• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Kapuk Tere [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 6 / 20 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.18. 0:17

*Mosolyog a másikra.
-Nem tudom...mindenféle feladat érdekelne, csak legyen, mert nem állhatom a tétlenséget. Akérdések még várhatnak. Majd azúton, ha nem baj. Az a fickó ott nagyon figyel minket. *Hátrasandít, majd mivel az ismeretlen nem csinál semmit, visszafordul.*Igaza van! Tényleg nem kényelmes viselet a kard egy beszélgetéshez! De hát a megszokás... *Azzal leveszi a hátáról a kardját, és lefekteti a padra* Nos, ott tartottunk, hogy...*Meglátja az idegent, aki mellette áll.

-Üdvözletem, Ipox. Az én nevem Ybon DiNael. Észak szülötte vagyok. És mindketten kalandozók vagyunk, és ha jól látom, akkor ön is az. Igen, én szívesen segítek kideríteni.

<Nézd csak, egy erigowi...vagyis szövetséges állam tagja...jó leszvele megismerkedni...vagy várjunk csak! Rejtegethet is valamit...mi van , ha pl. toroni...na ezzel még vigyázunk.>
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.18. 0:33

(Grekd Welbyrd)

*Amikor Ybon hátrafordul, akkor én is megnézem a szomszédos asztalnál ülőt. A közeledtét végig figyelem. Megvárom, hogy Ybon elmondja, amit akar és én is bemutatkozom.*

-Üdv! Én Grekd Welbyrd vagyok. *csak most látom meg az Erigow-i címert*

<A herceg meggondolta magát!?> *rövid szünet után folytatom*

-Ahogy látom egy helyről érkeztünk. Én is Erigowból származom. Meg van még az öreg szökőkút a Frutro Tavernája mellett? Foglaljon helyet az asztalunknál.

//egy Erigow-i erre a kérdésre azt válaszolná,hogy ott soha nem állt kút,mert két ház közzé épült a taverna. Ahhoz elég ismert hely, hogy a helyiek ismerjék, de ahhoz nem, hogy az átutazók is ismerjék//
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.18. 0:43

(Ipox)

-Ott sosem volt szökőkút!

*Válaszolok elmosolyodva és rögtön tudtam hogy egy honfitársammal beszélek,így hát elsőnek neki nyújtom kezemet majd Ybonnak!Mielőtt leülnék én is leteszem fegyvereimet és leveszem csuhámat hogy kényelmesebben tudjunk beszélgetni!Ekkor lehet először látni vörös félvértemet, mely az erigowi vörös lovagrend egyedi páncélzata!Egy gorwikinak ennél több bizonyíték nem kell!*
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.18. 1:02

(Grekd Welbyrd)

-Remek válasz! *Elmosolyodom, ránézek Ybonra és bólintok, ezzel jelezve, hogy rendben van az újabb asztaltárs. Kezet fogok vele, és amikor meglátom a páncélt hirtelen, mintha még ismerősebb lenne Ipox.*

<Igen! A palotában már láttam. Nem is gondoltam, hogy ilyen jó érzés lesz találkozni egy földimmel.>

-Na barátom a feladat hamarabb rádtalált, mint azt sejtetted volna. *Mondom Ybonnak*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.18. 1:08

(Ipox)

*Leülök közéjük és szólok a csaposnak hogy hozzon 3 pohár jó bort!Majd mind a kettőt kikérdezem hogy pontosan honnan jött és hogy mi járatban vannak erre?*
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.18. 9:17

(Grekd Welbyrd)

-Nincs különösebb oka az itt tartózkodásomnak. Egy olyan gyógyítót keresek, aki képes eltüntetni ezeket -*mutatok az arcomra*-, és ha esetleg találnék egy jól jövedelmező, érdekes küldetést, hát nem mondanék nemet arra sem, mert egyre könnyebb az erszényem. Mióta ez történt velem, -*itt ismét az arcomra mutatok*- azóta elég jól el voltam látva, így csak kisebb munkákat vállaltam, és kerestem a megfelelő embert aki rendbe hozza az arcomat. Amint látjátok nem találtam rá. Nem is gondolnátok mennyi sarlatán munkálkodik Yneven. *Fújok bosszúsan és húzok egyet az italomból*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.18. 10:15

(Ipox)

*Megjegyszés Welbyrd utolsó mondatára!*
-Hát igen ez sajnálatra méltó!

