• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Elátkozott part (ÚTK)

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
91 hozzászólás • Oldal: 5 / 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Re: Elátkozott part (ÚTK)

HozzászólásSzerző: Anhorienn » 2010.01.04. 15:52

//Radon Akragil//

Ahogy ellép, már lépek is utána, hogy ne kelljen utánamennem, hanem mintha mi sem lenne természetesebb ritmust nem veszítve idulok el vele együtt.

- Eddig kissé szegényes volt a felhozatal, a társaság, és a kiszolgálás sem volt túl szívélyes, így eddig nem volt tervem. //az eddig szót megnyomom kicsit hogy hangsúlyozzam.// <szerintem megértette, vettem a lapot, hogy benne vagyok a táncban.>

//KM: akkor most csak tudom, hogy oda utazott a célpont, vagy most egy hajón utazunk? ezt valahogy elvesztettem a fonalat az elején... :)//

- Ha úgy alakul az éjszaka majd egymásnak vetjük a hátunkat, hogy ne lepjenek meg minket. Bár egy ilyen szép hölggyel inkább a szemébe nézve lennék összezárva. és mosolygok...
- Jó híreket is mondott azért ez a fukar kufár. ellenségek végeláthatatlan sora.... hmm, nem rossz. kéne valami szórakozást kitalálnunk mielőtt megérkezünk. Bár ha Sólyomasszony híve vagy, neked a sziget is szórakozás lesz...
próbálom menet közben a hajóorr felé venni az irányt, és terelni a nőt, mert onnan szép a kilátás a habokra, és jó lehetőséget ad a közeledésre is a szűk hely a korlátok között.
-Milyen udvariatlan vagyok! Radon vagyok.és azzal kezéért nyúlok, hogy kézcsókomat átadjam.
"Bízz bennem és fordíts hátat!"

Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes.
/Albert Einstein/

Karaktereim:

Brodan Gravel, Új pyarron szülötte, homálytestvér rabszolgája, kocsmák ismerője.
Anhorienn
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 225
ZK Karakter: Brodan Gravel Füstölgő nyomok
Karakter: Morel Dal Jandarvi
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laokoon » 2010.01.05. 8:31

/Noktorg/
<Ki a szosz az ilyenkor? Mar megerkeztunk volna? Az nem lenne jo mert most legszivesebben aludnek itt eggyet, ami igy valoszinuleg nem lesz megvalosithato. Na mindegy azert valaszoljunk> Ki az es mit akar? <Es miert pont most?> Ekozben vegig az agyon fekudtem es ha a kapitnynal nem fontosabb ficko jon ide akkor itt is maradok
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht
"A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana
"A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Laokoon
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 396
ZK Karakter: ? - A balszerncse netovabbja
ZK Karakter: Noktorg - Elatkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2010.01.05. 22:54

// Jól sejteted akit keresel a hajón van, de céljaidat nem árultad el, így véletlenül se sejti, hogy keresi valaki. Syris jókat kérdezett, csak rossz személytől (Viktor NJK). //
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Gordon 2010.01.06. 18:43-kor.
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 389
ZK Karakter: Arhtas Rheonark - A Fergeteg átvonul
ZK Karakter: Rasint Raynor-Razim - Manifesztációs Háború
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.01.05. 22:56

KM: Gordon
Helyszín: Bemesélő az Arbatrostra.
Időpont: 0. nap
Játékos: Krodon cwa Clangon

Járogattad a vidékeket és utad során Damakban a Vörös Sisak nevű kocsmában iszogattál és közben halottad, mikről beszélnek. Egy szigetről, amit maga az ördög szállt meg, ebben jó kaland lehetőségét érezted, jobban figyeltél. Végül kiderült, hogy lehet eljutni oda. A most induló karaván egy kikötői romos faluba tart és ott egy bizonyos vitorlás hajó megy át, amit úgy hívnak, hogy Arbatrost. Ezek után rögtön felkerested farkasaiddal együtt a karavánvezetőt. Idő után megtaláltad Damak utcáján a karavánvezetőt és a karavánját. Jobban szemügyre vetted a karavánvezetőt, arca ráncos és hosszú fehérhajú vászoninget meg szakadt bőrnadrágot és cipő visel. Üdvözölted és a nevét is megtudtad Taugen Jonn, szint úgy bemutatkoztál és végül megállapodva az árban felszálltál a karavánra a két farkasoddal együtt. Ahogy fel értél a karavánra Jonn beszélgetett még valakivel, oda nézve egy fiatal férfi útitársad is lesz, akinek rövid sötéthaja van, ruházata szakadt bőrből készült felső és nadrág, lábán cipő. Néhány percen bévül el is indult a karaván, ám ugyan olyan gyorsan meg is állt, még egy utas csatlakozott hozzátok. Kapucni takarva az arcát nem láttad, ám öltözködése bőrből készült kabát és szakadt bőrnadrág, lábán csizma. Végül megállapodva harmadik személlyel is Jonn, folytatta az útját a karaván ismeretlen kaland felé.

Ahogy haladtatok éjszaka közepe feltűnt, hogy egy lovag épp imádkozik, lova meg fekszik. Karaván meg állt, lovagnak a karavánvezetője vizet és élelmet adott, aztán felfogadta cserébe, hogy kísérje el a karavánt a faluig.

Játékos: Alex Leron

Lovad hátán mész már napok óta a sivatagban, se vized, se élelmed és jószágod is kifáradt. Éjszakára már teljesen kimerültetek a lovaddal együtt, érezve a vég közeledtét Dartonhoz imádkoztál és meghallgatta imádat. Damakból érkező karaván tűnt fel a meszességben, néhány percen bélül el is ért hozzád a karaván és leszállt a vezetője, jobban szemügyre vetted, arca ráncos és hosszú fehérhajú vászoninget meg szakadt bőrnadrágot és cipő visel. Minden kérdés nélkül ellátott élelemmel és vízzel, majd befejezve a kajálást és az ivászatot, megkért kísérd el a karavánját faluig. Nem volt kedved elutasítani, mivel nem hagyott itt pusztulni a sivatagban, így elkísérted a karavánt hűséges jószágod hátán.

Játékos: Krodon cwa Clangon, Alex Leron

Éjszakára elértetek a kikötő faluba, ám a szálláskeresés nem járt sikerrel. Ezért a kikötőben a ládákra leültetek, mind a négyen és a farkasok, vártátok a vitorlás hajót. Rövid időn bévül megjelent a látótávolságban és csak keveset kellett várni mire befutott a kikötőbe az Arbatrost. Rakodásba kezdtek a legénység. A hajóról lekiabált az egyik legénységi tag. - Ha szállás kell éjszaka nyugodtan gyertek fel vitorlás hajóra és keresetek üres kabinokat. Felérve a hajófedélzetre rengeteg láda volt nem tudtátok mi van benne, de lehetőség sem volt megnézni. Mögöttetek megjelent egy szakadt ruhában valaki, menekültnek tűnt, alig ért fel a hajóra össze is eset és ennyit mondott. – Üldöznek, kérem, segítsenek. Fiatalabbik kalandozó társatok megkérdezte a nevét. – A nevem Bappe. Utána többet kérdezni nem tudtatok mivel a kimerültségtől elvesztette az eszméletét. Megpróbáltátok meg figyelni az ürge arcát, de csak a sötétben mind össze a ruháját láttátok, ami egy szakadt ing és szakad vászonnadrág. Bappe nevű titokzatos alakot felkapták és levitték a kabin lejáróba egyik kabinba. Fáradtságtól vezérelve lementetek a kabin lejáróba és külön üres kabinokat kerestetek magatoknak és bementetek, majd lefeküdtetek aludni. Csak reggel a tenger morajlására és a hajó himbálózására keltetek fel.

// Befejeződött a bemesélő reagok, utolsó két karakternek. //
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2010.01.07. 18:29-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2010.01.07. 9:27

Krodon

A karaván út folyamán igyekszem mindenkivel megismerkedni ha alkalom adódik rá elbeszélgetek az utitársaimmal. A farkasokat hagyom kóborolni úgy is hallótávolságon belül maradnak csak a városhoz érve hívom magamhoz őket. Elkerülendő hogy valaki rájuk támadjon. A városban már végig a lábam mellet sétálnak csak kézjelekkel utasítom őket.
A kikötőben én is leülök egy ládára és a farkasokat nyugtatgatom majd amikor a matróz a fedélzetre hív fel is megyek és egy széles mosollyal megköszönöm a segítségét. Amikor összeesik az idegen elindulok felé de mire odaérnék hozzá már fel is nyalábolják és leviszik. Így jobb hijján én is aludni térek.
Ahogy felébredek körbenézek a kabinba majd megnézem a farkasaim. Majd a fedélzetre megyek és megpróbálom megkeresni az előző napi matrózt aki a fedélzetre invitált minket. Amikor megtalálom szólok neki.
- Üdvözletem . Krodon vagyok. Hogy van Bape nem tudod? Van felcser a hajón vagy megnézzem a fiút talán tudok rajta segíteni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Garmacor 2010.01.07. 21:35-kor.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2010.01.07. 18:41

Alex Leron

*Már több napja járom a sivatagot, hogy elérjem azt a kikötő falut, de elkövettem egy hatalmas hibát. Nem jól mértem fel a utazótávolságot és kevés élelmet és vizet hoztam magammal. A szomjúság már-már kínzó, de nem csak nekem, hanem lovamnak is. Éjszakára szegény pára már összerogyott a kimerűltségtől, és mást nem tehetve istenemhez könyörögtrem valam segítségér, mait egy karaván képében meg is kaptam. A vezetőjük ételt és italt adott, megmentve minket a pusztulástól.*

<Ezért Dartonnak áldoznom, kell amiért az utamba küldte ezt a karavánt.>

*A kikötőbe érve, nem találtam szállást, szidtam is a népet rendesen, és mérgembe a kikötőbe levő ládákra tettem magam, persze olyanra ami elbír engem s nem szakad össze rögtön alattam. Lassan befutott a hajó is amit vártam, és a matrózok javaslatára fel is léptem a hajóra és elfoglaltam az egyik kabint. Lepakoltam a felszerelésem és vissza mentem a fedélzetre, hogy ellenőrizzem a lovam elszállásolását is. A Bappe nevű idegen elájulására, nem csinálok semmit. Egy az, hogy az egyik utazótársam a karavánból rögtön odalépett,hozzá, a másik, hogy nem is értek az ilyen praktikákhoz. Szemügyre veszem közben a legénységet és a többi utast is, majd nyugovóra térek a szállásomon. Reggel lágy himbálózásra ébredek, ami arra a következtetésre kényszerít, hogy már kifutottunk. Megmosdok, rendbeteszem magam, majd láncingem és kardom magamhozvétele után felmegyek a fedélzetre érdeklődni, hogy kapunk e egyáltalán valami élelmet.*
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2010.01.09. 18:41

Ellyona

Mikor hallom, hogy az eladó a másik embertől nem kér el pénz, elvigyorodok.
<Ez pech.>
-Eddig?- nevetek fel-Mi változott?-kérdem kissé cinkosan-És megosztanád velem az új terveid?
-Ha úgy alakul az éjszaka?-
állok meg a hajóorrnál és szembefordulok Anhoriennel. Egyik szemöldököm felhúzva, számonkérően nézek rá, mégis hogy gondolta. A bókra már nem reagálok látávnyosan.
<Úgylátom lehet mégse lesz túl nagy szórakozás... Elég könnynen belemegy bármibe. Itt semmi kihívás nincs.>csalódottság ül ki az arcomra, ezért elfordulok, mintha csak a tájat nézném.
-Igen.-tudom le egy rövid válasszal a szórakozásra tett megjegyzését.
<Bár lehet az még szórakoztatóbb tud lenni,ha bármire rá lehet venni.>folytatom magamban a gondolatsort és mosolyt erőltetek az arcomra.
-Örülök a találkozásnak, én Ellyona vagyok.-tartom a kezem. Majd megfordulok, hogy a tengert nézzem.
-Olyan gyönyörű innen a kilátás.-mondom kissé álmélkodó hangon. Ahogy állok, a hajam a bal vállamra húzom, hogy jobb oldalon szabadon látszódjon a nyakam. Ha úgy érzem, hogy közeledik, kipördülök előle az egyik irányba, mintha valami érdekeset találtam volna a hajón.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 279
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.01.10. 2:13

Helyszín: Arbatrost, kabinok.
Időpont: 1. nap, déli órákban
Játékos: Noktorg

Kérdésedre benyitót az illető. Viktor tűnt fel ajtóban és válaszolt. - Csak beszélgetni szeretnék. Leült a faszékre, majd kérdezett. – Nagy barbár harcos, miért jött ilyen messze az otthonától, bosszúért a barbár sámán miatt? Pillanatra, a földre tekintet Viktor és mondta. - Mivel halódtam róla, mi történt a sivatagban, de nem éri meg. Majd hirtelen témát váltva, mint ha nem akarna erről beszélni. – Milyen a hajóút?

Helyszín: Arbatrost fedélzetén.
Játékos: Krodon cwa Clangon

Felérve a fedélzetre, egy ideig nézelődsz és arcmemóriádnak hála, meg is találtad a matrózt, ép a halászhálót javította. Közelebbről alaposan megnézted matrózt, fehér kisimítót rövid hajú öregember, bőrmellényt és bőrnadrágot, meg két pár cipőt viselt. Bemutatkozásodra szint úgy bemutatkozott neked. – Üdv a nevem Berhfor, Arbatrost Fedélzetmestere vagyok. Egy pillanatra elhallgat, majd lehunyt szemmel mondja. - Reggel Bappére holtan találtak rá a kabinjában, ahol este hagytuk többiekkel. Közben egyet csomózott a halászhálón. - Kapitány parancsára zsákolták és a tengerbe dobták, bár egy valami furcsa volt a kapitány és Jarget kormányos végezte hulla eltávolítását a hajóról, mert ilyesmi feladatót a legénység szokta végezni. Lerakta halászhálót a kezéből és kérdezett. - Krodon van orvosi végzettsége? mert az egyik matróz megbetegedett és a hajó orvos meg 2 hónappal ezelőtt halt meg. Kis szünet után mondja tovább. A 13-mas kabinban van a beteg matróz és a 9-ben halt meg Bappe. Utólag még megkérdezi Berhfor. - Segíthetek még valamiben?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2010.01.10. 12:22

Elmosolyodok Berhfor készséges válaszait hallva majd egyből el is komorodok amikor Bappe halálát említi.
- Miben halt meg Bape?
- Igazi orvosi végzettségem nincs, de azért valamennyit konyítok hozzá. Megmutatnád a kabint?
A farkasaim magam mellé intem és elindulok a kabin felé.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anhorienn » 2010.01.10. 14:18

//Radon Akragil//

Syris írta:Ellyona

Mikor hallom, hogy az eladó a másik embertől nem kér el pénz, elvigyorodok.
<Ez pech.>
-Eddig?- nevetek fel-Mi változott?-kérdem kissé cinkosan-

-Egy Arelita vadóc lépett a képbe, és az mindig reményre ad okot, hisz ti megtaláljátoka bajt mindenütt. -mosolyodom el
És megosztanád velem az új terveid?

-Új tervek? nincsenek tervek, majd úgyis jön hozzád a kaland és az izgalom- az izgalom szót nagyon halványan megnyomom
-Ha úgy alakul az éjszaka?-állok meg a hajóorrnál és szembefordulok Anhoriennel. Egyik szemöldököm felhúzva, számonkérően nézek rá, mégis hogy gondolta. A bókra már nem reagálok látványosan.

-Ne bízd el annyira magad szép hölgy, mint már mondtam.-mosolyodom el. Eszerint csak a számodra érdekes szavakra figyelsz, éjszakai csetepatéra gondoltam, és nem inflagrantira, ha párod belép, és félreért valamit. kis távolságot tarok a lánytól, ne bízza magát el anynira.

-Igen.-tudom le egy rövid válasszal a szórakozásra tett megjegyzését.
-Örülök a találkozásnak, én Ellyona vagyok.-tartom a kezem. Majd megfordulok, hogy a tengert nézzem.
-Olyan gyönyörű innen a kilátás.-mondom kissé álmélkodó hangon. Ahogy állok, a hajam a bal vállamra húzom, hogy jobb oldalon szabadon látszódjon a nyakam. Ha úgy érzem, hogy közeledik, kipördülök előle az egyik irányba, mintha valami érdekeset találtam volna a hajón.

-Valóban gyönyörű. - és ahogy számított rá, közeledem hozzá. -Amikor kifordul előlem, megcsóválom a fejem, és látszólag nyugtázom, hogy hát ennyi. <remélem ettől nem szállt az égbe az önbizalma, mint a légdémonok a papok szavára. Onnan nehéz lesz a földre rángatni. pláne az ágyamba. Kacérkodj csak kislány, a játék csak izgalmasabbá teszi a vadászatot. Bappe sem mehet meszire a hajóról, de attól még nem felejtkezhetek meg róla...>
- Egy italt, Hölgyem? -kérdezem, mikor kipördült előlem. és tarom, a karom, hogy belém karoljon.

/Albert Einstein/

Karaktereim:

Brodan Gravel, Új pyarron szülötte, homálytestvér rabszolgája, kocsmák ismerője.
Anhorienn
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.01.13. 18:10

Helyszín: Arbatrost fedélzetén.
Időpont: 1. nap, délután órákban
Játékos: Krodon cwa Clangon, Alex Leron, Radon Akragil, Ellyona Lioness.

/ Alex Leron /

Alaposabban körül néztél, ahogy felértél a fedélzetre. Sok ismeretlen matrózt láttál, de még a nevüket sem tudtad a legtöbbnek, ám Krodont látod hálóknál és a tegnap esti matrózzal beszélget. Árbocnál kereskedő matrózt láttál és egy harcos, meg egy ruházatából ítélve egy papnőt, ép hosszasan beszélgetek valamiről az ismeretlen harcossal.
A hajó kormánynál, egy barbár kinézetű személyt pillantódtál meg, külseje kicsit kopasz, bőrvértet és szakadt bőrnadrágot visel. Először a tengere, majd a szigetre néztél, csak valami furcsát vettél észre távolban a sziget felet lebegve, jobban nézted a sziget föllőtt lévő repülő foltokat és meglepet, amit láttál. Rengeteg szellem, még a hangjukat is hallottad a távolban tisztán. Ezeket, a szavakat ismételgették. – Segítsenek, kérem. - Nem szolgáltunk rá a szenvedésre. - Mi ez, hol vagyok. Fegyverek csörömpölő hangjára, meg kiáltozásokra figyeltél fel, ezért megfordultál, hogy meg nézd, mi folyik itt. Feketecsuklyások támadták meg a legénységet és az utasokat, ám egyik csuklyás megindult feléd a hüvelyből előhúzott kardjával. Ami ugyan olyan típus, mint a tiéd ezért azonnal felismerted, mi van a támadó kezében egy Másfélkezeskard. Támadód ruházata egy fekete csuklyás köpeny, testükön bőrpáncél és fekete vászonnadrág, de a bőrpáncélra egy jelkép van oda égetve, ám nincs időd alaposabban megnézni.

/ Krodon cwa Clangon /

Berhfor válaszolt a kérdésre. - Nekem is a kapitány mondta kimerültségben halt meg, bár én sem hittem el ezt a hülyeséget, de tisztként nem vonhatóm kétségbe a kapitány szavát. Pillanat szünet után folytatta. - Végül is új vagy a hajón rendben van, elkísérek.
Lerakta a hálót, fel állt és szép lassan elindult veled a kabin lejáró felé, így jobban körül néztél, 5-6 matróz ténykedett, hordókat cipeltek, felmostak, köteleket erősítetek. Kopasz kormányost is láttad, bőrvértet és szakadt bőrnadrág viselt.
Árbocnál valami kereskedő matróz állt a kiárusító asztalnál, de még két ismeretlen személyt is, valószínűleg utasok. Ruházatukat megnézted a két utasnak, egyik harcos a másik meg papnő.
Végül a kabinlejáró fele meg pillantottad Alex Leron paplovagot, ép a szigetet nézte és elbambult, mint ha látna valamit. Kabin lejáróból 5 csuklyás személy tűnt fel, arcuk takarásban van a fekete csuklyás köpeny miatt, testükön bőrpáncél és fekete vászonnadrág, de a bőrpáncélon valami jelkép is van, de nem ismered fel. Farkasaid az 5 csuklyásra néztek és morogtak, meg ugattak. Kis idő elteltével, kéz jellel jelezve egyik csuklyás (jelentése szétválni és készülni). Egy felétek is elindult és a köpenye mögül előhúzott egy egykezes csatabárdot és egy mintázott kis pajzsot, majd felétek megindult rohammal és Berhfordot a pajzsával bele lökte a tengerbe, majd feléd fordult és megindult, szemét még a csuklya alatt is, lehetet látni, ami hideg vérszomjat árasztót magából.

/ Ellyona Lioness /

Beszélgetésben feltűnt kabinlejáróból 5 idegen csuklyás, de nem nagyon foglalkoztál velük. Kipördülésedben, megfogtad Radon erős karját, ám akkor látomásod lett. Látomásodban Randont egy nyílvesztő találta hátba. Visszatérve a valóságba, néhány. Szegmenst telik el és az történik, amit a látomásodban láttál. Egyik csuklyás alak elővet a köpenye mögül egy felhúzott nyílpuskát, Radon vette célba és kilőtte felé a nyílvesztőt.

/ Radon Akragil /

Hosszas beszélgetésben, egy pillanatra felfigyelt valamire mögötted Ellyona, ám utána folytattátok tovább.
Az történt, amire számítótál végül. Kipördülésében a karodba kapaszkodót, ám ekkor Ellyona hirtelen elszomorodott.

// Itt elég egyik ötöknek gyorsaság próbát tennie, hogy Radon kikerülje a nyílvesztőt. Pl: Ellyona szól a másik karakternek, akkor Radon teszi a gyorsaság próbát. De ha félre löki, akkor Ellyona kell tennie gyorsaság próbát. //

/ Ellyona Lioness, Radon Akragil /

Ismeretlen csuklyás ellőtte a nyílvesztőjét, utána eldobta a nyílpuskáját és előhúzott két hosszúkard típusú fegyvert, az egyik szabja volt a másik furcsább kard, de azt is fel ismerhető, egy Jatagán. Még a szabja a jobb kezében helyezkedett el, Jatagán pedig a bal kezében. Ismeretlen támadó ruházata egy fekete csuklyás köpeny, testükön bőrpáncél és fekete vászonnadrág, de a bőrpáncélra egy jelkép van oda égetve. Csukja alatt csak a vérszomjat lehetett látni a szemében, érezve nem lesz könnyű harc. Ellyona rá nézet csuklyás alak és megindult felé.

// Reag kész, csata megindult. //
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2010.01.18. 17:04-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laokoon » 2010.01.14. 19:16

El lett kuldve nekem pmben: 2010.01.13. 18:14
Helyszín: Arbatrost, kabinok.
Játékos: Noktorg

Kérdésedre benyitót az illető. Viktor tűnt fel ajtóban és válaszolt. - Csak beszélgetni szeretnék. Leült a faszékre, majd kérdezett. – Nagy barbár harcos, miért jött ilyen messze az otthonától, bosszúért a barbár sámán miatt? Pillanatra, a földre tekintet Viktor és mondta. - Mivel halódtam róla, mi történt a sivatagban, de nem éri meg. Majd hirtelen témát váltva, mint ha nem akarna erről beszélni. – Milyen a hajóút?

Noktorg
<Na te meg mit keresel itt? nem hiszem el hogy most meg ezt a gyereket kell patyolgatnom na de hat ez meg mindig jobb mint felkelni> Itt asit egyet <azonkivul meg hasznos is lehet a kolyok> -Eloszor is ha kerdeznek valszolj mert ha csak ugy benyitsz akkor lehet hogy valaki aki nalam idegesebb termeszetu- <es jobban fel van kelve> es igen gyors akkor kitekeri a nyakad //Ha karnyujtasnyi tavolsagon belul van akkor elkapo a nyakat es igy szolok -valahogy igy- ha nem akkor hagyom a francba az egeszet// -masodszor ha lennel szives es idehoznad azt a palackot amit asszem meg nem bontottam fel majd ha ideadta meghuzom istenesen es megkinalom ot is harmadszor hogy miert jottem el az csak ram tartozik hogy most miert vagyok itt azt viszont megmondhatom: mint azt sikerult kifulelned valhonnan a saman meghalt es ez noktorg bune amiert soha tobbe nem mehet vissza a torzsebe tehat most itt vagyok el mig elutom valamivel az idot otodszor ha marbejottel beszelgetni akkor csialj valami hasznosat is meselj el mindent amit a szigetrol tudsz ha eleget mondasz nem leszek halatlan- es megzorgetem az erszenyem majd varom a valaszat
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht
"A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana
"A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Laokoon
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 396
ZK Karakter: ? - A balszerncse netovabbja
ZK Karakter: Noktorg - Elatkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2010.01.21. 20:06

Krodon

- Vigyázatok megtámadtak minket! kiáltom
- Tuulahdus Salama vissza. mondom csendesebben
Majd hátrálni kezdek és aktuális ellenfelehez vágom mindazt ami a kezem ügyébe akad és dobható (max 4-5 kilós dolgokat). Ha akad valami amit a lába elé rughatok hogy megbotoljon akkor kihasználom az alkalmat. S közben halkan korholom magam az ostobaságomért, hogy minden fegyverem a kabinomban hagytam.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anhorienn » 2010.01.22. 7:35

//Radon Akragil//

//mivel én háttal állok, megvárom, hogy szólnak-e, vagy mi lesz, és kérdezem, ha megtörtént, hol is fogunk kockát gurítani? melyik topicban?//

/Albert Einstein/

Karaktereim:

Anhorienn
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2010.01.23. 0:06

Ellyona

//Bocsi Anhorienn, szólok énis.:D//

Mikor látom, hogy látomásom valóra válik elkiáltom magam:
-Vigyázz!...-és megpróbálom arrébb lökni Radont. Vagy legalább eltolni,hogy ha mégis eltalálná a nyílvessző, ne sebesítse meg súlyosan.
//erőpróbát dobjak?//
Mentőakcióm után kicsit továbbhaladok, majd miután megálltam előkapom szablyámat és várakozóállásba állok. Arcomon széles vigyor húzódik, folytatom az előző, kis időre abbamaradt mondanivalóm:
-... ne most halj meg. Csak most kezdődik a mulatság.
Kicsit habozok, hogy jöjjön a csuklyás alak. Hamarosan megunom a várakozást.
<Jön, nem jön... Akkor én megyek.>
Mielőtt elindulok gyorsan felmérem a maradék 4 alak helyzetét, fegyverzetét.
Ha távfegyvert nem látok megindulok a csuklyás alak felé,aki Radonra lőtt. A'frad kiáltással rohamozok, miközben szablyámat a fejem fölé emelem, hogy a megfelelő pillanatban lesújtsak.

//Javaslom amúgy,hogy itt dobjunk abban a részben,ahol írunk. Én a kockadobálós topicot feleslegesnek tartom. Szerintem egy üzenetben ha dobunk előbb amit előre kér a km, aztán reagolunk annak fügvényében hozzá nem nyúlva a kódhoz,amit kiír a gép, akkor minden ok. és átlátható az egész.//

//KÉ:-
TÉ:1k100+92 = 61(+92) [153]
VÉ:97//
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 279
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva