• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 37 / 120 • 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 120

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.05. 20:35

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadónegyed, a réz sellõ
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend,reggel
Résztvevõk: mindenki

* Trisha helyeslõen fordul Shanil felé.*
- Most hogy az ellentétek félre lettek téve, igazán dolgozhatnánk együtt... tehát a querdák... vagy hogy is mondtad Salina? Csendes ebek? Szóval azoknál ha sikerül valami ügyes trükkel elõcsalogatnod õket... akkor a harcosaink is könnyen boldogulhatnának majd, és mi is több sikerrel tudnánk rájuk lõni... uhhh... már korog a gyomrom. Azt hiszem, ezt talán ebéd után kellene tovább beszélni... ki jön le velem? :)
* trisha a vele tarttókkal lesétál a fogadó alsó részébe. Látszik, hogy a forgalom is megnõtt az utóbbi idõben, mivel többen ücsörögek már az asztaloknál, mint azt a társaság megszokta.. egy üres helyre telepednek le. trisha megkérdezi társait, mit is szeretnének, majd a fogadósnak elsorolja mindazokat. Türelmesen várja, hogy kihozzák az ételeket...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.05.05. 20:51

(Dzsana)

* Megdöbbenve hallgatja Salina beszámolóját a kutyákról. És a név: csendes ebek megüti a fülét... Hallott már ezekrõl, de õt még mestere nem engedte ilyenekkel harcolni. Egy kicsit összerándult a gyomra a gondolatra, hogy egybõl néggyel fog összefutni, szerencsére nem egyedül. Gyomorrándulása után egy bizsergetõ érzést érez tenyerében, és tudja, hogy minek, miknek szól... várja már az összetûzést...
Shanil és Kildar párbeszédjére csak összeráncolja a homlokát, tudja, hogy ez kettejük között nem lefutott mérkõzés... lesz még ebbõl bonyodalom...
Nézegeti még egy kicsit a térképet, bár a sok vonal neki nem mond sok mindent. Épp amikor szólna valamit Thirsa ebédre invitálja õket. Az ebéd szóra hangosan felmordul a gyomra. Thirsával és a többiekkel - persze ha más is megy - lemegy ebédelni. A kérdésre, hogy mit szeretne ebédelni csak ennyit felel:*

- Nekem mindegy mi a kaja, csak laktató legyen - Ja! És ne legyen hal...azt útálom... :x
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.05. 22:21

(Shanil Argus)

Trisha:
-Tudod,hogy egy jó ebédnek sosem mondok ellent fõleg 3 gyönyõrû nõ társaságában ;)

A fogadóstól némi könnyebb ételt kér még a végén elrontaná a hasát estére :P De halat azt mellõzi õ is.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.05. 22:41

(Kyra)

*Lebattyog a többiekkel ebédelni. Kicsit magábafordultan gondolkozik. Néha lopva Flammra néz.*
<... Hogyan altassam el a gyanúját. Lehet, hogy mégis meg kell csinálnom azt a kis színjátékot? De nem. Még ki kell bírnom ezt a napot. Az akció után megteszem. Nem lesz könnyû ...>
*Amit kihoznak elé, azt lassan megnyammogja. Néha Trishára néz. Azon gondolkozik, hogy vajon mi lesz a nõ reakciója a kis játéka után. Reméli, hogy sikerült Trishához annyira közelkerülni, hogy ne fogadja dühvel az iogazságot. Joe meg a másik nehéz ügy.*
- Azt azért mindenki gondolja végig, hogy az akció alatt mind egymásra leszünk utalva. Senkiben sem merülhet fel, hogy ne bízhasson meg a másikban. Én is rátok fogom bízni magamat. Az már más kérdés, hogy utána ki mit fog csinálni, de az akció alatt teljes egyetértésben kell dolgoznunk. Viszont választanunk kellene valakit, aki koordinálja a többieket. Aki bír az elme erejével, és aki tapasztalt. Én Trishára gondoltam, mert megfontolt és tudom, hogy feleslegesen nem hajszolná a csapatot veszélybe. Ki mit gondol errõl?
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.06. 13:44

(Kildar Cossagor)

*Az ebéd gondolatára rábólint õ is, mivel már majd' a gyomra lukad ki, hiszen elég régen evett...így hát levonul õ is a társasságal együtt, helyet foglal az asztalnál és kér valami finomabb sültet valami mártással és kis krumplikörettel. Jóízûen, és viszonylag gyorsan, mégis kultúráltan elfogyasztja. Aztán hátradõl a székén, és várja, hogy elinduljanak vissza a szobába. Közben szól Salinának:

-Én ebbe nem szólok bele. Egy ideje egyedül dolgozom, csapatban anyira nem tudom, hogyan kell...legalábbis ilyen téren...szóval nektek kell döntenetek...
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.06. 16:22

(Shanil Argus)

Lenyeli a szájában megrágott húst majd megvonaj a vállát.

-Nekem mind1,hogy ki lesz a vezetõ.Eddig is megvoltunk vezetõ nélkül és nem hinném,hogy sok mindent változtatnak a dolog.Ugyis mindig az elsz a vezetõ,aki éppen az aktuális dologhoz éert.teszem fel Salina emlitetted,hogy értesz a zárak feltöréséhez igy abban ugyis az lesz,amit te mondasz és amilyen segitséget kérsz azt ugyis megteszük.

<1 ember kivételével bári... :? >
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.06. 16:34

KM esemény [Tysson-lar]
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, délután

* trisha pironkodva fogadja Salina ötletét.*
- Ahogyan Shanil is mondta, nem hiszem, hogy szükségünk lenne fõnökre :) El kell ismerni, hogy bizonyos téren akár Kildar, akár Te, akár én vagy Shnail akár Joe, Flamm vagy Dszana a jobb. Ha ezekkel mind tisztában vagyunk, akkor mindjárt megoldódik a probléma, hogy kihez is forduljunk ha valami gond van... ha készen is vagyunk, akkor fel is mehetünk továbbtárgyalni a dolgot...
* Trisha gyorsan megezi a maradék ételt a tányérjáról. Megvárja a többieket, majd mihelyt végeznek azok, ismét felinvitálja õket a szobába. A térképek köré letelepedve így szól.*
- Tehát... az tiszta, hogy hol is fogunk bejutni a birtokra. A Querdákkal vagy mikkel majd valami csalogatót kell bevetni... úgy emlékszem, Salina mondta hogy ért hasonló trükkökhöz... szóval ez a része kivitelezhetõ. Ha a harcosok lekötik õket, akkor mint pap szellemi téren is tudok ellene hatni... szóval ha ügyesen, összehangoltan és dinamikusan csináljuk, jól meg tudjuk oldani a dolgokat... aztán... átjutottunk a kerítésükön. Itt egy lengõzár van jelezve, szóval nem lesz nagy gond... a dús növényzet között, a sövények árnyékában meghúzódva elbújhatunk a kerti õrjáratok elõl. Azt mondták, hogy északi zsoldosok, vértesek gianagból... szóval félvértesek fogják õrizni. A páncélcsörgésbõl pedig eléggé hamar meg fogjuk tudni állapítani mikor is jönnek... jut eszembe... Dzsana ne ved tolakodásnak, de meg kellene vállnod a vérted pár részétõl az akció idejére... elég lenne az illesztékektõl, mert azok csörögnek olyan rettenetesen lépkedéskor... aztán a bokroknál megbújva körülnézünk. Meg kell keresni az alkalmat, amikor a tetõn lévõ íjászok nem figyelnek, vagy váltanak... akkor íjjal leszedjük a teraszon álló õröket... ha gyorsan és ügyesen csináljuk, akkor közben a harcosok el tudják intézni a terasz alatt állókat... aztán a harcosok lenn maradnak õrködni... mi pedig kötéllel felmászunk a teraszra. Eddig világos, a terv rendben van?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.06. 16:42

(Shanil Argus)

-Kcisit sok a Ha.De mivel választásunk úgy sincs igy sztem halandjuk...

Legeyn már ennek vége...végre oda tudnám adni az ajándékot :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.06. 21:14

(Kyra)

- Nekem jó úgy is. Eddig én sem voltam egy csapatjátékos, csak gondoltam simábban menne úgy a dolog, ha van valaki aki osztogatja az utasításokat. De jó az is amit ti mondtatok.
Viszont ne várjatok tõlem csodát. Azt nem mondtam, hogy hatástalanítani tudom õket. Ha lesz alkalmam és idõm, akkor meg tudom viccelni õket, de 4 kutya az sok ám. Fõleg egyszerre.
Hátráltatni nem fogom a csapatot és a záraknál meg a bújkálós részeknél még hasznomat is vehetitek. Majd igyekszem.
<... Csak lennénk már túl ezen az egész betörõsdin. Vadászni akarok már. ...>
- Van egy olyan érzésem, hogy a mi kis lopakodásunkból a végére úgyis ostrom lesz.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.06. 22:03

KM esemény [Tysson-lar]
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, délután

* trisha mosolyogva kérdez vissza Salinának.*
- Ostrom? :) Nem feltétlenül... itt mindenki látott már egyet s mást, így szerintem egyszerû õrökkel megbírkózni nem lesz nehéz... magam részérõl jól bánok az íjjal, ígyhát ha rajtam múlik... szóval ha mindenki számára tiszta a dolog, mondanám is tovább...
* Szétnéz, hogy van-e valami ellenvetés, esetleg ötlet, aztán folytatja.*
-... Tehát ha feljutottunk, és õröket is állítottunk, fel kell feszítenünk a terasz ajtaját... ha sikerült, akkor a dzsad pénzgyes lakosztályában találjuk magunkat... az elõszobában pontosabban. Nem hiszem, hogy éjjel õrök állnának benn, de fel kell készülni a legrosszabbra is. Jobbkéz felé lesz a testõrség szobája... ha hangtalanok vagyunk, akkor eljutunk mellette... ha mindezt sikeresen megcsináljuk, akkor a szemköti ajtón kiérünk a folyosóra. Vigyázni kell az õrjáratokkal, így nem mindegy mikor megyünk ki... egybõl balkéz felé kell kanyarodni. Szembe itt ennél a hatalmas ablaknál bizonyára õrök vannak... az õrszoba az ablak mellett mindjárt... elviekben ott is õrök állnak. Bár nem hiszem, hogy este is ott várakosnak, nem árt az óvatosság... ha odaértünk, akkor fel kell törni azt az ajtót is... és máris benn vagyunk az õrszobában. Jobbra ajtó, át rajta, és mindjárt szemben a teremben a csigalépcsõ. Remélem nem lesznek õrök.. elvileg alszanak a terem körül nyíló szobákban. Szóval ha minden igaz, idáig nem esz túl nehéz... Idáig világos?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.06. 22:11

(Kildar Cossagor)

*Felmegy a többiekkel a szobába, majd csak hallgatja Trisha szóáradatát. Kicsit elgondolkodik, majd lassan megszólal:

-Világosnak világos, azzal nincs baj, legalábbis nekem nincs, de szerintem más is így van ezzel. Viszont abban kicsit kételkedem, hogy úgy, ahogy elmondtad, sikerül kivitelezni. Nehéz menet lesz, nem mondom...az õröket meg ha felzavarjuk, le kell ütni...megölni nem kéne...csak akkor meg emlékeznek majd ránk...mit gondoltok errõl?

*Kérdõn néz végig a társaságon.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.05.06. 22:58

(Dzsana)

* Elfogyasztja õ is az ebédjét, majd felsétál a többiekkel a szobába. Végighallgatja Thirsát. Néha ráncolja a homlokát, néha alig észrevehetõen bólint egyet. Amikor Thirsa befejezi a mondókáját felteszi a benne megfogalmazódott kérdést:*

- Szóval válljunk ketté? Ketten-hárman maradjanak lent õrködni, a többiek meg folytatják ben a házban a tevékenységet... ezzel az a baj, hogyan fogjuk tudatni, ha baj van... és mi lesz ha a továbbmenõk nem bírnak el a bent lévõ õrökkel? Persze kintre is kellene figyelni akció közben, hogy kintrõl ne jöjjön hadsereg... csak nem tartom jó ötletnek ha szétválunk, úgy sokkal sebezhetõbbek vagyunk....Persze az is igaz, hogy ha minél többen akarunk lopakodni, annál nagyobb a lebukás veszéje...
Az igazság az, hogy nem szoktam berosálni az elõttem álló feladatoktól...de most...igen furcsa érzéseim vannak....egy kereskedõnek minek ekkora testõrség, meg querdák vagy mik....??? A dzsadok is szeretik a pompát meg egynémelyek még a biztonságra is ad...de ez már szinte emíri õrizet....
Na jó ...nem akaraom nagyon elvinni a figyelmet a megbeszéléstõl...pusztán jól esett kimondani...
A vértem... nem szívesen válok meg tõle, fõleg úgy, hogy tudom harcolni muszáj lesz... de nem is akarok senkit veszélybe sodorni...bár ha én kint maradok õrködni, akkor felesleges itthagynom...
* Kildar felé fordítja fejét és folytatja: *
- Sztem az õrök nem nagyon fogják látni az arcunkat a sötétben vagy félhomályban. És ha valakit meg is jegyeznek a csapatból akkor az illetõ nagyon egyedi és jellegzetes vonásokat kell viseljen... mondjuk mint én - dzsad nõ irdalmatlan testi adottságokkal...pl. Te a csuklyádban már jobban takarásban vagy, a többiek meg szimpla átlagnak vehetõk ... és az a taláros ipse azt mondta, hogy a felesleges vérontást kerüljük - ha meg harcolni kényszerülünk már nem felesleges....
Meg eszembe jutott még valami... véletlenül ennek a szép, nagy, házikónak nincs véletlenül csatornája ami az udvarra visz , ha szerencsénk van talán még a kutyusokat is kikerülnénk vele... persze csak egy ötlet volt...
* Mondandóját befejezvén egy jó nagy adag levegót szippant be a száján át, majd jó lassan ki is fújja - észre lehet rajta venni, hogy igen ritkán mond ilyen hozzú beszédet és jól elfáradt benne... :) :roll:
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.06. 23:18

(Shanil Argus)

-Biztosan nem gyszerû kereskedõ ha egy kisebb hadsereggel védi magát,azonban más választásunk úg sincs ugy hogy néha jobb ha nem tudjuk,hogy miért akarják elrabolni.Alapvetõ lecke,aki hasonló dolgoka csinálnak.

<No fene mivan Kildarral?Ne öljük meg cska üssük le?>

-Dzsana, vegyél fel te is egy fekete csuklyás csuhát,mint amilyet kldar visel :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.07. 0:22

(Kyra)

*Homlokráncolva hallgatja Trisha magyarázatát.*
- Tényleg túl sok a "ha". Rengeteg. Ekkora szerencsénk akkor sem lesz, ha közben még Arel is minket sasol. Úgyis megyünk, csak azt ne mondjátok, hogy van esélyünk észrevétlenül megcsinálni az egészet. Ezt hívják önámításnak és én realistának vallom magamat. Maradjunk a tényeknél, és próbáljuk meg lecsökkenteni a "ha"-k számát. Aztán lesz ami lesz. Arel csak megsegít.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.07. 8:59

(Shanil Argus)

-Úgy láttom,hogy ebbe a tervbe a "ha"-k száma már minimálisra van csökkentve.És Arel biztosan megsegit és nem csak ;)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 37 / 120 • 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...