• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 6 / 72 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 72

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.16. 19:49

(Fekete Mythar)

*Kortyol még egy kis bort és mélyen a lány szemébe néz*

-A Fekete jelzőt ahogy ön mondta azért kaptam, mert mindíg feketében jártam. A társaim meg ezzel akartak rávenni, hogy más színekben is járjak. Amikor látták, hogy ez nem válik be már megszokásból mondták... Már régóta elfelejtettem mi volt a családnevem ezért ezt használom annak.

*Majd ezek után láthatóan megfogja nyaklánca kiálló részét és kihúzza azt köppenye alól*
<Na erre hogy reagál kíváncsi vagyok, hihi>
- Remélem ismeri ezt a szimbólumot. Ez az istenem jelképe akihez mindenki odakerül a halála után, hogy elbírálják. Mellesleg a mulatságokat sem veti meg.

*Rámutat az előbukkanó szimbólumra ami egy varjúszárnyat formáz*
<túlságosan is magabiztosnak látszik, szerintem nem tudja mit kockáztat ha ide jön>

-Most pedig kérem mondja el, hogy miért jött ide? És ha megengedné inkább tegeződjünk, ha már így az ölembe pottyant! :rotfl:
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.16. 20:28

(Carolina con Ragucci)

*Mikor épp szólni akar a férfi, megfordul és ránéz. Megvárja a mondandót és válaszol.*
- Kérem ne mentegetőzzön. Magam sem tudtam, hogy zavarhatom e az urakat. Láttam a sebesülését. Tiszta vér volt.
Ön esetleg ismeri őket? Csak mert nagy bajban vagyok, és a két Úr közül az egyik tanult tapasztalt kalandozónak tűnt. Arra gondoltam, hogy a segítségét kérem.
*A lángocskák említésére felvonja a szemöldökét.*
- Az mit jelent hogy a lángokat szolgálja?
*És néz értetlen képpel.*
- Esetleg ön is segíthet nekem. De ez nem egy rövid téma, úgyhogy ha tényleg nem zavarom, akkor szerintem menjünk valamelyikünk szobájába beszélgetni.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.16. 21:04

(Nichen de Azadyr)

-Én is pont erre gondoltam, kisasszony. Jöjjön be az én szobámba , és elmondom ott, ahol le tudunk majd ülni kényelmesen. De nehogy azt higgye, valami hátsó szándékom van! Ami az Urakat illeti, mindkettőt ismerem, ámbár Bedalt, akiek vérzett a hasa, régebbóta, mint a másikat.
Jöjjön kérem, erre tessék.

*Kinyújtja a kezét, és vezeti a lányt a szoba ajtajáig. Kinyitja, majd betessékeli a nőt, majd belép maga is és becsukja az ajtót.

-Üljön le, kérem. Megtudhatnám, mi járatban ven egy ilyen szép hölgy e kétes értékű helyen?
<Uramisten...ez GORVIKI!!! na, csak nekem lehet ilyen szerencsém. Talán nem tesz semmi olyat, amit nem kellene...>
*Nem mutatja felfedezését semmilyen véltozással. Az arca ugyanolyan marad. Csak belülről rágja a kétely.*
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.16. 21:51

( Con Bronta)

