• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Amnet Keilor 24. Kódexe [ UTK ]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
690 hozzászólás • Oldal: 7 / 46 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 46

Re: Amnet Keilor 24. Kódexe

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.02.29. 17:05

Résztvevők: Teteb Azurec

*Mindenféle óvintézkedés után lefekszel aludni. Az „ágy” nem kényelmesebb a hajón lévőnél, de most neked ez megfelel. Nehezen alszol el. Először nem tudod mi lehet az oka, de egyszer csak rájössz. Nem ringat a kis kocsma. Bár sose voltál az-az igazi tengerész, de idővel megszoktad a tengeri életet…

*Felébredsz. Érzékeid nem homályosak, hanem tiszták. Fejed enyhén zsong a pszi energiáitól. Rögtön tudod, a psziébrsztés keltett fel. Óvatosan körbe nézel, és hallgatózol. A szobában sötét van, de hallod, amint az ablaknál valaki kotorászik, mintha a spalettát akarná kinyitni.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.02.29. 17:06

Résztvevők: Rhienna D’Vire, Twou Line, Gondo

// Rhienna, és Gondo, nyugodtan beszélgessetek a tábortűz mellett, de én nektek akkor tudok majd megint írni, ha már eljött a reggel. Twou, te mivel alszol neked is rá ér akkor írnod, ha már ők ketten lefekszenek aludni.//

Rhienna D’Vire, Gondo

*A szél meglepetésetekre kezd enyhülni, és még az eső sem kezdet el esni. A két kalandor a tűz mellett üldögélve beszélgetnek, és közben a fáradság kezd úrrá lenni rajtuk. A lángok babonás tánca néha már teljesen az uralmába keríti őket, és lassan úgy döntenek ideje lefeküdni. Megbeszélik, ki legyen az első őr, aki figyeli a környéket, és vigyáz az alvók nyugalmára. A másik pedig lefekszik aludni. Miután letelik a megbeszélt idő cserélnek, és az eddig őrködő, tér nyugovóra. Az este békében, és nyugalomban telik.

Rhienna D’Vire, Twou Line

*Twou felébredve az álmok kavalkádjából érzed, hogy a hólyagod igencsak feszül, így megpróbálsz a természet hívó szavának eleget tenni. A kardodra támaszkodva felállsz, és érezve a fájdalmat, mely a válladba bele nyilall, nagyon óvatosan mászol ki a sátorból. A parázsló tűz mellett a varázslónőt látod, aki feléd néz. Úgy látszik, őrködik semmit nem bízva a véletlenre. Ennek nagyon örülsz. Elvégezve a dolgod fáradságodnak, és fájdalmadnak enyhítésére visszatérsz a sátradba.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.02.29. 18:49

Gondó

* Csendben elköltöm vacsorám, vendéglátóm társaságában.
<Úgy fest, kénytelen leszek beérni reggel a nálam lévő vízzel. A jelek szerint nem túl beszédes asztaltársaság. De jobb is így legalább nem érdeklődik a támadókról.>
*Elköltöm a kis vacsorám.
<Sajnos mégsem úsztam meg a kérdéseket. Vajon megelégszik részigasággal is?>
Rhienna D’Vire
- Nyugodtan pihenjen csak. Ez megy csak egy kis karcolás. Már nem is érzem.
*Megeszem vacsorám utolsó darabját.
- A támadóim közül csak az egyiket ismerem. Nagyjából kéthétnyire visszafelé az úton van egy Barlin nevű porfészek. Városként hirdetik magukat, de szerintem érdemtelenül. Vele és testvérével a helyi fogadó söntésén ismerkedtem meg. Egészen jól elvoltunk, míg az ifjabbikat csaláson nem kaptam a kártyajátékban. A bolondja ahelyett, hogy visszaadta volna a pénzem inkább le ált velem verekedni.
*Megvakarom a fejem egy kicsit. Enyhén oldalra nézek és egy hitetlenkedő szusszantást halatok.
- A bolondja hát nem beleszaladta a saját tőrébe. Attól tartok a testvére egy kicsit a szívére vette.
- Mikor óhajtja kezdeni az őrködést?
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.02.29. 19:21

Rhienna D’Vire

* Nem vagyok túl beszédes, az idegenekkel szemben meg pláne. Csendben költöm el vacsorámat, míg hallgatom a meséjét támadóiról. *

< Kicsit érdekes humora van, már ha ezt annak lehet nevezni. >

* Kérdésére kicsit felhúzom jobb szemöldököm, de végül megtartom magamnak a gondolataimat, melyek kikívánkoznak belőlem, és csak ennyit válaszolok neki: *

- Nos, ha nem gond, akkor én kezdeném. Úgy érzem, inkább fennmaradok most, nem szeretem, ha legszebb álmomból keltenek fel, utána mindig morcos vagyok.

