*A sáskák esznek, közben jön egy tűzhenger, mintegy mellékesen. Mostmár tényleg tejles a káosz és a zavarodottság. Maradok a több gomb jobb mint egy meglátásomnál és most akkor próbálkozok a két egyforma Nappal.*
-Csinálunk: Mentjük magunkat!- Kiáltom oda Roaennek.
Ahogy meglátom a tűzhengert abbahagyom a csapkodást és menekülni próbálok, közben magamban motyogom a lehetséges kombinációkat, a végén azonban csak egy artikulátlan ÁÁÁÁÁ-ra futja tőlem.
//2+3 Fp. Maradt még 12.//
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
<Ezt nem hiszem el, hogy még ez is! Ha eddig nem haltam meg, akkor majd most!> Mivel a bogarakkal nem nagyon tudok mit csinálni, így a tűzhenger elől igyekszem kitérni.
Odébbugrok a tűzhenger elől, tudom ez lesz életem legnagyobb próbaugrása, de sikerülni fog Domvik úgyis könyörül.
Ha túléltem hagyom Lorin-t ténykedni.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
Helyszín és időpont ismeretlen... Résztvevők: minden versenyre jelentkezett karakter
Joffer kétségbeesetten csapkodja a nap szimbólumokat, melyek először CSILLAG, SAKÁL, PÁLMA, és végül KÉT HULLÁMOS VONAL, majd újra SZEM-re váltanak. Ezek után, a külsű perem kialszik, a jelek visszarendeződnek, az eddigi halvány fény eltűnik, de ez nem jelent problémát, hiszen a tűzhenger remekül megvilágítja a helyzetet.
Így már látjátok egymást, amennyire azt figyelitek...
A félrelendülés valószínűleg nem sikerül tökéletesen. Talán valakinek ott volt a lába előttem, vagy nemtom, de már látom szomorú sorsom közeledni. //Sikerült elszúrnom az ügyesség próbát... //
//Orra esel, és a tűzhenger átgurul rajtad... Van egy jó és egy rossz hírem... A jó, hogy a sáskáknak annyi... a rossz, hogy te is megpörkölődtél -k6 fp, és lángol a köpenyed //
a tűzhengert figyelve igyekszem kitérni előle, mikor látom, hogy Ayana megbotlik megpróbálom magammal rántani //off az eredeti dobás sikerült mit dobjak ebben a formában?
//Ayanával már más foglalkozik, így ugrassz, sikeresen megúsztad a tüzet, a sáskák tovább zabálnak... -k3 Fp //
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Garmacor 2007.09.22. 15:22-kor.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
*Mostmár oly közelségben van a henger, hoyg foglalkozni kell vle. Így felhagyva a gombnyomással inkább a hatóterületet próbálom nagyon sietősen elhagyni igencsak kevés sikerrel. *
Szomorúan látom hogy mégsem nekem volt igazam. Szóval ugyanaz nincs, kell valami sorrend. Áááá! Itt a tűzhenger! Szerencsém van, sikeresen félreugrok (Ez volt a próba, ugye?)Most mi legyen? Miféle jeleket kéne kirakni? Várjunk! A Nap az tűz, a Hullámok víz... A négy elem? Ha sikerül azonnal a táblához rohanok, és nyomogatom az összes jelet, hogy mik vannak, már ha hagyják.
-A négy elem! Ki lehet rakni a négy elemet?- Kiáltom annak aki épp a táblánál van. Majd nekiesek ha meg nem akadályoz, vagy le nem előz.
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
<Barlangi törpe vagyok én, de ami sok az sok! Rovarok... Joffer hajóján úgyis egysíkú volt az étkezés...> *Ami a szám elé repül, telepszik, azt bekapom és félhangos csámcsogás közepette elfogyasztom. Sáskák - táplálóak, mint minden ehető rovar a tárnákban. És fincsik :K főlleg egy kiéhezett törpének, akinek hetekig csak hal jutott.
Ahogy a nap megjelenik és a tűzhenger jön, kezd nagyon nem tetszeni...* - Hát ezzel sem látom a napot... de ez madár?... Hm... Ti felszini népeknél nem madár jelképezi szabadságot? Hisz szabadon szárnyalnak a magasban, mint nállunk a racklák?
*Túl sok idő nincs téblábolni, mert a tűzhenger vészesen közeleg, ami olyan magas mint én! Ahogy felfogom ezt a tényt már a szimbólumokat is elfelejtem nyomkodni.* <Jééé... mintha abban a két lángnyelvben ismerős arcot látnék... De legalább veled lehetek Graim!!!!> *Azzal nem csinálok mást mint bárgyú, de mégis szelíd mosollyal, kedvesen nézem ahogy jön a tűzhenger - hisz napok óta nem vágyok másra, csak hogy VELE lehessek - még a kezemet is kinyújtom feléje.*
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Most hogy túléltem a tűzhengert nem is érzem annyira fájónak a csípéseket.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
A káosz, a rovarok és az egész mizéria az őrület határára kergeti. Sejtette, hogy ez lesz abból, ha vadul nekiesnek a rejtvénynek. Amint a tűzhenger is meglódul feléjük, már nem számít neki semmi; ösztöneit leküzdve harci kiképzésének veszi hasznát. Hátraperdül, avagy ugrik; éppen hogy sikerül.