* Bedal szavain kissé eltöpreng. *< Hallottam már az inkvizícióról. Ha jól tudom a jó oldalon állnak. Mit tehetnék mást. Bedal úgy látom most komolyan beszél. Miért is ne csatlakoznék?!>
- Igen…, hát a lent történtekért bocsánatodat kérem! Én azt hittem, hogy gonosz szándékkal közeledtetek társaddal együtt hozzám. Úgy tűnik tévedtem, de hidd el nekem abban a pillanatban minden jel arra utalt, hogy nem jók a szándékaitok. Főleg akkor amikor társad félre beszélt. Örülök, hogy nem lett végzetes ez akis félre értés. * kezét az asztalra helyezi és az asztallap illesztéseit piszkálja zavarának levezetése érdekében.*
- Tudod számomra nem a hírnév meg a halomnyi pénz a cél! Én elkövettem egy hibát annak idején, ezt kell megbűnhődnöm hátralévő életem során. Fogok neked majd mesélni Tiadlanrol is, de látom kimerült és fáradt vagy, úgy hogy ezt máskor teszem meg. * Felkel székéről és az ajtó felé veszi az irányt. Épp a kilincsért nyúl, mikor meggondolja magát és visszafordul*
- Csatlakozom hozzád! Ha kellek itt a fogadóban megtalálsz! Ígérem, küldetésed során jó szolgálatot fogok tenni neked. * Bólint a sogronitának, majd kilép az ajtón és vissza indul az ivóba.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joe Lyon 2006.02.16. 22:49-kor.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.16. 21:58

(Carolina con Ragucci)

*Látszik rajta az öröm, hogy talált valakit, aki akár segíthet is a baján. Besétál a szobába és leül egy székre.*
- Mégegyszer bocsánatot kérek, hogy lopom az idejét, de a problémám elég nagy és nem tudom, hogy kihez forduljak. Mondandóm elég meglepő lehet majd.
*Sóhajt egyet és belekezd.*
- Elnézését kérem, hogy nem mutatkoztam be, de ennek az az oka, hogy fogalmam sincs, hogy mi a nevem. Nem tudom, hogy ki vagyok és hogy honnan jöttem. Alidartól nem messze találtak meg elég rossz állapotban. Az összes emlékem eltűnt a semmibe. Mindenki beszélt nekem valami Gorvikról, de fogalmam sincs hogy mit gondoljak róla. Azt azért észrevettem, hogy nem igazán szívlelik az itteni népek azt a Gorvikot. Idáig utaztam hol gyalog, hol karaván segítségével, és azt tudom, hogy már jártam ebben a városban. Tudom, hogy ez nem nagy segítség, de csak ennyi fogódzkodóm van. Erion mellett rámtámadott fél tucat útonálló, és az a férfi aki megmentett, az hozott ide ebbe a fogadóba. Igazából az ő terhére sem szeretnék lenni, úgyhogy valahogy talpra kellene állnom. Keresek kalandozókat, akik talán tudnak segíteni az emlékeim visszaszerzéseiben és akikkel ezután mehetek amerre ők mennek. Egyedül veszélyes ez a világ. A maga barátja tanult embernek és tapasztalt kalandozónak tűnt, ezért akartam beszélni vele. Annyit tudok, hogy valamit konyíthattam a harchoz is. Ez a banditák támadásánál kiderült, szóval ha odáig jutna a dolog, hogy esetleg magukkal tarthatnék, akkor nem igénylek különleges bánásmódot. És megteszek mindent, hogy megkönnyítsem a leendő társaim életét. Körülbelül ennyi lenne első nekifutásra. Remélem fel tudja mérni kétségbeejtő helyzetemet.
*Bűnbánó szemekkel néz a férfira és várja annak válaszát.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.16. 21:59

(Miro)

<Ilyen férfivel igazán ritkán találkozni. Bár kétlem hogy tud is bánni azzal a mesterművel amit az istenek ajándékoztak neki. És ha mégsem...jólvan, Miro ne álmodozz, ne hagyd hogy a vágyak elhomályosítsák tekinteted...Na vissza a feladatra.>

* Miután meglátta a szimbólumot, föláll és illedelmesen meghajol a pap előtt:

-Apám mindíg arra tanított hogy mély tisztelettel tekintsek a Hallgatag Úr szolgáira, mert ők azok akik vezetnek végső utamon és óvják a nyugalmamat a hosszú álom során. Dícsértessék, kedves atyám.

* Visszaül, majd hallgatja mit mond és már kissé magabiztosabban válaszol. Az "ölembe pottyant" résznél elneveti magát csilingelő hangján, és véletlen ugyan, de beveti leghatásosabb fegyverét, felveszi a leghuncutabb mosolyát, aminek hatására a legtöbb férfi alig tudja magát tűrtőztetni.

