• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Medison

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
82 hozzászólás • Oldal: 6 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Re: Medison

HozzászólásSzerző: Logan » 2010.03.08. 13:43

Charles Alvay (Logan) prof. Gregory Millerhez

Telefonalok a professzornak es megprobalok vele egyeztetni, hogy megtudjuk e latogatni Steed-et.
Jonapot kivanok professzor ur Charles Alvay vagyok es szeretnem megkerdezni, hogy nem e tudnank meglatogatni Steed- et a lakohelyen mert kivancsi vagyok honnan szerzett rolunk tudomast.
Miutan elinteztem a telefont bemegyek a szobaba ahol a gyilkossagrol keszitet kepeimet tarolom es meg egy szempilantast veszek a kulcsos keprol es a dobozkarol, ezutan megprobalom elintezni hogy szemelyesen is megtekinthessem a dobozkat illetve a kulcsot
Logan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 18
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Treolo » 2010.03.17. 20:13

prof. Gregory Miller
Charles Alvayhez:
-Jó estét! Steedet nem tudjuk meglátogatni, mivel legjobb tudomásom szerint eltűnt - legalábbis professzor Edmend nekem ezt mondta. Ha gondolja utánakérdezhet a kiadójánál - a Watcher -, hátha önnek, mint a rendőrság szolgálatában álló fotósnak mondanak valamit.
Egyébként körbejártam a kulcsos képpel, de csak néhány teóriát tudtak mondani, konkrétumot a kulcs nélkül nem. Esetleg a rendőrség már megvizsgálta és tudnak valamit, utánakérdezhet.
Treolo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 68
ZK Karakter: Gleor Twell (Ork vadászat)
Karakter: Treolo di Lasso (Damak)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Logan » 2010.03.18. 9:27

Charles Alvay (Logan) prof. Gregory Millerhez és a km-hez

-Á értem professzor úr akkor semmi esélyünk, hogy ki derítsük miként kerültünk bele ebbe a sötét ügybe. Már megpróbáltam a bizonyítékok közt megtekinteni a kulcsot illetve a dobozkát, de jelenleg senki sem engedett be a bizonyítékokhoz lehet, hogy majd később.Van valami ötlete, hogy most mihez kezdjünk?.
A telefonbeszélgetés után megpróbálok ismét lejutni a bizonyítékok szobájába, hogy szemügyre vehessem a dobozkát illetve a kulcsot. Miután ezekkel végeztem a rendőrségi nyilvántartásból megkeresem Steed aktáját vagy felhívom a volt lakohelyén lévő rendőrséget hátha tudnak nyujtani nekem valami féle információval
Logan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Treolo » 2010.03.22. 19:35

prof. Gregory Miller

Charles Alvay-nek:
-Hát megpróbálhatunk Steed nyomára bukkanni, ez esetben inkább magának kéne kérdezősködnie a rendőrségen, esetleg a kiadónál. A másik lehetőség, ha a professzor után nézünk, hátha kiderül valami. Esetleg még utánaérdeklődhetne az újságnál a könyvnek, hátha tudnak valamit róla ami segíthet
Treolo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Logan » 2010.03.27. 12:22

Charles Alvay

Miután végeztem a telefonálással elmegyek megkeresni a Steedről szóló aktákat és kiderítem hová is tűnhetett. Ezek után megpróbálok bejutni a bizonyítékokhoz és megnézem a kulcsot illetve a dobozkát.
Logan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Treolo » 2010.03.29. 15:41

prof. Gregory Miller

(A KM-hez)

El lehet jutni vonattal Navojoába, illetve normális idő alatt a temetkezési helyre? Illetve egyáltalán meg lehet közelíteni, nincs lezárva?
Közöltek képeket is az ásatásról? Esetleg van sejtésem hogy melyik indián törzs temetkezési helye lehetett?
Az este még felkészülök, hogy esetleg meglátogathassam a helyszínt - bepakolom a napi dolgokat, illetve néhány könyvet a környék indián kultúrájáról, illetve egy általánosat is, hátha távolabbról jöttek a sírhely építői; valamint odakészítem a pisztolyomat is.
Treolo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.04.21. 14:41

Charles Alvay

Richard Stead 1899. decemberében született, anyja belehalt a szülésbe, apját (George Stead) 22 évesen vesztette el. Testvérei, felesége nincsenek. Egyetemi tanulmányokat folytatott Milwaukee bölcsészeti karán, de sose diplomázott le. 2,5 éve jelent meg első regénye, majd azóta még kettő, a legutóbbi (Eldorádói rémmesék), hatalmas sikerrel. Aktája szerint jelenleg Milwaukee-tól északra, Cedarburg-ban lakik.

Az akta kivonata, amit egyszer már korábban megtekintettél.

A bizonyítékokhoz nincs különösebb hozzáférési jogosultságod, pláne, hogy csak ideiglenesen vagy a rendőrségnél. Hogy akarok megoldani a dolgot?

prof. Gregory Miller

A temetkezési hely megközelíthető rendesen, nincs lezárva, de Navojoába nagyjából két nap lenne az út vonattal. Az ásatásról magáról nem közöltek képet, csak az eredményekről. Néhány kép különböző tárgyi leletekről, egy pedig a katasztrófa utáni állapotokról.
A területet pedig az aztékokhoz kötik. Ez szokatlan, hiszen ők elsősorban Mexikó-területén éltek, ám pont ez volt az egyik különlegessége a feltárásnak: a sírok ugyanis szinte egyértelműen rájuk utalnak.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
82 hozzászólás • Oldal: 6 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza: Téboly (Call of Cthulu)