-Én az erigowi herceg szolgálatában állok mint az egyik őrmestere,amint a páncélomból is láthatjátok!Óriási megtiszteltetés ezt a páncélt hordani amit csak a legjobb lovagok kapnak és még annál is kevesebb kítűnő harcos!És ebbe tartozok én is szerencsére!
*Hogy fényezzem magam egy kicsit! 8) *

-Már két sereget vezettem a toroni háborúkba sok más tiszttársammal együtt, és én csodával határos módon mindkettőt túléltem néhány elit katonámmal és egy-két tiszttársammal együtt!Néha úgy érzem hogy többet szánt nekem a sors annál hogy egy csatamezőn haljak meg!Ezt gondolta a herceg is, akivel barátivá vált a kapcsolatunk az alatta szolgált évek során és nyugdíjaztatott is hogy megtaláljam a célomat,azzal a feltétellel ha a hazámnak szüksége van rám, haladéktalanul haza térek segíteni!
*Nagyot korgyol a pohárba!*

-És veled mi van Ybon?Neked van valami okod amiért erre vetett a sors?

*Megvárja a választ és szól!*

-Szerintetek mit jelenthet ez a levél?
-Most reggel találtam a szobám asztalán és nem tudom ki hozhatta be mivel teljesen bezárkoztam és semmilyen nyomot nem láttam titkos átjáróra vagy behatolásra!Térkapura vagy teleportra tippelek!
-Akármi is legyen, nagyon titokzatos és ha tényleg igaz a térkapus verzió,ha egy olyan ember, aki képes ilyen hatalmas dolgokra,arra veszi a fáradságot hogy nyomtalanul becsempésszen egy levelet a szobámba, nem lehet egy egyszerű testőr munka a háttérbe és szükségem lesz társakra hogy ezt kiderítsem!
//A térkapus dolgot onnan tudja a kari mert a kastélyban ismert egy-két magas színtű varázshasználót akik meséltek ezekről a fortélyokról neki,de csak nagy vonalakban, amit még egy harcos is megért,Bár Ipox iq-jával nincs probléma! :D //

-Benne vagytok?
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.19. 19:02

(Ybon DiNael)

*Megnyugtatja, hogy Grekd megbízik az új emberben. Amikor meghallgatja atörténetet, már nekisincs kétsége az ismeretlen kiléte felől. Ő is feláll, és kezet fog vele.

-Én is Északról származom, Tiadlanból. AMi meg az utam okát illeti, arról csak annyit, hogy amióta az eszemet tudom, én folyton utazok. Családomat nem ismerem, így nincs, mi hazámban lekössön. Ezért járom a világot, és mivel még nem jártm Erion hatalmas városában, ezért úgy döntöttem, itt is szerencsét próbálok.

*Meghallgatja Ipox monológját a levélről.* -Nos, nem tudom. MIndenesetre segítek neked ezt kideríteni. Olyan titokzatos. Kedvelem az ilyet.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.19. 19:08

(Grekd Welbyrd)

*Elégedetten nyugtázom, hogy kezd valami csapatféle összejönni.*

<Már kezdtem unni a magányt. Az pedig, hogy egy erigowi veterán mellett harcolhatok különösen tetszik.>

-Én is segítek a rejtély kibogozásában. Nem csak megtisztelőnek, de egyenesen kötelességemnek érzem, hogy segítsek egy honfitársamnak. Most viszont meglátogatnám azt a gyógyítót. Nagyon örülnék, ha velem tartanátok. Azt hiszem a kardomat felviszem a szobámba. Úgyis csak akadályoz a mozgásban. Egy perc és itt vagyok.

*Meghallgatom a válaszokat, majd felállok és felmegyek a szobába*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.20. 17:09

(Ipox)

-Rendben!Én is felviszem a csuhámat a szobámba,de a fegyvereimat mindig magamnál tartom!
-Itt találkozzunk 5 perc múlva és együtt elmegyünk a gyógyítóhoz,közben megpróbáljuk megfejteni a levél értemét!

*Ezzel elidulok a szobám felé,de előtte kifizetem a csaposnál az előző éjszakai szálást és a 3 pohár bort!*
<Remélem nem kér sokat ezért a borért, mert már ittam jobbat is! :? >
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.20. 17:19

(Ybon DiNael)

-Rendben. Akkor 5 perc múlva itt, aztán a gyógító. Aztán meg sétálhatnánk egyet a városban. Még én is összepakolok, de a kardomat én is magammal viszem. Én soha nem veszem le, ha nem vagyok mellette. Ez minden kincsem.
*Azzal elindul a szobájába, sietős léptekkel, Grekd után. A szobájába belépve elrakja a földön levő táskáját a szekrénybe, tőrét a csizmaszárba, Slan-tőrét az övébe tűzi.*
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.21. 20:52

KM esemény
Helyszín: Erion, az Ezeréves Tölgy fogadó.
Időpont: az Égi Fény szerinti 3674. év, Tudomány havának 8. napján.
Résztvevő: Grekd Welbyrd (Eldwyr).

Mikor felérsz, és benyitsz a szobádba, egy fekete köpenyes alak ügyködik éppen valamin az
íróasztal felett. Azonnal észrevesz, és mielőtt bármit tehetnél, egyszerűen köddé válik
a szemed előtt. Arcát sötétségbe borította a csuklya, amit viselt.
A helyén csak fekete füst marad, majd az is eltűnik. Besétálsz, kardodat
esetleges támadás esetére előkészíted, de nem történik semmi. Senki sincs a szobában.
Az íróasztalon egy levél fogad, melyen csupán egy sort találsz:
"Kövesd őt, míg leszáll az éj. És megleled a választ."
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.21. 20:54

KM esemény
Helyszín: Erion, az Ezeréves Tölgy fogadó.
Időpont: az Égi Fény szerinti 3674. év, Tudomány havának 8. napján.
Résztvevő: Ybon DiNael (Meridian).

Benyitsz a szobádba. Körbeszemlélsz. Minden ugyanúgy van, ahogy hagytad. Nekiállsz
elpakolni a táskádat, majd elrendezed felszerelésedet is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.03.27. 22:18-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.21. 21:08

(Grekd Welbyrd)

*Az íróasztal mellett állva megvakarom a fejemet, és döbbenten nézem a levelet*
<De nagy kár, hogy félbehagytam az olvasás tanulást>
*Felkapom a levelet a kardot visszacsúsztatom a hüvelyébe, és berakom a szekrénybe a hajítóbárdok mellé, majd kimegyek a szobából és lemegyek a lépcsőn. Megvárom, amíg Ybon is lejön, aztán elmesélem az fent történteket*
-Ezt hagyta az asztalon. Én sajnos nem tudok olvasni. *mondom kicsit szégyenkezve, és odanyújtom a levelet Ipoxnak.* Ezek szerint, valaki úgy gondolta, hogy bevon engem is az ügybe.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.21. 21:20

(Ipox)

-A levélben ez áll:Kövesd őt,míg leszáll az éj.És megleled a választ!
-Szerintetek ez mit jelenthet?Na mindegy!Az lesz a legjobb ha együtt maradunk!
*Ezzel visszaadja a levelet és elindul az ajtó felé!*
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 6 / 20 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20

Vissza: Régi Kalandok...