* Ha beleegyezik és elmegy aludni, utána körbesétálom a kis tábort ébresztő gyanánt és próbálom az erdőt minél jobban kifürkészni, hátha meglátok valami vadállatot, amit el kell zavarni. Őrködésem alatt veszem észre, a tábortűz mellett ülve, hogy társam kivánszorog a sátorból, de szerencsére csak dolgát intézte el, majd nyomban visszatért aludni, így nem kell vele feleslegesen veszekednem. *

* Amennyiben nem történt semmi rendkívüli az este folyamán, úgy éjfél után nem sokkal felébreztem az idegent, és én is nyugovóra térek. De még mielőtt álomra hajtanám fejem, azért csinálok egy pszi-ébresztést. *

// pszi-ébresztés: sátor bejáratánál való mozgás. //
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.03.01. 2:24

Gondó

Rhienna D’Vire
- Ahogy gondolja hölgyem. Az édes álmokat mindig nehéz odahagyni. Én sem szívesen vetemedek ilyen istentelenségre. Nos, akkor találkozunk, éjközép után nem sokall.
*Fel álok és megszabadítom lovaim a málhától és a lószerszámoktól. Előveszem hálózsákom és a lovaim közt megágyazok magamnak.
- Jó éjt.
<Adj békés álmokat és kérlek, tekints le vigyázó szemeddel segítőimre.>
*Elteszem magam holnapra
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.01. 16:02

Rhienna D’Vire

*Őrködésed nyugalommal telt el. Lefekszel aludni, és hamar elnyom az álom. Arra ébredsz fel, hogy az eső elég erősen szakad. Nem is igazán akarsz kibújni a hálózsák melegségéből. Persze idővel kezd kényelmetlen lenni a fekvés, már alig várod, hogy egy normális ágyba fekhess. Nem is érted Twou, hogy bírja minden morgolódás nélkül az ilyen fekhelyeket. Felülsz a sátorban, és meditációval próbálod az álmosságot kiűzni szemeidből. Először elernyednek izmaid, majd lassan a kezd egyre homályosabbá válni a körülötted lévő világ. Az eső zaja szinte már alig halható, és te már csak a belső energiákkal foglalkozol. Érzed a lüktető mannát melynek a középpontja a szíved. Talán félóra telhet el, mikor kirévedsz a transzból. Kibontod a sátor ajtaját, és rögtön megcsap a hideg szél. Gyorsan vissza is bújsz a sátorba, és magadra kapsz mindent, amit csak tudsz.

Gondo

*Az éjszaka második felében te őrködsz. Semmi különös nem történik nap keltéig. Pár éjszakai rágcsáló, és kisebb ragadózó mászkált az erdőben, de nem közelítették meg a tábort. Sajnos úgy hajnalban elkezdett esni az eső, és egyre jobban bele kezdet. Te már lassan azt hitted, hogy mindjárt tengernyi víz lesz itt, mert olyan erővel folytatódott a zápor. Sajnos csak kevéssé hagyott alább, és most is nagyon esik. Reggel kisebb mozgolódásra leszel figyelmes Rhienna sátorában. Valószínű felébredt, de egyenlőre még nem dugta ki az orrát.

Twou Line

* Kinyílik a szemed, és lassan az álmok világából a való világot látod. A legelső, amit érzékelsz az a szakadó eső és a hideg. Egy pillanatra el is feledkezel a fájdalmaidról, de ahogy megmozdulsz, jelentkezik rögtön. Szerencsére utazó társad ért a sebek bekötözéséhez, és így a fájdalom is alább hagyott.

// Gyógyultál 1 Ép-t, és az összes Fp-t.//

*A kardodat megmarkolva megint támaszként használod a felkeléshez. Az eső hangosan veri a sátor oldalát, és nem úgy tűnik, mint ami hamar abba fogja hagyni. Bár nincs kedved kimenni az esőbe, de még a sebed ellenére sem tudsz egyhelyben maradni. Inkább kimész az esőbe mászkálni és ázol, mint hogy itt gubbasszál. Ráadásul azt sem akarod, hogy a többiek rád várjanak, és később érjetek a városba. Nem vagy te nyomorék, csak egy kis sebet szereztél a harcban. Egy kicsit el is gondolkodsz rajta, hogy jó ötlet volt e megrohamozni a fickót mikor felajzott íj volt a kezében. Alakulhatott volna kicsit rosszabbul is a dolog, és most Rhienna a sírod felett állna és sírna. Rossz érzés kerít a hatalmába. Nem is a halálod miatt, mert attól nem félsz annyira, hanem az, hogy a legjobb barátod szíve megszakadna. El is hessegeted ezeket a gondolatokat a fejed körül. Ami volt megtörtént, már kár rágódni rajta. Emlékszel, mestered mondta mindig.

„A múltat ne akard megváltoztatni, mert úgy sem tudod, de tanulj belőle, hogy hősként emlékezzenek rád, ne balga férfiként.”
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.03.01. 18:40

Twou Line

- Jó reggelt, önnek is uram. Remélem jól aludtatok. –

* Utána kicsit nyújtózok finoman, majd elkezdem összeszedni a cókmókom, és igyekszem fel pakolni a lovamra mennél gyorsabban. *
- Egyébként történt valami érdekes veled az éjszaka Rhienna? –
-És önnel uram?

*Miután felpakoltam mindent a lovamra és összepakoltuk a sátrakat felszállok a lovamra. *

<Remélem, az arcomon nem látszik a vérivás miatti beesés nagyon. Régen nem ittam és ilyenkor szépen lassan elő bújik, belőlem a fene vad még tudom, tartoztatni, de meddig. Majd mennél gyorsabban valami friss étel után nézek.. >

*Próbálok finom és nemeshez illő arcot vágni. Leplezve vérszomjam és arcom beesését. *
< Remélem sikerül. Legközelebb körül tekintőbb leszek, különben még egyszer a balgaságom miatt az életemmel fizetek. >

// Quironi közöst használok végig. //
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gorodak 2008.03.01. 21:12-kor.
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.03.01. 18:43

Teteb Azurec
<Éreztem, hogy ez lesz, nem szabad hirtelen mozdultatot tennem. Valószínűleg az életemre akar tőrni. Csak lefegyverzem 8), még sok mindent megtudhatok.
*Csak egyik szememnyitom ki, hogy lássam mi történik, s erőssen hallgatózok, hogy mikor lép be szobámba. Tőrömet szorítom kezembe és öklöm a takaró alol kidugom, hogy ne akadájozza szúrásom.
//Ha megtámadásra emeli fegyverét, lábom szúrom. Dobásom 92+TÉ-m 61+fegyver TÉ-je 8= 161. SP=2//
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.03.01. 23:27

Gondó

<Remek ébredeznek.>
*Megnyújtóztatom a végtagjaim és odamegyek a ládámhoz.
- Jó reggelt. Remélem kellemes álmokkal áldott meg Noir.//Az első kilépőnek mondom ezt.//
*Előveszem a dzsad ruhámat és a törülközőm, ollóm, valamint a borotvám meg a kis borotválkozó tükröm. Leülök, az egyik fa alá ahol nem ázok meg. Nekilátok megmosni és kurtítani hajam és szakállam. Miután végeztem felveszem a dzsad ruhám/Mind homokszínű. Buggyos nadrág, ing, mellény, emámé (hosszú kendő), puhatalpú csúcsos végű csizma, köpeny/
//Végeredmény: Hajamat nyak középig vágom és rendesen kifésülöm. Szakállam is rendesen visszavágom. Oldalt szinte teljesen visszavágom, de hagyok a szakállamból annyit mintha már vagy két hete nem borotválkoztam volna. Bajszom és az álamnál a szakállt meghagyom. Körülbelül 15-20cm. Rendesen megfésülöm magam itt is.//
*Miután mindezzel végeztem felcsatolom fegyvereim és nekilátok felszerszámozni lovaim. Elpakolom a holmim.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.03.02. 9:44

Rhienna D’Vire

* A meditáció végeztével kicsit jobban érzem magam, bár a kényelmes ágy adta kellemes kipihent érzést nem lehet vele pótolni. *
* Ahogy a hideg szél megcsapja arcomat, - melynek hatására pillanatok alatt kiröppent az álmosság szemeimből -, visszabújok a sátramba. Magamra kapom köpenyemet, remélhetőleg elég lesz, ha nem majd magamra terítek lovaglás közben egy pokrócot. *
* Összepakolom cuccaimat, felhajtom a csuklyát a fejemre és kibújok a sátorból. *

< Útálom az esőt, pláne ha még hideg is van. >

* Amint meghallom társam hangját, már felé is fordulok. Csodálkozom, hogy már mindketten fenn vannak és készülődnek az útra. Gyors pillantással végigmérem társamat. *
// Lélektan 3-as.//

* Ha észreveszem nyúzott képét, és eszelős tekintetét, akkor megszólalok: *
- Neked is jó reggelt Twou és Önnek is Gondó. Úgy látom nem nagyon sikerült kipihenni magad az éjszaka, viszont muszáj lesz ma a városba megérkeznünk, itt az erdőben nem fogsz rendesen felépülni.

* Ha viszont nem sikerül észrevennem semmi különöset, akkor csak egyszerűen válaszolok a kérdésre: *
-Mindenkinek jó reggelt kívánok.

-Semmi rendkívüli nem történt az éjszaka velem, de úgy látom Gondóval sem, hisz nem szólt. Na pakolok én is, aztán távozhatunk.

* Ezzel én is elkezdem a sátram lebontani, majd odavezetem a lovakat és felpakolok rá mindent. Amennyiben társam segíteni akar, finoman, de határozottan elküldöm, foglalkozzon a saját cuccaival. Van neki ép elég baja. < Lesz még elég ideje és lehetősége segíteni. >

*Pakolás közben azért figyelem új társunkat, aki meglepő dolgokat cselekszik. A hajvágás, szakállvágás, érdekes és kicsit számomra röhejes ruhába öltözés még engem is meglep. De nem szólok erre semmit, gondolataimat megtartom magamnak. *
< Úgy látom tart még esetleges üldözőktől, próbálja magát egy kicsit átváltoztatni. A haj és szakáll az oké, na de a ruha. Egész emberes és jóképű lett viszont így. Ezek után kénytelen vagyok nagyobb figyelmet fordítani az út folyamán mindenre. Ennek nem örülök. Aggódom társam gyengesége miatt, és ha megtámadnak, felszakadhat a seb, és rosszabb is lehet az állapota. Na majd meglátjuk, ha Adron is úgy akarja, nem lesz az úton semmi gond. >

* Ha mindenki kész van, akkor én is felpattanok a lovamra és kiügetek az útra és folytatom utamat a város felé társaim kíséretében. Nem nagyon beszélek az úton, eléggé vacak az idő, így nincs kedvem semmihez, inkább gondolataimba mélyedek. Bár, ha valaki beszélgetést kezdeményez, úgy nem leszek udvariatlan, és válaszolok rá. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.03.02. 11:52

Gondó

*Mihelyt végezte a pakolással és útrakész vagyok, csatlakozom jelenlegi útitársaimhoz.
<Végre láthatom a naplementét. Pár napot itt töltök, ha kellemes környék.>
*Amennyiben az útitársaim sem erőltetik a beszélgetést akkor én sem. Csendben dúdolgatok néhány nótát, amit kalandozásaim során tanultam.
//A bozótot folyamatosan figyelem esetleges újabb támadók után.//
:shock:
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.02. 16:54

Résztvevők: Teteb Azurec

*Nem valami profi fickóval van dolgod. Elég hangosan próbálja kinyitni a spalettát. Miután sikerül neki, kihajtja mind a kettőt, amihez nem kell hozzá tennem, hogy kisebb szélvihart okoz a szobában. A sötét miatt nem látod az illetőt normálisan. Fekete ruha, közepes testalkat, rövid haj, és az oldalán az övébe téve egy meztelen pengéjű tőrt látsz. Egy kötélen függ, ami a tetőről lóg le. Behuppan a szobába, minek köszönhetően még a legmélyebben alvó ember is felébredne. Igazság szerint majdnem felnevetsz az ügyetlenségén. Nem is érted hogyan tud ilyen módszerekkel életben maradni. A fickó feléd néz, de úgy látszik nem vette észre, hogy ébren vagy, így hátat fordítva neked a csomagodat kezdi bontogatni. Talán kar hosszúságnyira lehet tőled.

// Ha esetleg támadni akarsz, dobhatsz újra, vagy az előző reagodban írt értékeket is elfogadom.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.02. 16:56

*Mindannyian ébren vagytok. Az eső szitál, a szél fúj, ti pedig fáztok. És sajnos úgy tűnik, ez egy ideig így is fog maradni.

Rhienna D’Vire

*Mikor látod az idegent „átvedleni” észre veszed, hogy eléggé rutinosan cselekszik, mintha nem először kellett volna ilyet csinálnia. Bár most téged a lovag állapota jobban érdekel. Rá is vetsz egy pillantást, és látod rajta, hogy akármennyire próbálja rejteni igen csak rosszul van. Talán a nyílvessző mérgezett lett volna, vagy nem takarítottad ki eléggé a sebet? Nem, az nem lehet. Gondosan leápoltad, és a mérget is észre vetted volna. Mindenképpen a városba érve majd a fogadóban ki kell cserélned a kötést. Összepakoltok, és elindultok ebben a ramaty időben. Az ügetés csendes, és nyugodt. Nem szól az idegen út közben semmit, de néha az unalom elűzéseként dúdolgat. Először idegesít, de aztán kezded megszokni, sőt idővel egyre jobban tetszik, és mikor abba hagyja, majdnem rászólsz, hogy folytassa.

Twou Line

*Nem érzed jól magad, de legalább a vállad nem fáj nagyon. Megmozgatod mind a két karod, és örömmel veszed tudomásul, hogy kardvívó jobb kezed mozgása nem okoz fájdalmat a ball válladban, így tudsz harcolni, de a sebesült oldaladra mindenképen vigyázni kell. Talán még, szerencséd is lehet a városban, mert esetleg egy vállalkozó kedvű pap meggyógyít, és akkor nem kell végig küszködni a természet adta gyógyulást. Összepakolva a cuccaitokat elindultok. Gondo út közben ismeretlen dalokat dúdolgat. Valamelyik szomorú, míg másik jókedvre derít. Talán szükség is van rá ebben az időben. A varázslónő szótlanul lovagol, és látod, hogy az idegen „előadását” figyeli. Neked sincs nagyon kedved beszélgetni, próbálsz inkább erőt gyűjteni.

Gondo

*A fa alatt az esőtől védve, elkezdesz átöltözni. Öltözködés közben látod, hogy az oldaladon a kötés nem véres, tehát szépen kezd begyógyulni. Szerencsére nem volt mély a vágás, így nem is nagyon fáj, persze majd a városba érve érdemes lesz újra bekötözni. Összepakolod holmidat, és „új” emberként elindulsz a többiekkel a város felé. Eszedbe ötlenek az utad során hallott dallamok, és elkezded dúdolgatni. Mivel senki nem szól rád, hogy legyél csöndben, az út nagy részét így próbálod kiemelni az egyhangúság fátyla alól. A város felé semmi veszélyforrást nem tapasztalsz a bokrok, és fák rejtekében.

//A válladon lévő seb már teljesen befort vissza jött 3 Fp. Az oldaladon lévő, még nem teljesen, mivel nem aludtál egész este, 7 Fp jött vissza. Így a 13 Fp-ből 10-t gyógyultál.//

Rhienna D’Vire, Twou Line, Gondo

*Talán már dél is lehet. Nem igazán vagytok biztosak benne, mert a felhők miatt nem látjátok a napot. Az út elég sokáig felfelé vezetett, nem volt meredek, de a lovak hamarabb ki fognak fáradni. Viszont mikor a dombtetőre értek a város látványa terül elétek. Bár az eső még mindig megnehezíti az életeteket, azért elég jó lehet látni. Talán 3-4 mérföldre lehet tőletek. Felétek lévő oldalon magas fal védi a lakóit, míg a másik fele a tenger felé néz. Még így is csodálatos tájképként fest előttetek, ki tudja milyen lehet szikrázó napsütésben. Nem sokáig nézelődtök, ez a nyirkos idő igen csak a meleg fogadók felé noszogat. A város közelébe érve látjátok, hogy a falak lehetnek akár 10-15 méter magasak, és a kapu is elég monstrum. A városkapu felett egy kőből faragott dombormű díszeleg, mely egy jobb oldalán fekvő sellő lányt ábrázol. Fent a falak tetején, a bejárattól jobbra, és balra is 4-4 kék színű zászló lengedez, melyen arany hímzéssel ugyan az a sellő lány van, mint a domborművön. A városba a bejutás nincs fizikailag akadályozva, mivel nyitva van a kapu. A boltív alatt 4 egyenruhás katonát láttok. Oldalukon rövid kard, és testükön bőr vért. Mikor közelebb értek hozzájuk nem szólítanak meg, csak bambán figyelnek titeket. Mikor a varázslónő kikerül a lovag árnyékából, és meglátják, szinte tátott szájal figyelik szépségét. Mikor elhaladtok mellettük, még az egyik egy ügyetlen meghajlással is próbálkozik, természetesen nem a férfiak felé. Innen egy kövezett fő út rögtön egy hatalmas térre vezet. Ami rögtön felhívja a figyelmeteket, az a hatalmas nagy tölgyfa, mely a tér közepén áll. A töve 5 méter átmérőjű kőkerítéssel van körbe véve, mely egyben padként is funkcionál, és így a fa árnyékában nyugodtan lehet pihenni. Maga a tér talán kerek alakú, és jobbra, vagy balra tudtok haladni. Szemben két nagy kőépület tűnik ki a fa takarása mögül. Mind a kettő emeletes ház. A bal oldalin két hatalmas vörös vászonféle van a bejárata mind két oldalára felfogatva, amely egészen a földig lelóg. Rajta egy pallos kinézetű díszítés. Ennek az épületnek a háta mögött egy templomtornyot láttok, melyet valószínű a balra vezető út visz oda. Jobbra tekintve egy fogadót láttok. Gyönyörű szép kőépület, melynek a tetején egy kő kupola díszeleg. Bármerre is néztek, minden épület, és díszítés arról árulkodik, hogy gazdag városban vagytok. Az utak mentén 5 méterenként díszített 2 méteres oszlopokon lámpások. Balra a fal mellett tőletek 20 méterre egy kis halastó, melynek közepén egy fedett kis fahíd vezet át egészen egy szoborig. A szobor körülbelül 5-6 méteres erőt sugárzó nőt ábrázol, melyen földig érő szoknyás ruha van, és bal kezében egy háromágú szigony tart a földre támasztva hegyével az ég felé. Jobb kezével egyenest a tenger felé mutat. Nem sokan mászkálnak most a városban. Valószínű az itteniek sem szeretik az esőt.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.03.02. 18:16

Teteb Azurec
*Sokat nem cicózok, takaromat lassan hangatlanul levetem magamról, majd a hátába állítom tőröm,és a száját befogom, hogy ne hallatszódjon kiabálásafájdalmában.
//dobásom 51+tőröm TÉ-je 8+ Té-m61= 120(+ha megkapom akkor +30 meglepetés,+10 hátba támadás) , sp=4.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.03.02. 19:23

Gondó
<Jobb ha a városnézést holnapra hagyom.> :?
Rhienna D’Vire, Twou Line
- Amondó vagyok szálljunk meg mára a fogadóban. Ott nyugodt körülmények között beszélgethetünk.
*Megindulok a fogadó felé szobát kivenni.
<Remélem, itt elfogadják a barlini érméket, mert azon kívül már csak Alessisi ezüstjeim vannak.>
*Amint a fogadónál vagyok, az istálló után érdeklődöm. Miután elintéztem lovaim dolgát adok a lovásznak 2 rezet, egy másik inas segítségével a holmimmal együtt bemegyek a fogadóba.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
690 hozzászólás • Oldal: 7 / 46 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 46

Vissza: Régi Kalandok...