Na, a varázshasználókhoz ezek szerint ugyan úgy állunk hozzá. Egy közös ellenség mindig jól jön, nem? Ha neked nem megfelelő Erion, találkozhattunk máshol is, Csak azért ezt mondtam, mert ugye ez az a hely, ahol elvileg minden kalandozó megfordul előbb-utóbb. Egyébként még ha nem is a térkapuhálózatot használtad, úgy tudom a Sheralon keresztül csak egy hágó van, és annak egyik végén van a város, szóval gyalogosan is "útba esik". Persze lehet, hogy most hülyeséget mondtam.
(Ugye. De ha nagyon szeretnéd, akkor csak a te kedvedért összeszedek valamit )
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Rannien: Nekem megfelel, ha júli 19-én szállsz be, de abból 26-a lesz, mert én 19-26. edzőtáborban leszek, ahol nincs net. Egészségben a 15 döngeti az elfogadható határát, de az még belefér.
"Ha nem emeled föl a tekinteted, azt fogod hinni, te vagy a legmagasabb."
Kidobtam magamnak a kezdő pénzt, és felmerült bennem egy nagy probléma, amit te, mint KM tudnál orvosolni: a fegyvereimet mennyiért számítsam be? Nem mintha azokon kívül sok ingóságot terveznék, de azt jó lenne tudni mennyi "zsebpénzem" van.
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Rannien: A találkozón valószínűleg 4-5. TSZ-ű karakterekre lesz szükség.
Martos: A kérdésedre válaszolva (bár ezt írtam a karakterhez is) a khál fegyvereket szabadon megkapod, pénzráfordítás nélkül. Értéket nem is határoznék meg hozzájuk; úgy vélem ezek nem olyan eszközök amivel csak elképesztően ritkán kereskednek Khagon kívül, így piaci árak szabására nincs szükség.
A szint alapján feltételezem nem egy ilyen világmegváltós kaland lesz: öljétek meg Daumyr Hatalmasait, aztán meg irány a a Tizenhármakkal csatázni... Elég erősen elbizonytalanodtam, hogy milyen kasztot hozzak majd. A nyaralás alatt elolvastam a Gorduin-ciklus 3. és 4. könyvét, és most olyan sok karihoz kedvet kaptam.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Egy kérdés Rannien: Elkezdem mesélni a kalandot. Téged is bemeséljelek, mint NJK, hogy később könnyen csatlakozhass, vagy egy az egyben hagyjalak ki belőle?