ha tudok róla két hétre előre akkor szentem fel juthatok Budapestre de nekem is két ünnep között lehetne szerintem a legjobb és talán most még le tudnám azt zsírpzni szüleimmel
Navaratna írta:Avren bakker! Az a honlap (asztrálecset) a tiéd ahol a rajzolt karakterek vannak? Tök jók!
Igen : ) Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik.
A többiektől is örülnék egy-egy karakterleírásnak, mindenesetre elkezdek vázlatolni az eddigiek alapján, ahhoz képest meg még tudunk majd változtatni ha valami nem stimmelne.
Kali
www.asztralecset.gportal.hu : szerepjáték illusztráció és karakter rajzok, interaktív képregény minden csütörtökön.
külső -kb 170-180cm magas -tar, kis kecskeszakáll -a bőre sötétebb, olyan hamu szerű -szemei sötétek, komorak
ruházat -fekete bőr nadrág -keményített bőr fekete csizma -lángvörös ing rajta egy fekete mellény, ordani pikkelyvért -fekete kopottas, az alján néhol szakadt köpeny, a közepén egy hatalmas tűzkobra hímzéssel -oldalán lángkard,lángtőr
Az én kis paplovagom: külső:(16-os karizma) -185cm magas -oldalt teljesen tüsi, fej tetején egy picit hosszab de csak annyra hogy meg tartsa magát a haja szőke -arca enyhén borostás de ezzel eggyüt igazán jó képű -átlagos földi europidra emlékeztető bőr szín -szemei zöldek
ruházat: -fekete bőrnadrág -lábszár középig érő belső oldalán keményített bőr csizma -hófehér ing tűz hímzésekkel díszítve + ordani pikkely vért -fekete inkognó melynek csuklyája hátuljára egy tűzkobra kitárt csuklyája -valahol tart egy 2láb hosszú király kobrát amit ő irányít -oldalán tűzkard és tűztőr eggyik kezében tarta a kitárt csukláylú kobra fej sisakját
A modulról híradás: az alapötlet kezd megofglamozdni modul vázlat kidolgozása lassan megkezdödik, ha van km aki szívesen be segiteni a dolgok megalkotásában, pricát üzentben keressen fel örömmel veszek minden segítő kezet :d
Köszönöm a karakterleírásokat, a képet elkezdtem, várhatólag 1-2 héten belül el is készül legkésőbb, szabadidőm függvényében. Remélem helyesen sikerült értelmeznem a leírásaitokat és nem bánjátok, hogy néhol élek a "költői szabadsággal'".
Ui.: "A hátsó részben megpörkölődött hús és béldarabok lógnak egy groteszk démoni istenszoborról." Részhez még keresek referenciaképeket, főleg a "megpörkölődött hús és béldarabok" részhez. O.o Ez még nincs a repertoáromban.
Kali
www.asztralecset.gportal.hu : szerepjáték illusztráció és karakter rajzok, interaktív képregény minden csütörtökön.
Remélem tetszeni fog a szereplőinek, amennyire tudtam követtem a leírást, de nem volt egy könnyű falat, ilyen komplex cselekményt még nem igen rajzoltam.