• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haonwell városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 59 / 115 • 1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 115

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.10.16. 18:37

Arbor Vitus

Megvonja a vállát.

-igazából semmi,de én hiszek neki és bizok a saját tudásomba.EZ is csak egy trükk azok közül,amiket tanultam a megtartótól,de aki nem ért hozzá az nem tud úgysem eléggé megnyugodni.

Aztán a fogoly felé fordul.

-Ohh köszönöm.Azt hittem,hogy már másnak is adta ki magát mint aki valójában...legalábbis névügyben...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.16. 18:47

//Várom, mit csinál Maldar, Pat, Alauron, Jeffete! :D//

Résztvevõk: mindenki

-Ha Kalavar tanította, akkor nincs kételyem.Elég legyen a cukkolásból. Ha ezek a herceg emberei, méltatlan a bánásmód, ám jogos a kérdés, mért lopakodtak és mit tudnak azokról a vörös ruhásokról.
Roniya próbált kérdezni, de a fogoly fejét rázta:
-Errõl csak, négyszemközt Arborral beszélek. Nektek vaj van a fületek mögött.
-Hát én mindjárt idetojok fürjtojást!-háborgott az elf nõ.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.10.16. 18:51

Arbor Vitus

-Hát lehet,hogy igaza van egyesekre gondolva..hisz a vaj gyorsan fölforosodik és nagyon forrró :roll: :lol:

Mondja elfül majd a fogoly felé fordul.

-Na akkor mondhatod...Mondd halkan és más nem fogja hallani...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.16. 18:56

//Ha rohantunk volna, utólag korrigálok az igényeknek megfelelõen//

-Nos, ti vagytok a csali...Mi meg lessük, ki ugrik rátok...
Bõszen bólogatott, mint aki ezzel kiterítette lapjait. Roniya szeme öszeszûkült, majd kihasználva az elf férfi elfoglaltságát a fogollyal egy tincset lemetsz Arbor hajából majd elszökken a férfi mellõl és Hsashlon mögé állt.Az elf szemeit forgatta és tenyerét kinyújtotta, adja neki oda a nõ a tincset.
/elfül/-A hugomnak lett volna.
/elfül/-És mit kezdett volna vele? Belefonja a hajá...-Hsashlon arcán mosoly villant át-Nem is rossz ötlet. Bocsáss meg Roniyának...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.10.16. 19:02-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.10.16. 18:57

(Alauron)

- Én hiszem, hogy Arbor megniytotta az utat hogy a fogjunk õszinte legyen. Láttuk mit tett erre Morik. Ez igazolja, és Arbor szava is. Inkább az a kérdés, hogy miért küld utánunk a herceg kémeket? Ha ránkbízza a szennyesét, talán elvárható, hogy megbízzon bennünk. Szitakötõ is látta, hogy már az indulásunknál ellenõrzés alatt voltunk, s ez is csak azt bizonyítja, hogy a herceg figyeltet bennünket. Bár azt nem gondoltuk hogy még most is emberewi járnak utánunk, de lám így van. Ha nem a rokonaimat képviselném, és nem lenne oly elítélendõ nekem ez az ügy, akkor kétszer meggondolnám, hogy tegyek e valamit a továbbiakban. Nem szeretem a bizlamatlanságot.
Magyarázza a dolgot az elfeknek, s a csapat részére most nem fordít semmit, hisz minden ami a férfivel kapcsolatos közös nyelven hangzott el. Ha nem így lenne, és a férfi inkább ervül beszél, akkor megpróbál fordítani.
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.16. 19:01

//Közös nyelven beszél, mert Arbor is így szólt hozzá.Párbeszéd elõtt tüntessétek fel, ki mikor milyen nyelven makog, hogy egyértelmû legyen. Alauron, semmit nem hallottál, a férfi az elf fülébe súgta a dolgot. Morc leszek!//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.10.16. 19:05

Arbor Vitus

CSak egy szellõt érez mikor Roniya lemetszi a haját.Egy pillanatra nem tudja mit vélni,hogy vajon miért ugrál Roniya Hsashlon mögé,de látván a hajtincset megnézi a sajátját és düh árasztja el.Elfordul a kémtõl és Roniyára néz s népe nyelven szólal meg:

-Hogy merészeled?És mi az hogy a hugodnak kellet?talán lemaradtam volna valamirõl?

Kezei annyira ökölbe szorultak,hogy teljesen kifehéredtek mig szemei akár villámot is szorhattak volna...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.16. 19:13

Szitakötõ feszülten figyel, majd amikor kezd összeállni csípõre teszi a kezeit:
/közös/-Álljon meg a nászmenet, mért kellett utánunk leskelõdni? Hé, hagyja már a hiúságát, alig öt arasznyi kis tincsecske, ráadásul sovány tincs! Egy nyavajás haj fontosabb mit ez?! ÁÁÁ! Mint egy nõ! Morikékat a herceg küöldte muszáj sakkban tartani?! Olly, most nagyon mérges vagyok!!!
-dobbantott Szita, látszott, fejébe szállt a dolog. Avarath nagyot sóhajtott és az égre nézett. Roniya pimaszul vigyorgott, aztán lebiggyedt a szája, mert Hsashlon kihasználva figyelmetlenségét kikapta a kezébõl:
/elf/-Vissza tudod ragasztani? Mert ha igen, van értelme visszaadnom. És legyen rend. Roniya...tudod...
/elf/-Tudom. -füttyentett, lova megjelent, tisztes távolságban megállt, Üstökös valami vígságát kifejezõ hangot hallatott, egyszerre kiröhögve gazdáját és örülve Csipke érkezésének. Az elf nõ mindenféle lószerszám nélkül ülte meg lovát ás távozott egy szál tõrrel.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.10.16. 21:46

(Patricia)

*Jeffete megmozdulására kissé megdöbben, de azért annyira nem, hogy amikor látja Morikon, hogy nem tud mozdulni ne vegye el tõlle a fegyvereit - amit lát - és odaadja Maldarnak. Az értetlenségével most nem tud törõdeni, bízik abban, hogy nem kel védelmére a dzsadnak. És csak ezután válaszol Moriknak szemtõl szemben, de azért kardját maga elõtt tartván.*

- Hogy miért is kellene?... Mert talán egy szép tõrbecsalás áldozatai vagyunk, és talán pont maga a csapat szabotõrje... egy kétszínû, köpönyegforgató tégla...
*Aztán hallja Szita kifakadását. A gladiátorról nem veszi le a szemét és úgy mondja.*
- Igen, muszáj. Addig amíg biztosra nem tudjuk, hogy ténylegesen ez az igazság...hogy ténylegesen a titkosszolgálat emberei...
Egyébként ha a drága hercegük nem bízott meg bennünk, ha Trekkje nem bízott meg bennünk, akkor mi a fészkes fenének kellett ez a színjáték? Hm... - *nézett Morik szemébe, és intézte hozzá az utolsó mondatát. Kíváncsian, de kutató tekintettel várta a választ ...*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.10.16. 21:57

Arbor Vitus

Alig jut szóhoz Roniya arcán levõ vigyor láttán.Aztán még jobban lebénul mikor Hsashlon nem akarja visszaadni.

/elfül/
-Mi folyik itt?Mirõl beszélt Roniya?Miért kell Tellervonak a tincsem egyike?

kérdezi Hsashlontól oda sem figyelve Szita szavaira és dobantására.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Schinter 2006.10.16. 23:12-kor.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.10.16. 21:57

(Alauron)

Mikor magasra hágnak az indulatok õs is kiveszi a részét, bár viszonylag nyugodt marad, nem mutatja ingerültségét, csak szavaival.
- Figyel Patt...Arbornak mondott a férfi az úgy van. Én hiszem, hogy õ mond igaz, akkor Morik is mond igaz. De tényleg nem jó, amit csinál Herceg. Kell szó mondani mindent el majd Morik.
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.10.16. 22:44

(Patricia)

*Egy pillanatra ránéz Alauronra homlokráncolva, majd vissza is fordítja fejét Morikhoz.*
- De hát õ még nem is mondott semmit... csak hallgatott. S csak a kihallgatást akadályozza... úgy ahogyan a kunyhónál is tette. Egyszerûen nem akarja hogy ezek köpjenek... ez pedig számomra csak egyet jelent...
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.17. 9:55

Pat kifakadása közen Morik megmozdult és arrébb tolta magától komor szemekkel Jeffete botját.
-Még egyszer ilyet csinálsz, pap, és elfelejtem, hogy pap vagy. A te orrod is be tud dagadni ám. Rossz úton kapargatsz, kislány-mozgatta át Morik a tagjait, hogy biztos mindene tud-e mozogni már.-Bizalom, eh, tipikus...Nem a bizalmatlanság miatt nem beszéltem és nem azért jártak nyomunkba ezek hárman...azaz már csak ketten.
-Girhás, ezeknek mért beszélsz? Az elõbb le akartál csapni...Csak ez az elf jó!
-Ó, álljon már be a szád! Nem vagy a magad ura!
-Már mért ne lennék...?
Morik nem bajódott a tények felvázolásával a fogolynak.
-Tudom, milyen vérszomjas némber maga, jobb szeretné, ha igaza lenne és kibelezhetne. De inkább a saját súlycsoportjában keressen verekedõtársat. Az alaphelyzet a következõ volt, amirõl Tekk'rje szándékosan nem beszélt.Adottak vagytok ti. Tudtuk, hogy akiket mi keresünk felfigyelnek erre. Ismerõs a bokorból való kiugrasztás taktikája?
-Igen...-morogta rosszkedvûn Szita.
-Na, ez az. Tekk'rje felmérte, mennyire vagytok szívósak, mert nem akar senkit sem, fõleg nem egy felkészületlen, zöldfülû bandát kitenni ennek. Mivel átmentetek a rostán, rátok esett a választás. Igaza lett, a nyúl ugrott. A mi embereink pedig figyelte õket, honnan urott és hova távozott. Leesett a tantusz?
-Nekem le. Érthetõ stratégia de vásárra visszük most is a bõrünket.
-Nos, Szitakötõ, ezért kapott olyan szép kis elõleget. Minél rázósabb egy ügy, annál drágáb a fizetség.
-Sejtettem hogy nem kirándulni fogunk és elfekkel barátságot kötni.
-Nos, ha most is vagdosni akarsz, Pat, gyere és rendezzük le, unom a lelki fröccsöket, az az alsószoknyás fehérnépnek való. Két istenes tasli hatékonyabb! A drága herceg pedig haldoklik, jó lenne ha nem szidnád. Nem tudom te mit szólnál, ha a te néped káromolná valaki. De tudom. Ugyan ezt.-és kezével a bla-bla-bla jelet mutatta
-Nem verekszik itt senki, ez nem gyermekkert dadákkal.-ingatta fejét Avarath. Ronian és a fiatal elf összenézett és bogyót majszolva várta a végkifejletet. Olyanak tûntek mint akik valami nézõközönség szerepében tetszelegnének. Az esõ továbbra is hidegen áztatta a népet, egy cinke pedig lepotyogtata a dühös Arbor vállán a ruhát. Üstökös füle hol ide hol oda járt, hogy kövesse az eseményeket, majd komótosan Hsashlon és Arbor közé állt a testével.
/elfül/-Nem kell neki. Roniya csupán gonoszkodásból vágott bele a hajadba és felvetette, mi lenne ha elvinná a húgának. De nem viszi. Kell a tincsed, rokn? Tedd csak el, de vissza majd csak hónapokkal nõ. Hm, a csapatotok fej nélkül való. Nem a hajaddal kéne foglalkoznod, Arbor.
-Azt hiszi, Hsashlon, hogy fekete mágiához szedtem....! Bár annak szedtem volna! Öhm, nem mondtam komolyan.-visszakozott látva a férfi elsötétülõ arcát.
-Remélem is. Este beszélünk, négyszemközt, van, amit muszáj leszögeznünk. Ha nem sikerül, a võlegényednek mondok valamit, amire majd õ mond neke valamit és akkor megnézheted magad és sírhatsz.
Roiya visszahõkölt Hsashlotól és megszeppenve pislogott rá.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.10.17. 13:09

(Patricia)

*Pat igencsak lángoló tekintettel nézte Morikot miközben beszélt. A 'kislány'-nál fel is morrant, de nem szólt közbe, hagyta hagy mondjon el mindent, amit csak akart. Amikor befejezte Morik az eset vázolását nagyot fújtatva eltette kardját.*
- Enyhén szólva veszéjes mûvelet... és nem csak ránk nézve...
Mellesleg nem vagyok vérszomjas és senkit sem akarok kibelezni. A hercegét meg nem szidtam ... ... ... Egyébként sajnálom... de azt hiszem, hogy a helyünkben hasonlóképpen cselekedett volna maga is.
És akkor most mi lesz? Ugrott a stratégia...
*Szemeiben a lángolás hamar kialudt, zöld szeme nyugodtan nézte Morikot. Az elõbbi hevességnek nyoma már nem látszott rajta. Ránézett Maldarra és biccentett a fejével Morik felé, jelezvén adja vissza fegyvereit.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.17. 13:47

-Ez kockázatos volt. -lett lazább Avarath tartása.
-Az. És vitatnám én még, hogy csõdbe jutott-e ez a taktika.
-Úgy van Girhás! Mondd csak meg nekik, hogy nem csak mi...Öhm, szóval ezt inkább az elfnek mondanám.Hé, ti mit csináltok az elffel?! Oldjon el valaki, de gyorsan! Ki merészel kezet emelni rá???
Morik fejét ingatta a mozgolódó társát látva. Fegyvereit összehúzott szemöldökel vette vissza maldarra, ha a férfi hajlandó visszaadni neki mindet.
-Még a végén úgy beleszerelmesedik szegény Arborba, hogy rángathatjuk le róla. pfuj, elf, mivel bûvölted el? Ugye nem szerelem-varázzsal? Igen beteg ötlet lenne.
-Maga tud ezek után viccelõdni? Hát homolyan felkötöm magam egy fára!Az elf megmondta, csak akkor szóljon hozzá, ha fontos. De jó lenne ha ez az elf végre nem a hajával törõdene! Ha meg kell neki az a vad nõ, fektesse meg, ne kerülgesse és hûtse le gerjedelmét már már unom!!!-bökte meg Szita Arbort paprikás hangulatban. Avarath köhécselt kicsit a szitkot hallva, nem hitte hogy a nõnek ilyen mocskos szája is tud leni.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 59 / 115 • 1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 115

Vissza: Régi Kalandok...