-Ha önnek megfelel kedves Mythar. Maga elég furcsa pap, tudja-e? Oh elnézést, már el is felejtettem miben egyeztünk ki! Látja ööö látod milyen kis feledékeny vagyok? Ja és a kérdés...Nos Erionba egyszerű okból jöttem, apám egyik barátját kell felkeresnem, az ember elég gyanakvó és nem nagyon állna szóba holmi futárral, ezért kellett személyesen eljönnöm. Apámat ugyanis...megmérgezték ***itt elérzékenyül picit***, a tettesek ismeretlenek, és nekem igazából egyetlen ötletem van hogy mi okból tehetett valaki efféle szörnyűséget. Apám ifjúkorában kalandozó volt, és sokat járt északon, pyarroni létére. Mindíg mesélt hajmeresztő történeteket az Ediomad hegységről, a Shuluri csatornákról, Ugon bányáiról...lehet hogy valakinek még adósa volt. A tettesek profik lehetnek, a testőrség semmi nyomot nem talált ami tevékenykedésükre utalna. A méreg nagyon lassú hatású, de apámat az ágyhoz köti és nem tud igazán foglalkozni a birtokkal. Lehet hogy ez volt a céljuk? Ó, annyi lehetőség és semmi kapaszkodó...
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.16. 22:08

( Bedal Alen)

* Bedal fáradtan bólintva fogadja a harcos válaszait.*
- Jól van harcos...kérlek, hogy szólíthatlak? És szeretnék egy dolgot megtudni...a hazádban mindenki olyan erős, mint te vagy? Nagyon...furcsa helyzetet teremtettél ott lent... rendkívül érdekes...no, menj ha dolgod úgy tartja, addigis kipihenem magam....nem volt akármi, amit te lent véghez vittél. Még sohase...még sohase ért ilyen kudarc. Felettébb érdekes, nem győzöm hangsúlyozni...
* Mikor a férfi kilép, véres ujjasát leveti, majd a fürdődézsában lemossa róla a vért. Belülről kulcsra zárja a szobát, majd leveszi csuháját is, és azt is megmossa. Kiteregeti ruháit, majd a szobában lévő kis kandallóba tüzet csihol. Egy táska redőjéből egy kis flaska zamatos dzsad esszencia kerül elő, amelyet a lobogó tűz elé tesz. Leül elé, majd szemét lecsukva imádkozni kezd.*
<... Tűz Ura, a Rend odaadó bástyája, világunk védelmezője! Újra szükségem van az Erőre, ezért folyamodok ismét a fohászhoz. Ma tévedtem, hibásan ítéltem meg az eseményeket, tudásvágyam és kíváncsoságom tévútra csalt. Tudom, az egész utam, és életem próba csupán, és hogy ezen a résznél sokszor elbukom. De hithű szolgálód vagyok, buzgón segédkezem evilági hatalamad építésében, és tisztességesen élem életem. A romlott Többiek, a hitvány Tharr hívői retteghetnek tőlem, ahol érem őket, tudásom legjavával próbálok pusztulást hozni rájuk. Kérlek nagyuram, adj erőt az üldözésükhöz, had szegődjek az Inkvizíció szolgálatába, had szolgáljalak téged még tisztábban! Kérlek, had engeszteljelek ki ezzel a kis butériával, melyet még a fényességes kalifától magától kaptam szolgálataimért cserébe...>
* Bedal szellemi energiái kis idő múlva újra telítődnek. A kis flaska dzsad italért egy lángnyelv csap ki a kandallóból, magával ragadva az ajándékot. Beda fáradtan támolyog vissza az ágyhoz, majd ledől, és el is nyomja az álom. Pár óra mulva ébred, addig semmi se zökkentheti ki abból a mélységesen mély fáradtságból, amire enyhítést vél az alvás során.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tysson-lar 2006.02.16. 22:23-kor.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.16. 22:12

(Nichen de Azadyr)

*Kicsit meghökkenve hallgatja a hölgy történetét*

- Ugyan, hölgyem, dehoy zavar. Azt hiszem tudom, milyen helyzetben van. Nos Gorvikról én sem sokat mondhatok, mert nem jártam még ott, de azt hallottam hogy az egész ország nagyon kaotikus lábaon áll minden tére, és...hát nem dél legbarátságosabb emberei, az is biztos - legalábbis a történetek szerint. Ja, és jut eszembe: ami az előző megszólalásomat illeti, az, hogy barátom a Lángot szolgálja, az annyit jelent, hogy a tűzisten, Sogron papja.
<Szegény pára...nagyon szép, és nagyon nem tud semmit magáról. Vajon mit lehetne vele kezdeni.>

- És sjnos, nem is biztos, hogy tudok nyújtani önnek valami segrséget, mert elég kevés támpontot adott. Eszébe ne jusson, nem hibáztatom! Ha esetleg tudna valami közelebbit mondani...
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.16. 22:26

(Fekete Mythar)

*Egy pillanatra úgy látod fellcsillan a szeme, de talán mégsem. Figyelmesen végighallgat, majd enyhén megrázza a fejét*

-Az igazság az, hogy apád álaptán nem sokat tudok változtatni. De segíthetek neked felkersni a tetteseket, csak kicsit többet kéne megtudni az ügyről. Ez ugyanis nagyon esélytelennek tűnik abból amit elmondtál.... Másfelől írtózok az olyanoktól akik idő előtt szeretnék Darton előtt látni az arra nem érdemeseket.

*Megenged magának egy kisseb mosolyt mikor megláttja a lány hozzáállását ahogy meglátta a Dartonita jelképet. Elvégre a legtöbben kerülik a társaságukat, mert a humoruk halálos is lehet*

<nem is gondoltam volna, hogy így fogadja :mrgreen: >

-Kérlek nem kell tisztelegned. Nem vagyok magasrendű pap, inkább a vándorok útját követtem az előmenetelem helyett

<de nem is gondoltam volna mennyivel egyszerűbb így magasabbra emelkedni a ranglétrán>

-Tehát segítek ha minden részletbe beavatsz!
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.16. 22:40

(Carolina con Ragucci)

- Közelebbit? Csak annyit tudok még hogy eszembe jutott egy szó. Abrado. Meg vannak a testemen tetoválások. De azokat inkább nem mutatnám meg. Bár a tenyeremen is van kettő.
*Azzal odanyújtja a férfinak a kezeit tenyérrel felfelé. Így már feltűnhetnek a férfinak a duplakör alakú tetoválások a köröcskék között apró jelekkel. Nézi a férfi arcát, hátha ő megtudja mondani, mit ábrázolnak a rajzok*
- És azzal kapcsolatban mi az álláspontja, hogy önökkel tarthatnék e? Tényleg nem lennék a terhükre. Bár erről biztos a többi társát is meg kell kérdeznie.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.16. 22:44

( Con Bronta)

* Ép csukná be maga mögött az ajtót, mikor Bedal szavai elérik tudatát, vissza fordul és szemébe néz amannak. *
-Con-nak neveznek az ismerőseim. Tiadlanban nálam sokkal jobb harcosokkal találkozhatnál! Főleg azok tudása nagyon nagy és kifinomult, kik a slan útján járnak. Hírük, erejük és fegyverforgató tudományuk bőven felülmúlják az én szerény tudásom.* Miután végzett mondanivalójával, magára hagyja Bedalt. Lemegy az ivóba, körben néz, ha tőrét még mindig a földön találja felveszi azt és visszacsúsztatja csizmájába, majd a pultoshoz lép.*
- Bocsánat az iménti atrocitásért! Egy nagy félreértés áldozata voltam én is és ellenfelem is. Ő most fent van szobájában és pihen. Garantálhatom, hogy jól van. Ismételten elnézését kérem és hálám jeléül fogadja el tőlem eme kis borra valót.* Erszényéből elővesz egy ezüst érmét és a söntésen keresztül a csaposhoz csúsztatja. Ha megbánását elfogadja a fogadós rendel egy pohárka pálinkát, majd visszaül a sarokban lévő asztalhoz.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joe Lyon 2006.02.16. 22:49-kor.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.16. 22:46

(Nichen de Azadyr)

* A tetoválások láttán kíváncsi, gondolkodó kifejezés jelenik meg az arcán.
-Ami Abradot illeti, úgy tudom, egy tartomány Gorvikban . Ennél többet nem tudok. De majd megkérdezem Bedalt. Úgy gondolom, bele fognak egyezni. Nekem semmi kifogásom az ellen, hogy velünk jöjjön.
*Megereszt egy kaján vigyort*
-Ennyit tudtam segíteni. Szeretne még vlamit? Ne értse félre, nem akarom, hogy elmenjen. Csak kérdezzen Ön, ha szertene tudni valamit. Csak várjon egy piilanatott, úgy vettem észre, hogy Con már elment a barátom szobájából. Ha gondolja, áthívhatom.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.16. 22:56

(Miro)

-Elmondanám szívesen a részleteket, de egyszerűen nem tudok többet...de, tudok. Bocsáss meg, atyám hogy nem voltam azonnal őszinte veled. Apámat megmérgezték, ez tény és való, de Erionba nem azért jöttem hogy fölkeressek egy ismerőst. Valójában ***itt hirtelen kis kezeibe fogja a pap tenyerét és félénken tekint rá*** nagyon félek Mythar. A nyomomban vannak, már napok óta és bármikor lecsaphatnak rám. Én értek némileg a fegyverforgatáshoz, de ez ellenük nem lesz elég. Kalandozókat kerestem, akik elég bátrak hogy megvédjenek. Apám sokat mesélt róluk, bennem is csörgedezik némi a nyugtalan vérükből. Nem tudom mennyire ismered a többieket akiket idelenn láttam, de bízok benne hogy egyezségre juthatunk, bár remélem hogy nem akarnak teljesen megkopaszítani...nem vittem magammal többet amennyit szükségesnek talált. Benned megbízok, Mythar atyám, az egyház hű szolgája vagy és remélem nincs terhedre a kérésem. Ha valami ellenszolgáltatást kívánsz, mondd nyugodtan.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.16. 23:09

(Fekete Mythar)

-Nekem nem kell fizetned, így is csak annyi pénz szokott kelleni amiből fedezem megam kisseb ideig. De ezzel most ne törődj. Viszont a társaimat nem ismerem annyira, úgyhogy valószínűleg nekik kell majd egy kevesebb összeg, bár ez nem biztos.

*Összeráncolja homlokát mejtől kicsit kellemetlenül érzed magad, de végül megenyhül az arca*

-Most pedig mond el kik és miért üldöznek leányom!

*Bár már nem biztos abban, hogy a lány elmondott mindent azért nem látszik arcán a kételkedés*

<Ha rászedne még darton arca is elsötétülne előtte. Remélem Nem hazudik!>
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.16. 23:27

(Miro)

*Látszólag picit zavarba hozza a lányt, de mikor megenyhül az arca, ismét minden rendben.

-Akik üldöznek, jóval veszedelmesebbek és ravaszabbak annál hogy egy butuska lány mint jómagam azonosíthassaa őket. Egyetlen támpontom az hogy a méreg amit azonosítottak testében toroni eredetű, de valami olyasmit is mondott az őt kezelő orvos hogy több komponensű és valószínűleg az ellenszer is csak a birodalomban beszerezhető. Toron veszélyes hely nagyon. Nagyon remélem hogy a többiek is olyan segítőkészek mint Mythar atyám.

*Ezzel megejt egy bájos mosolyt felé, kedvesen megszorítja kezét, majd elengedi és várja a reakcióját.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva