Rendben, megegyeztünk. Enyémek az asszonykák, te meg akkor majd kapsz pár bajor pásztorlánykát, amolyan NDK-s úszónő feelingben, tele tesztoszteron meg férfihormon kiszerelésben. Ha borotvát találsz a fürdőszobában az véletlenül sem a férfivendégeknek lett kikészítve...
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán. Álmaim lábad elé terítem, Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats
"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."
"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás
Szerintem maradjunk annál a felosztásnál, hogy tieid az asszonyok és enyémek a hajadonok. Azért házasságtörésre nem fogja "pazarolni" a kardművész a tehetségét, emrt az olyan becstelen dolog. Persze az esetleges kényszerházasságokba se megy bele. A tipikus "ha már elcsavartad a fejét vedd is el" atyai duma hallatán inkább elpályázik vagy párbajra viszi a dolgot a többi kérő, báty és hasonló férfirokon ellenében.
Az NDK "sellőket" meg meghagyjuk a kevésbbé karizmatikus tüzeslelkű sporttársaknak.
Ki mondta, hogy házasok? Hajadonok ők telis-tele tapasztalattal... De igazad van, amíg mi a kancákat hajtjuk, addig majd Shia-ko-nak szerzünk valami 3-as szépségű bányalovat, hogy felnyergelje, nehogy unatkozzon már.
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán. Álmaim lábad elé terítem, Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats
"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás
Syfadias velem meg Orwennel játszott még a nagy ződben, szal nem kezdő. Fórumra sztem nem nagyon fog írni, a karakterét valszeg Orwennel együtt készíti el. jó eséllyel Rend, és Élet jellemek valamilyen kombinációja lesz a TV-je. Hja és az UTK-t nem vágja. majd szólok neki hogy néha nézzen mér fel fórumra.
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Szerintem nem kell direkt poénjátékra készülni, mert az erőltetett szokott lenni. Mi elvagyunk Anathorral, csesztetjük egymást, de ez ne vegye el a kedvedet a "komoly" kalandtól, csupán ha lehet legyen esély egy-egy színesítő elemre/epizódra a fősztori közepette.
Jah igen. Ha az npc bárd álom dalát nyom rám, ami hat is az azt jelenti, hogy annyira ordibált, hogy beszakadt a dobhártyám?
Anathor
Nem ismerem pontosan mennyibe kerül ez a dalocska MP-ileg, de azért kíváncsi vagyok mondjuk Anathor te mekkora E-vel tudud elnyomni? (Csak, hogy tudjam mennyire mejek arcoskodni majd ME terén. )
120-as erősségűvel, csak hogy rettegjél, muhaha Amúgy tippre kb. olyan 30-as erősségűvel, +- 4. De csak azért mert 2Mp egy erősség...
Dreemer:
Egyet értek Quatorral, az npc bárdról meg annyit, hogy valamivel megfingatom Quatort, aztán az npc bárd kap egy szép illúziót, vagyis az én képmásomat. Így amikor a harcművész legyak engem, akkor valójában az npc bárdnak tépi le az arcát. Az idézőnek meg csak simán szétrúgom a seggét...
Én, és szerintem nyíltan beszélhetek két barátom (Lorgar és Syfadias) nevében, -komoly_kalandot- szeretnénk. A bárd és a kardművész úgyis bele fognak bohóckodni, alkalomadtán mi is, de a kaland legyen teljesen komoly, mert különben elképzelhető hogy nem fogja mindenki élvezni.
ami jenelg a felemyben van az 3+1 modulra elég lene uyg hogy midnegyiok 10 áték üléses tehát majd futási idöben selejtezek
Ami nem jön be azt ki kukázzuk
A bárd és hm meg magakpják amguk epizodját... addigh majd a scapat sáik fele mondjuk sakozni fog Ki kit hogyan cslezenm ki kérdés körön pl... vagy hyg akor mos a mumia szeme forgot vagy a mumia frogot s zeme körül XD XD
Nah lassan összehozom a karit teljesen. Még egy kis plusz felszerkó meg kinézetleírás és jellemrajz van hátra.
Olyan kérdésem lenne, hogy valami közös előtörifélénk lesz/legyen/van? Ha igen mire gondolnátok? (Ha minden igaz kezdetben Anathorral meg Shia-koval ismerjük egymást csak mióta és milyen a viszony?)
E-mailben elküldtem a kardművészemet. Remélem jó címre.
Shia-ko
Okés. Nekem megfelel, hogy a meló kezdete óta ismerjük egymást. Mondjuk magáról a "miért kerültél a szigetre és vállaltad a melót" kérdéskörről se írtam az előtörimbe. Azt majd idő közben kitalálom/juk.