijutás meg attól függ, hogy juttattak be minket.
Szerintem egyenlőre végeztünk. Mikor és hol beszélünk legközelebb?
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.06.18. 14:35

Tala Mörök

* Miután bekötözték sebeim, ott maradok a fejcser sátor körül és sétálgatok a bejáratnál és kíváncsian várom, hányan estek el vagy sérültek meg a csatában. *
< Vajon kik támadtak meg minket és miért? Mit akartak, vagy kit, hiszen nem öltek össze vissza. >
* Latba veszem az esélyeseket és közben azon gondolkodom, kinek milyen érdeke fürödhetett hozzá. *
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 36 / 76 • 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...