Résztvevők: con Holgar cwa Aeron (Ichigo), Derchion (Annorax), Gendor (Togar)
-Bocsásson meg, Uram, de az a feladatom, hogy kikérdezzek mindenkit a szándéka felől. Ez esteben nem állhatom útjukat, a rendházat ott, a magas toronnyal szemben találják. A rendház vezetőjét odabent találja meg. *mutat a mondott irányba*-Az Istenek adjanak szép napot továbbra is!
Majd ismét fejet hajt, és félreáll az utatokból. Belébve a kapun Erion mesés gazdagságról árulkodó része tárul a szemetek elé. Ameddig elláttok, hatalmas paloták, parkok és kastélyok látszanak, a negyed tényleg "hercegi" szépségű. Ahogy jobbra tekintetek, látjátok azt a több emelet magas tornyot, amelyről a tiszt beszélt, mellyel szemben Krad erioni fellegvárának erődszerű épületeggyüttese magasodik, vasalt kapuja felett az Aranykörrel, Krad szimbólumával. A kapu egyik szárnya van nyitva, ahogy közeledtek, a mozgolódást is láthatjátok odabent. Még mielőtt belépnétek, kopaszodó, idős, mégis tiszteletet parancsoló megjelenésű férfiú lép elétek.
-Krad hozta önöket, Urak! Az én nevem Thodras con Lortan atya, én vagyok az erioni Kutatók rendjének alkalmi vezetője, amíg a nagymester -Krad nyújtsa hosszúra életét- távol tartózkodik. Mi célból érkeztek hozzánk?