• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 36 / 120 • 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 120

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.05. 0:17

(Kyra)

- Hülye vagy? Majd akkor fagy az arcodra a mosoly, amikor a nagy csendedben valami hopp leharapta a fejedet. Én át nem mászom azon a kerítésen, amíg ki nem találtok valamit, hogy azok a dögök ne legyenek ott.
<... Nem ettem meszet. Ennél még az üldözõim is jobbak. Némelyik még butább is mint azok a fenevadak. ...>
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.05. 0:22

(Shanil Argus)

-ne viccelj Salina...nem lehet,hogy ennyien ne birnánk el 3 döggel...Legyenek akármilyen inteligensek.mondjuk az aggasztó,hogy hogyan csaljuk elõ õket a rejtekhelyükbõl...
Tényleg nem irnak roluk vmi gyenge pontot?A taláros fickó azt mondta,hogy azokról is ir a papirus.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.05. 12:20

(Kildar Cossagor)

*Hallgatja a párbeszédet. örül, hogy valaki többet is tud ezekrõl a kutyákról.

-Elgondolkodtató amit mondasz, Salina...szóval ha félsz, akkor maradj a kerítés tetején...a harcosoknak meg egy gyûrût kellen formázniuk, hogy ne tudjanak hátbatámadni, és úgy kéne csendben elõrehaladni...vagy...nem is tudom...akár azt is lehetne, ogy nem megyünk be hozzájuk. Csakhogy a kockázat és a kioltott életek száma 10szer akkora...nem hiszem, hogy megéri...ezek az átkozott kígyók akkor is a nyakunkra fognak jönni...de hát akkor elõbb a kúria, mint ahogy az atya is mondta...

*Dzsanára kapja tekintetét:

-Jah, és még valami...NEKEM senkivel semmi bajom, nem vagyok egy haragvó típus...csak velem van baja egyeseknek...legílábbis én így érzem...de lehet, hogy tévedek...szóval, Shanil? Csatabárd elásva? Vagy még folytatod egy kicsit?

*Tekintetét visszafordítja a térképre, ésa kúria belsejét kezdi el vizslatni a papíroson. Valami olyan terve kellen, ahol mindenki tudja használni a képességeit, és a lehetõ legkevésbé kockázatos...vagyis amilyen nem valószínû, hogy létezik...de meg kell próbálni...
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.05. 13:57

(Shanil Argus)

-A dögöket igy is ugyis le kell mészárolni,hiszen senki sem hagyná,hogy egy ilyen dög létezzen Ynev földjén,aki vagy inkább ami az elátkozott vidékbõl jött ki.A kérdés már régóta nem azon megy kedves Kildar,hogy hogyan megyünk be.Hanem azon van,hogy miután bent vagyunk melyik útvonalon lenne érdemes menni,hogy minél kevesebb életet oltsunk ki.Lássuk csak lehet,hogy van a mérgek közt kábitó vagy erõs altató,ami több ideig hat.Azoknak hasznát vennénk.
Ami a kört formálva való haladást illeti nem éppen jó ötlet ha tényleg annyira intelligensek.Egy másik irányból zajt keltenek s ezzel megtévesztve az embert 1 pillanatra.Ebben a rövid idõben bõven van idejük lecsapni hiszen sötét lesz és nem fogunk az orrunknál sokal tovább látni mig feltételezem,hogy õk sokkal jobban látnak,ahogy a kutyák is nembeszélve,hgoy ezeket még különleges fajtákkal keverték is és tenyésztették is.
...
Csatabárd?Nem szeretem a csatabárdot.Túl durva fegyver,bocs joe ;), de a csatabárd nem az én stilusom.Sokkal jobban szeretem a kifinomultabb módszereket :roll: Egyébként filozok majd rajta,de nem rajtam fog mulni hiszen nem lehet ok nélküli,hogy vkinek vki nem szimpatikus.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.05. 14:34

(Kyra)

<... Hát én személyesen látni fogom õket a sötétben, de ezt nem lenne szerencsés felfednem elõttük. Majd azért valahogy megoldjuk, hogy tudjam õket segíteni, de ez még kérdéses. ...>
- Shanil ami meg téged illet. Az elõre kialakított kép az változhat bárkirõl. Csak rajtad múlik. Ha én nem tudnék változtatni a másokon kialakított képemen, akkor most rossz esetben te pár golyóval kevesebbel rohangálnál. Szóval a lényeg, hogy igenis rajtad is múlik.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.05.05. 15:27

*Meglepve tapasztalj,hogy a lány ennyi mindent tud ezekrõl a kis szörnyetegekrõl.*

~Amilyen fiatal és szép, olyan sokat látott már a szemeivel. Zombivadászat, Querdák, Vámpírok. Mindezek mellett egy törékeny zenészlány, aki a zártöréshez és az íjakhoz gyanít valamelyest... Kicsit gyanús, bár lehet,hogy mégsem olyan fiatal és csak azért van... Mindegy, majd utánakérdezek Shanilnál...~

*Csenben hallgatja a többiek ércelõdését, közbe a terven gondolkodik. Nem gondolta volna, hogy ilyen erõsek tudnak lenni ezek a dögök...*
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.05. 15:45

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadónegyed, a réz sellõ
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend,reggel
Résztvevõk: mindenki

* Trisha rosszallóan néz Shanilra. Amikor a férfival kellõképp éreztette ellenszenvét a viselkedése iránt, újra az irományba temetkezik.*
- Gyengepontról nem ír... azonban a könnyû taníthatóság és rugalmasság bizonyára azt is jelenti, hogy könnyebben befolyásolhatóak asztrális és mentális téren... szerintem itt lesz nekünk szerepünk... ami azt ileti, közben le kell valakinek foglalnia a dögöket. Egy dolog az elõcsalogatásuk, másik a hatástalanításuk... Salina, azt mondtad értesz egy keveset a mágiához... pontosan milyen trükköket tudsz? Fontos lenne tudni, mire is képes a másik ember... ami azt illeti... az erõteljes felépítés miatt a nyaki tájékon a csontozat igen erõs... talán a láb gyengébb. Szerintem a comb felsõ részét lesz érdemes támadni...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.05. 16:51

(Shanil Argus)

Magban forrong,mert úgy néz ki,hogy senki sem fogja a pártyát.
<Na most már a kedvemet is elvették...Majd csendesen a hátso sorban elleszek sztem...>
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.05. 18:42

(Kyra)

*Trishára néz. Arcán nem látszik, de kicsit megijedt.*
<... Remélem, hogy nem járt sokat a szám. Még a végén gyanús leszek. ...>
- Hát az szinte mágiának sem mondható. Pár apró bûvésztrükk. A bárdok mágiájához nem voltam tehetséges túlságosan. Az rendben van, hogy elmondjuk, hogy hol a dögök gyenge pontja, de szerintem ha odakerülünk, akkor örülni fogunk, ha eltaláljuk õket. De azért nem árthat az információ. Életet menthet.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.05.05. 18:56

-Jól mondod, tehát akkor... Milyenfajta mágiához értesz? Bár nem vagyok olyan jártas a témában, de azért kicsit bõvebben is kifejezhetnéd.
*kis mosoly jelenik meg az arcán*
~Nocsak, tereli a szót? Majd meglátjuk :twisted: ~
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.05. 19:10

(Kyra)

*Furcsállja Flamm kérdezõsködése.*
<... Vajon már gyanakszik is? Nehogy lebukjak idõ elõtt. ...>
- Ilyesmikhez értek.
*Azzal ránéz Flammra és csettint egyet az ujjaival. Flamm elõtt elsötétül a kép. Nem lát semmit. Mintha vak sötétben lenne. Még a hõlátása sem segíti. Kyra elneveti magát.*
- Hatásos mi? De nagyon többre nem tellik. Csak ehhez hasonló kis fényalapú dologkat ismerek.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.05. 19:13

(Shanil Argus)

Furcsálva nézi,hogy flammel nem történik semmi és állitólag nem lát...Megvakarja a fejét és kissé érthetetlneül áll a dolog elõtt :?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.05. 19:17

(Kyra)

*Mikor kiszórakozta magát, megszünteti a varázst.*
- Na Flamm? Elég ennyi? Vagy még kíváncsi vagy?
<... Csak Trisha ne kezdjen el bennem kételkedni. Õ a csapat lelke. ...>
- Talán hasonló dolgokkal megtudom viccelni a kutyusokat is.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.05. 19:56

(Kildar Cossagor)

*Shanilra tekint.

-Jó...akkor vedd úgy, hogy nem mondtam semmit. Kövessük a te gondolkodásodat...nem szólok bele...mondjátok nyugodtan.

<Mit akar ez a kis szerencsétlen papocska...ha mi nem vagyunk, ez csak rejszolhat a kerítés külsõ felén szerintem, ez soha be nem jut...de magyarázni azt nagyon tud...neki az a fontos, hogy ott legyünk bent, hogy hogy jutunk el odáig, az mindegy...sitenek...mért kellett ezzel összehoz ni...ez rossz vicc volt, Darton...nagyon rossz...>
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.05. 19:59

(Shanil Argus)

-Helyes ;)
Úgy láttom,hogy Trisha terve az egyedüli járható út igy most fel is készülhetnénk az esti akcióra...Mondju végre nézzük át,hogy miket hoztunk el és esetleg pihenhetnénk is egy kicsit,hisze hosszú éjszakának nézzük elébe. :?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 36 / 120 • 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...