Mellesleg engem érdekelne, hogy mit csinálnál 110 YP-vel Rannien. Szerintem az a 60 is alulról veri a feleslegesen sok határát, de ezen véleményemet Laokoon már ismeri
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Én nagyon ellennék a Telekinézissel, a Pszi lökettel, az Energiafelszabadítással, a Testsúlyváltoztatással, a Levitációval és a kedvencemmel: a Halálos Ujjal... De ha pusztítósra akarja megcsinálni, akkor természetesen nem ez a legjobb ötlet hozzá.
Nemsokára végzek az előtörténettel.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
a pusztítás csak egy mellékes képzi a karakteremnek a mínusz tízes túlütésért (amit kézenfekvő volt felvenni mert volt hozzá oktatás bónuszom és harmadfokig megkaptam a képzettség követelményeit is
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Elnézést a lassú reagolásért, de most egy kicsit sok minden köti le a figyelmemet, ettől függetlenül naponta minimum egyszer látogatni fogom a fórumot.
A külvilági karakter egyáltalán nem probléma, az meg, hogy keveset tudtok Enoszukéről egyenesen előny egy külvilági karakterhez Szerintem külországiakkal lejátszani sokat színesít a kalandon, hiszen jóval több konfliktushelyzetet eredményez. Dierol kérdésére válaszolva nem szükséges Enoszukéig átmesélni a karaktert, ezt majd megoldom én.
Martos, Tőled egyenlőre egy kis türelmet kérek, most csak nagyon felszínesen tudtam átolvasni a khált, de legkésőbb holnap estig átnyálazom és véleményezem. Bár amit így elolvastam belőle azzal nincs problémám.
"Ha nem emeled föl a tekinteted, azt fogod hinni, te vagy a legmagasabb."
Az én nekromat már lehet nézegetni, felraktam a Zárt Kalandok ---> Karakterek topicba. Sajnos elég gytarán sikerült, valószínűleg még javítgatok majd rajta.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Azért akartam 1. szinten az 5. fokú Vallásismeretet, hogy legyen legalább néhány kegypontom 8. szintre. Elég gyenge az a 65 Mp 8. szintre, de hát ez van...
A kari nekem is készen van, de addig nem teszem fel, amíg Lyor rá nem bólint a fajleírásomra. De én nekem is sikerült kihoznom belőle azt, ami szándékoztam.
Rannien
Igaza van Dierolnak: aki sokat markol keveset fog, e4z általában már csak így van.
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Aki sokat markol keveset fog... Hát, rühellem a közmondásokat, annál már csak az a borzasztóbb, hogy be is szoktak jönni...
Hát sikerült elrontani a nekromat. Eddig is kevés volt a pont, de elfelejtettem felvenni a Vallásismeret képzettségkövetelményeit... Szóval utólagos engelmetekkel lehet, hogy Zeuszt viszem, a Hét Tenger Ördögét... Sajnálom, hogy ha kalamajkát okoztam, legközelebb jobban odafigyelek.
Nos átnéztem a khált, részemről rendben van a dolog. A kasztmegkötések viszont természetesen állnak.
Most, illetve a holnapi nap folyamán még igyekszem a karaktereket is átolvasni, de a hétvégét az erdőben töltöm, így péntek estétől vasárnap estig nem fogok tudni reagolni. Aztán valamikor a jövő hét közepén elkezdjük a kalandot.
"Ha nem emeled föl a tekinteted, azt fogod hinni, te vagy a legmagasabb."
Miközben az előtörimet vitattuk meg Laokoonnal, felvetett egy ötletet. Mit szólna a shadoni nemesed egy khál testőrhöz? Mondjuk Erion utcáin találkoztuk, és a standard megmentettem-az-életed-egy-orvtámadótól történet alapján azóta együtt kalandozunk? Végül is egy nemesnek simán lehet annyi ellensége, hogy Erion forgatagában megpróbálják eltenni láb alól, a te előtöridben meg lényegi változást nem hozna, hisz Rend, Élet jellemmel simán követlek a világ végéig is, ha egyszer hűséget fogadtam neked.
Hát, végül is miért ne? Csak a varázslókat/papokat nem kedveli. S így egyszerűbb a kezdet. Csak azt nem tudom mit kerestem Erionban... talán a térkapu hálózatot használtam ki hogy gyorsabban jussak el északra, és megnézte az a várost is magának...