Moderátor: Admin

//
//

Syris írta://Egész fura mobilról írni.//
 Hát, jópár elvetemült módon/ketyerén próbáltam már netezni, de ez azért visz mindent
 Hát, jópár elvetemült módon/ketyerén próbáltam már netezni, de ez azért visz mindent  Mobilról még nem próbáltam... de valószínűleg nem véletlenül...
 Mobilról még nem próbáltam... de valószínűleg nem véletlenül...

Mindegy, nekem ilyenek nem jutnak eszembe, mert az egészet már megint túlbonyolítottam.
 Mindegy, nekem ilyenek nem jutnak eszembe, mert az egészet már megint túlbonyolítottam. De makacsságból nem adtam fel. Végül eljutottam odáig, hogy nem tudtam végigolvasni Pelso nekem szóló reagját, de voltam annyira ideges, hogy nem is érdekelt. Erre most látom így utólag, hogy Vyan kocsmai reakciója milyen rövid gépen megjelenítve...
  De makacsságból nem adtam fel. Végül eljutottam odáig, hogy nem tudtam végigolvasni Pelso nekem szóló reagját, de voltam annyira ideges, hogy nem is érdekelt. Erre most látom így utólag, hogy Vyan kocsmai reakciója milyen rövid gépen megjelenítve...  Kiábrándító...
 Kiábrándító...

A cselekedetek eredeti eszméit mindenképp tovább viszem.
 A cselekedetek eredeti eszméit mindenképp tovább viszem.  

Pelso írta:Altemor
Kérésednek megfelelően részletezem a karperecem.
Pont olyan mint ha egy ugyanilyen köpenyt készítettem volna.
Mivel ha jól képzelem a mágusban nem úgy működik a láthatatlanság mint a Herry Potterben.
És mivel ötvös a karakterem szakmája magától értetődőnek találom, hogy a varázstárgyaim is ékszerek legyenek.
időközben jobb ötletem nem lévén úgy döntöttem a fennmaradó 43 Mp is ez az ékszer kapja a 150-es keretből.
A tárgy E-je természetesen 1.
Láthatatlanság 33 MP
Ezzel 300kg I vagy 150kg II vagy 300g III anyagcsoportba tartozó anyag tehető láthatatlanná
Az elképzelésem az eloszlásról
10MP I.osztályú anyag ,9Mp II osztályú anyag , 14M III osztályú anyagok részére
Légiesség 70 MP
A légiesség három fokozata közül a harmadiknál leírtakkal számolok.
Ezzel 140kg nemtelen anyag 70kg fém és 140g nemesfém tehető légiessé.
 Szóval elég csak 14 Manapontnyit belefoglalnod, és a hatások ugyanazok
 Szóval elég csak 14 Manapontnyit belefoglalnod, és a hatások ugyanazok  Csak attól függ, milyen anyagra tárgyra kívánod megidézni.
 Csak attól függ, milyen anyagra tárgyra kívánod megidézni.

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó