Lorgar ves Erhan írta:Jelentem a III. Csapat jelentkezési díja el lett utalva, majd szóljatok ha megérkezett. Köszi.
Szólok, megjött

Moderátor: Admin
Lorgar ves Erhan írta:Jelentem a III. Csapat jelentkezési díja el lett utalva, majd szóljatok ha megérkezett. Köszi.
Értem, akkor 6+1 -es csapatra lehet számítani ha nem jelentkezik időben még egy km. No offense vagy bármi, de az nekem sok, nem szeretem a tömeg játékot, 6 karaktert nem tud irányítani a km, legalábbis ezen a kötött időn belül biztosan nem.
Ne aggódj Con, ha nem lesz utolsó mesélő, akkor valszeg a csapatom nem megy le, mert mi meg nem szeretnénk szétoszlani, szal nem duzzadnak fel a csapatok. Tudom önző dolog (), hogy játékosnak megyek, elvégre még egy OM-en se meséltem, de kis asztali csapatunk így tud együtt játszani.
Mi összedugtuk a fejünket csapattal, és megbeszéltük, hogy abban az esetben ha nem lenne KM-ünk, akkor csapatosan visszalépünk - ez esetben a bajnok csapat javára. Ami konkrétabban azt jelenti, hogy csütörtök reggel ha lesz 4. mesélő, akkor már adom is fel a 6.000 forintot. Ha nem, nem
Tudom hogy Lorgarék rajta vannak a mesélő beszervezésén, és remélem sikerül.
Gordon, ha nem lenne meg a +1 mesélő, akkor ne visszamond a jelentkezést, hanem inkább vállald be a KM-séget. Egyrészt akkor is megtudod milyen egy OM-tali. Másrészt sokan hálásan fognak rád nézni.
A 10 embert, akik eddig felajánlották a visszalépésüket sorba teszem account ábécé-sorrendben és dobok 1k10-et. Aki kijön az "önként" KM-mé minősül.
Quator ar Zaraquer írta:Tudom mindenki játszani szeret és inkább kivárja a határidő végét, hátha valaki más áldozza fel magát.
Vissza: VI. OM Találkozó - Verseny -- Újra!
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó