Ahogy ellép, már lépek is utána, hogy ne kelljen utánamennem, hanem mintha mi sem lenne természetesebb ritmust nem veszítve idulok el vele együtt.
- Eddig kissé szegényes volt a felhozatal, a társaság, és a kiszolgálás sem volt túl szívélyes, így eddig nem volt tervem. //az eddig szót megnyomom kicsit hogy hangsúlyozzam.// <szerintem megértette, vettem a lapot, hogy benne vagyok a táncban.>
//KM: akkor most csak tudom, hogy oda utazott a célpont, vagy most egy hajón utazunk? ezt valahogy elvesztettem a fonalat az elején...

- Ha úgy alakul az éjszaka majd egymásnak vetjük a hátunkat, hogy ne lepjenek meg minket. Bár egy ilyen szép hölggyel inkább a szemébe nézve lennék összezárva. és mosolygok...
- Jó híreket is mondott azért ez a fukar kufár. ellenségek végeláthatatlan sora.... hmm, nem rossz. kéne valami szórakozást kitalálnunk mielőtt megérkezünk. Bár ha Sólyomasszony híve vagy, neked a sziget is szórakozás lesz...
próbálom menet közben a hajóorr felé venni az irányt, és terelni a nőt, mert onnan szép a kilátás a habokra, és jó lehetőséget ad a közeledésre is a szűk hely a korlátok között.
-Milyen udvariatlan vagyok! Radon vagyok.és azzal kezéért nyúlok, hogy kézcsókomat átadjam.