Résztvevõk: mindenki
A kiszemelt férfi beharapta az anyagot, amivel a száját felpeckelték, de Roniya letolta a nyakába hogy beszélni tudjon. Elõször rémület csillant a szemében. Társa értetlenül nézett rá, majd Morikba fúrta szemeit, aki megint vállant vont. Jeffete tanúja volt Arbor mormolásának, de hogy mit csinálhatott...!
-Felelj szépen neki, vagy...Vagy a második legrosszabb elf nõsténnyel találod szembe magad-és Roniya elõhúzta levéltõrét és olyan átéléssel nyalta meg lapját, mint egy megveszekedett embernõ. Társai -a 3 elf- meglepetten néztek össze. Eközben Alauron és Pat a férfiak holmiját kezdhete átkutatni. Az egyikben élelmet, vizet kulacsban, köteleket, horgot, egy pár zoknit, inget lehetett találni, a másikban volt két takaró,élelem víz, valami illatos szárított növény egy kis adaggal, sebkötözõ, kis üvegcse valami géllel. A férfiaknál együtt íj volt nyíllal, két egykezes egyenes kard.
-Én Varlos vagyok, õ meg...
-Mmm!
-De el kell mondanom, hiába morogsz! Õ meg Nish. Titeket követtünk...de közben az a felderítõ is elénk keveredett. Két napja, vagy három, nem, kettõ...Vagy egy? Jaj, nem tudom! Arra tartottunk amerre ti! Most ki fogod nyomni a szemem?
-Nem. Majd Én kivágom-hajolt közelebb Roniya, szemeiben huncut láng lobogott. Cseppet sem gondolta komolyan, ám szórakoztatta a színjáték.Szita furcsálkodva nézte a jelenetet, inkább patékhoz lépett. A fûre nézve felcsillant a szeme:
-Marihuána...!