• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shianar vidéke (Pyarron mellett) - Az Ezüst Hold rejtélye

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
138 hozzászólás • Oldal: 6 / 10 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

HozzászólásSzerző: Akrim Gar » 2006.10.17. 15:16

-Mi sem tudunk sok mindent! *Szólal meg halkan a darton-pap.* -De mindenféleképpen Darton kedve ellen való az, hpgy a Tavasz-ünnepén vért ontson valaki.*Mondja, undort sejtetõ arckifelyezéssel.*
-Én csak annyit tudok, amennyit láttam.
<De ti déliek elég bolondok vagytok, ahhoz hogy ne legyen különösebb indok...>
Akrim Gar

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wellendir Zen » 2006.10.17. 15:23

*Nem lepõdik meg rajta hogy álják a tekintetét, csak az alsóbrendûek közül is a leg mihasznább nem képes ezt megtenni. Éppen eleget utazott és találkozott az ilyenekhez hasonlókal mint akivel beszél.*
*Megvárja még a másik újra elveszi szájától a korsót majd fojtattja.*
- Valóban én is osztom a nézetét, hogy ilyen jellegû kérdéseket nem itt és fõképpen nem most kellene megbeszélnük. De ha nem bánnák megkérném önöket, hogy meséljenek el mindent amit odakint az esetrõl hallottak, ésaztán kitudja talán ha önöket is fúrdalja a kíváncsiság mint engem eggyütt utánnajárhatnánk a dolognak. Nhogy valami félreértésbõl, vagy csupán egy rosszul megválasztott hely és fegyver miatt fellógasság azt a szerencsétlent.
Wellendir Zen

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Negritis » 2006.10.17. 15:35

-Inkább eszelõs mint szerencsétlen ahogy én láttam.
Negritis

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wellendir Zen » 2006.10.17. 15:36

-Akárhogyis egy tévedés miatt nem lakolhat halállal :zen:
Wellendir Zen

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Negritis » 2006.10.17. 17:56

-Rendben de ha tényleg megérdemli én vágom el a torkát. *a maga részérõl lezártnak tekinti a vitát*
Negritis

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wellendir Zen » 2006.10.17. 17:59

<Végre valami eredmény, bár nem hinném hogy versenyezhetne a harcos tudásávál, bár kitudja.>
-Rendben van akkor ha meggittuk az italainkat utánnanézhetünk az ügynek. -Legalább addig se itt költjük el a pénzünket.
*Azzal jó nagyot húz a Mézsörébõl*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wellendir Zen 2006.10.18. 9:30-kor.
Wellendir Zen

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.10.17. 19:44

Ftoutha szavaira a harcos elernyeszti jobb karjának izmait, mire a pengék visszaugranak a bõr alá, kis vörös-lilás sebszélû vágásokat hagyva maguk utána bõrön. <-1 egészség a gyógyulásig ami innentõl k10 óra> Aztán négykézláb mászva olyan közel hajol a rácsokhoz hogy az arca legalábbis kiérjen közülük, és tekintetét a régi társ szemébe fúrja, miközben újrakezdi a metálkapcsolatot

* - Azt akaárhogy is szeretném nem lennék képes odaadni neked. De nem szeretném egyáltalán! Küldetésben jártam épp, ha tundi akarod. Az a nyomorult ártatlan szüzet ölt. a atyja busás jutalom fejében küldött utánna, amit én elvállaltam mert nagy harcos hírében állt, akire izgalmas a vadászat. Ismerhetnél már annyira hogy tudd, nem vagyok éppen tisztába az ünnepekkel. nekem egyik nap, hét, hónap év... éppen olyan mint az elõzõ, és az azelõttiek.
Az viszont érdekelne, hogy te mit keresel itt? Csak nem te vagy itt a "Vezér" <A vezér titulus a Ragadozónál nem becsmérlõ, vagy lenézõ, hanem elismert pozíció>, és azért tudsz ennyit a zárkáról.
Tudhatnád, hogy az, ami iylen tokéletes, annak is van egy komoly hibája, az emberek akik mûködtetik*

Azzal szép etszésû egzotikus arcán gonosz vigyor fut szét, majd folytatja elmben lejátszódó mondandóját:

* - Remélem vigyáztatoka fegyvereimre, igen nehezemre esne újakat készítetnem helyettük. Juttass ki innen valahogy! Cserébe leszámolok ellenségeiddel :twisted: A régi idõk emlékére :wink: *

Azzal tekintete megkeméynedik, majd lassan fölemelkedik guggolásából de tekintete továbbra is régvolt társáéba fúródik. majd végre megszólal érdes, nem túl mély, már-már kellemes, lehalkított hangon.

- Mit felelsz... Bajtárs?
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.18. 10:52

KM esemény [Terragon]
Helyszín: Shianar vidéke, Shienar börtöne
Idõpont: Tavasz ünnepe, késõ délután
Résztvevõk: "A Ragadozó", Ftoutha

Ftoutha elgondolkozik mondandódon, majd lehajtja fejét.
- tudod, hogy nem tehetem. Hiába vagyunk barátok, nincs jogom és erõm, hogy kiengedjelek. Fõleg azután amit a piactéren csináltál. Megerõsítették a védelmet, és ha meglátnának, veled együtt lecsuknának. Vagy halálra ítélnének. De tényleg mi volt a szûzlány neve? Kinek a halálát bosszultad meg? Csak nem szerelembe esett a nagy vadász? Mondj el mindent, és megnézem, mit tehetek.

KM esemény [Terragon]
Helyszín: Shianar vidéke, Fogadó

Felhajtjátok söreiteket, majd meglátjátok a kis goblint, amint épp felétek közelít (immár teli erszénnyel :D , ahogy veszitek észre)
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.10.18. 11:00

Az ostobaság halatán elfutja a méreg, és ez ki is ül egy megvetõ kifejezéssle arcára. Miközben kicsit megemelt hangon megszólal, de tartása rezzenéstelen marad.

- Ne légy nevetséges. Ha errõl lenne szó akkor nem találtatok volna a fickóból semmit néhány vérfolt és üszksödött összemorzsolt csontdarabon kívül. Valami Ferias-nak a lánya volt. Azt hitte sima ügy lesz, nem akartam túl sokáig húzni a dolgot, azért öltem meg így. nem gondoltam, hogy az õrség ilyen kipróbált harcosokból áll, engem is meglepett. De mégegyszer nem fordul elõ, arról biztosíthatlak.

Aztán hangja megszûnik és elmében folytatja tovább a társalgást.

* - Akkor mi legyen. Tudod, hogy nem maradok itt örökre, de még néhány napnál tovább sem. Jobb neked, nektek, ha valahogy kijuttatsz innen. :twisted: :wink: . Hidd el barátom, ne akarnék neked rosszat.
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.18. 11:09

KM esemény [Terragon]

- Feriast mondtál? hol találkoztál vele? Már 5 éve keressük azt a megrögzött bûnözõt. Shienar nséges idõkben járt akkóor. Még fiatal volt, de már akkor is tolvajlásból élt. Ellopta a város egész aranytartalékát, és leölte az õrség háromnegyedét. Te ennek az embernek dolgozol? Mondd meg hol van, és sokkal több esélyed lesz a kijutásra. Még akkor is, ha négy jóbarátomat megölted...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wellendir Zen » 2006.10.18. 11:18

<Ilyen nincs már megint ez a kis mindenlében kanál de vajon mitõl ilyen jókedvû és miért tartt felénk. Vajon a Ranagol más meglepetéseket is tartogat a mai napra?>
Wellendir Zen

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.10.18. 12:21

Az érdekes hírek hallatán felvonja a szemöldökét.

*A Harcos: Ez így izgalmasan hangzik! Lehet, hogy mégsem olyan kis egyszerû kalandnak ígérkezik ez az egész? Azt hiszem kezd megint felébredni bennem a vadászösztönöm.*

A Vadász szólalmost meg ismét orrhosznyi távolságra hajolva a rácsoktól, kezeivel belekapaszkodva kettõbe közben:

- Eressz ki, és életemre mondom, magam vezetlek oda, ahol találkoztunk!

Suttogja eszelõs tekintettel. Miközben szemeiben harci láng gyúl, és ökölbe szoruló kezében surlódó hangot ad száraz, érdes tenyerének és a rács fémének találkozása.
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Akrim Gar » 2006.10.18. 13:15

(Akrim Gar)

-Jól van, engem is érdekel a történet, viszont többet nem tudok annál, amit láttunk... *Nem mosolyog, nem igazán szokása... De már érdekli ez az egész. Õ is figyelmes lesz a kis goblinra.*

<Ezeknek a kis semmirekellõknek Orwella poklában a helyük...>
Akrim Gar

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.18. 13:46

KM esemény [Terragon]

-Tudod, hogy nem tehetem. Bizonyítékot kell keresnem, hogy kihozhasalak. Mondd meg hol találkoztatok, és talán kiengedhetlek.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Negritis » 2006.10.18. 13:52

("Teharnek")

*most hogy elfogyott a sör*
-Hát akkor szerintem lassan indulhatunk kíváncsi vagyok miért vetemedett ilyen cselekedtre.
*meglepi hogy mosólygós goblint lát akinek még pénze is van*
Negritis

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
138 hozzászólás • Oldal: 6 / 10 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Vissza: Régi Kalandok...