19-es karizma neked is? Na nem baj... Majd egy kis illúzióval lentebb vesszük, ha pózolgatnál és elhappolnád előlem a bigéket... No meg már csak poénból is... Milyen képzettségeid vannak 4. fokon?
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán. Álmaim lábad elé terítem, Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats
"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."
"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás
Emberek ezt nem hiszem el! Egyrészt rengeteget pötyögtök ide ami nem baj... Látom alkottok is...
De az hogy még mindig üres a PM éűdűm, na ez hihetetlen.. azt hittem elgalább 1 tiszteséges jelentkező lessz... pangás van hihetetlen XD
Na mindegy leeht csak azért mert az első 3 játszik... és mindenk iazt hitte hogy ö lesz az utolsó... megynyugttatok mindenkit van még hey böen föképp met emgemeltem a limitet!
Hogy menyire az amarjon a tali végig titok.. igy viccesebb lesz a dolog... XD XD
A másik kitaláltok már a csapat oszlást?
Mert enyi jk egy csapatban tu lerös lenne... egyszerüebn felzabálnátok engem... ami ugye nekem nem érdekem
Tehát az lenne az idilikus hogyha leen 2 csapat akik néha kcisit boszantják egymást de amugy közös célélt menek a csatába... és köztük optt vanak azok akiknek megvan a mguk titka.... a maguk érdekes titka
Jah majd pl irjuk össze akor ki mivel jön elkezdem a lsitát aztán majd bövitgesáétek:
Anathor-Bárd Quator- Harc M/. nöcsávász Dreemer- KM - és a angy fő fő gonosz! //eböl kell emajd egy tartalék is, attól tartok //
Azért van egy-két "illúzióromboló" apróság a tarsolyában bárdok esetére!
Egyébként a 4. és afölötti képzettségeim: -harcművészet (slan kard) 4. -harcművészet (dhala-saa) 4. -pszi (slan út) 5. -ékesszólás 4. -művészet (virágkötészet) 4. -párbaj 4. -szexuális kultúra 4. -udvari etikett/intrika 4. -nyelv (erv) 4. -kultúra (erv) 4.
Azért én is kíváncsi lennék a tieidre.
Dreemer
Kis pontosítás a ki mivel lesz részen: Anathor bárdja a nőcsábász. Az én szende kis kardművészem csak "feláldozza magát" a szebbik nem oltárán. Képességei és képzettségei folytán igen impozáns férfiú, de nem direkt hajkurássza a nőket csak hagyja, hogy azok elájuljanak nagyszerűségétől.
Mindenki
A Dreemer által írt két "csapat"-nál ki hol akar kezdetben elhelyezkedni? (Utána remélhetőleg gyorsan összerázódunk és a játékban is egy naagy közös csapatban rajolnak majd a karik. )
Csupán helyrajzilag: Gondolom a TV meg a főnix egyértelműen az egyik örs gerince. (Ha jól emlékszem az ork is tűzistenes lesz ugye?)
Akkor mit szóltok az Orwen - Lorgar - Sydiar és a Quotor -Shia-ko - jómagam felálláshoz? Ha jön Togar, akkor valszeg még kéne rajta egy kicsit variálni, de szerintem ez így nem rossz kezdetnek.
Quator:
Mily szerény a kardművészed... Mellesleg nekem is megvan a "kardművész-hatástalanító" taktikám: Rohanó lábbeli... A képzettségeim még nem teljesen kiforrottak, az biztos hogy sok képzettség inkább csak 2-3. fokon lesz. Eddig ami 4. fokon van a szexuális kultúra meg a tapasztalati mágia (meg a nyelv és kultúra, de az alapcsomag). De tervezem a szexuális kultúrát 5. fokra felvenni, valamint 4-re a lélektant és a színészetet. Többre nem nagyon lesz kp-m, sok elment a rahedli nyelvismerettel, kultúrával és heraldikával, így is szintenként kb. 21 kp-t kéne vennem a szintenkénti 41 KAP-ból, az intelligenciát is beleszámolva a kp alapba.
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán. Álmaim lábad elé terítem, Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats
"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."
"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás
Nekem is megfelel az eloszlás. A karakter meg még nem tudom hogy pontosan milyen lesz, majd a jövőhét második felében tudok vele érdemben foglalkozni akkor van vége a vizsgáknak.
Az biztos hogy valami tank kari lesz.
Nah így előzetesen, a karakter egy kicsi "barbár" törzs tagja, akiktől eljött, hogy világot lásson. A nép a Tűz Sárkányban hisz, úgy tartják, hogy ő irányít mindent. A törzsben több faj képviselői is megtalálhatóak(udvari ork, ember, félelf, etc.). Az erre szállított rabszolgákat szokták kiszabadítani, vagy ha itt-ott elhagynak egy-egy embert a karavánok akkor őket szedik össze. Kahrétól nem messze van a területük, így sok különleges eszközt található náluk. A Kahreiek jó része szintén csak legendának tartja őket. Általánosan szőrmékbe, bőrbe vannak öltözve, komoly hagyományai vannak a tetoválásoknak. (TSZ-enként jár egy tetkó, plusz születéskor és felnőtté váláskor is, illetve ha valamely törzsi csoport (harcos/vadász/sámán) tagja lesz.).
Quator:
Nem tudom mennyire vagy benne a kardművészek lelki világával, de ha harcművészettel kapcsolatos kérdésed van szívesen segítek, egy éve Iaidozom (japán kardvívás) előtte meg 5 évig Aikidoztam. hja igen amit javasolnék (mivel kardművész), hogy legyen egy komoly értékrendje, "kódexe" a karidnak amihez tartja magát, mivel a harcművészet gyakorlásához elengedhetetlen a fegyelem. A japán szamurájoknak is nagyon fontos volt, hogy legyen egy "kódexük" ami alapján cselekednek, amihez hűek maradnak, lévén hogy náluk a becsület az egyik legfontosabb fogalom. a becsület pedig bushido-hoz kapcsolódik. pl.:komoly könyvek szólnak arról hogyan is kell egy szamurájnak harc közben viselkedni, hogyan közlekedhet stb.
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Köszi a felajánlást! Egyébként tudtommal a iaido nem a kardvívás művészete, hanem a kardrántásé és a kendo a kardozás. A szamurájok életéről, a bushido-ról és általában a harcművészetekről egyrészt jó sokat olvastam/ok már évek óta. Nomeg az l5r, amit időnként fel-fel vetek (csak senki nem tudja miről makogok ) egy-az-egyben erről szól. (Bár kiadtak hozzá 1 szerzetesek kiegészítőt, de igazából a 7 nagyklán meg a kb 20-25 kisklán szamurájai neveltetéséről szólnak még a szabályok is. )
Alapvetően én az "elméleti könyvmoly" vagyok, aki nem űzi a küzdősportokat gyakorlatban, viszont amit lehet azt elolvasok és megvitatok másokkal. Ha van kedved szívesen eszmecserélek veled is, akár tali előtt-után-közben.
A kendo és a iaido hasonlóak nem lehet kijelenteni hogy a kendó a kardvívás a iaido a kardrántás. A kendo konkrét fizikai küzdelmet jelent, bambuszkarddal, míg a iaido formagyakorlatokat, ahol nincs fizikai kontaktus, és rendes éles fegyverrel gyakorolják. Van még egy ehhez kapcsolódó dolog a battodo, ami a vágás művészete ahol bokkennel, (fa gyakorlókard) dolgozunk, itt van formagyakorlat, és fizikai kontaktus is. sok technika tényleges élethelyzetet modellez. de ezt nem itt fejteném ki, kicsit hosszú lenne.
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Remélem lesz alkalmunk majd ismerkedés közben beszélgetni, kifejteni. (Egyébként nem akadékoskodásnak írom: A iaido a kardrántás művészete, csak azért nincs fizikai harc az edzéseken véleményem szerint, mert alapvetően arról szólna, hogy egy-vágás-egy-halott. A hozzátartozók meg nem örülnének, ha randomra feleződnének a résztvevők /szó szerint / az edzések végén. Viszont, ha nem tévedek így látatlanban a formagyakorlataitok mindegyike azzal indul, hogy "előrántom a kardot a hüvelyéből és..." ^^ A kendonál és a battodonál /ezt még nem hallottam külön, így már megérte feszegetnem a témát, emrt tanultam tőled / viszont az alaphelyzet, hogy a kard már a kezedben van, így ezeket lehet bokkennel is gyakorolni, míg bokkenhez nem csinálnak általában rendes hüvelyt,a miből normálisan elő lehet rántani, így a iaidohoz marad az acélkard.)
Elnézést a többiektől, ha untatom őket. Lehet majd személyesen vagy más csatornán kell folytatni az eszmecserét.
A napi szöveg adagtok jelentös... Látom aktivak vagytok akár a rádium (vagy mi...)
Ara gondoltam a létszámot növelni kéne még 1 nővel is.. mert igy nagyon homogén a nemekl aránya ami nem vezet semmi jóra, egyszerüen tul egysikú... kéne egy csaj is ac apatba, ara gondoltam hogy a emgbeszélöben meghirdetem hogy leeht pályázni, természetesen aki beválalja a dolgot és nő, és nöi karit hoz annak kelene némi támaogatás minimum lelkileg XD Talán a km süt fej adagjának egy szeletének felajánlása segiene, vallaki vélmény/ötlet?
Másik: Csodálatos hogy megvan nagyjából ki mivel elssz. Ameniben lehtséges valaki tegye meg nekem hogy korigálja a listát amit a bejött adatok alapján csináltam:
1.csoport 1/1.Quator-HM szociális kari 2/2.Aanthor-A száépfiú aki bűárd és tuti 5.foku szex kulturája van... 3/3.Shien-Ko fejvadászal
2.csoport Lorgar ves Erhan -Tank kari 4/1Orwen del'Correl -Fönix 5/2 (ismereteln) - TV
Hmm mintha 2 fő hiányozna vagy hova tüntek az emebrkék??? nem leelm öekt az adminisztrációban
CSoportokrol: ennek az az értelem hogy 2 külön party akik valójában 1party akár ismerhetik is egymást a történet elöttröl de csoporton belül müdöknek együt. A felsztást azért csinálnám mert akor a csoport-csoport interakciókal az esetelges unatkozó népek elvannak... ha mégsem lenne müködö képes vlalaki szerint a dolog mondja meg.. és korigálunk
Nem akarok itt parancso szto szvotelen mocok KM lenni...
Szerintem már a 6 JK is necces lesz, hogy koordinálj minket és mindenki folyamatában ne unatkozzon. (Egy idő után úgyis olyat csinálnának az éppen nem főszálon futó csapattagok, amihez a KM leírása/beleegyezése kell.) Ha még pluszba akarunk JK-t szerintem egyszerűbb a visszabomlás két csapatra két külön KM-mel, hogy mindenkinek jusson "játékidő" és a KM (ezesetben te) se égjen ki teljesen a nap felére. Emélkszem, hogy a múltkor is ráborultál az asztalra néhányszor pedig "csak" 5-en voltunk a nyakadra.
Félreértés ne essék én is nagyon örülnék egy hölgynek a csapatba, mert az mindig feldobja a hangulatot. Csupán kicsit taretok tőle, hogy 7-8 JK a KM fejére nő.
Egyetértek Quatorral. Hat játékos felett inkább váljunk két csapatra, én már játszottam asztaliban öt játékos felett, és SZAR volt. Remélem senki nem veszi magára, ez csak puszta tény. Hatot még most bevállalok, de többet semmiképp. Ha Togar, esetleg más leányzó jön, szívesen látjuk csak akkor már nem a Nagy csapatban. Inkább legyen egy víg 4-4 fős csapat mint egy 7-8 ahol 2-3 ember végigszenvedi a "szórakozást". Ha havonta lenne ilyen találkozó akkor bevállalnám, de fél évente egyszer van, és nem szeretnék kísérletezgetni. A lányokat nem ellenezném, remekül szórakoztam Yvettel, és Niobéval a korábbi találkozókon. Ha Sydiar nem regel/utal 20-áig akkor szerintem ne számoljunk vele.