• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Almost Saint kalandjai

Ahol a kalandok valósággá válnak.

Moderátorok: Dorio Racchini, Admin

Hozzászólás küldése
8 hozzászólás • Oldal: 1 / 1

Almost Saint kalandjai

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2010.07.31. 14:03

Név: Almost Saint
Kor: 29
Jellem: Élet, Káosz
Faj: Kyr származék/Ember
Kaszt: Tolvaj
Vallás: -

Helyszín: Erion - Örömnegyed
Idő: P.sz. 3701, Meleg évszak, Lant hónapja
"- Most még vagyunk olyan erősek, hogy megfogjuk a területeinket, s ahol hiányzik az erő, ott az eszünkkel érünk célt. Ezt soha ne feledd használni - kocogtatta meg fia homlokát az öreg. - Olykor mélyebbre döfhetsz vele, mint a ramieráddal." - Dorio Racchini
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 342
Vissza a tetejére

Re: Almost Saint kalandjai

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2010.07.31. 14:06

Immáron két éve szolgálod a Szürkecsuklyásokat. Rendesen becsülettel teszed a dolgod, ennek megfelelően fokozatosan egyre nagyobb figyelmet követelsz a családtól. Ugyan még nem léptél feljebb ugyanaz a senki besurranó vagy mint eddig, de előmeneteled már Daren Mester is megjövendölte.
Egyik nap, éppen mikor az utcákat járod, újabb zsíros erszényekért vagy valami nagyobb kapásért, amikor Kereszt téri piac egyik standjánál észreveszed a hosszú fekete köpenyéről és ráomló feketés, de már őszhajszálakkal tarkított hajáról ismert Mestered, Darent. Épp egy fűszerekkel kereskedő kufárnál nézelődik.
Szépen lassan kezdesz felé közelíteni, nem akarsz nagy hírverést se magadnak se mesterednek. Már majdnem ott tartasz, hogy megkocogtasd a vállát, mikor kicsit emeltebb hangon megszólal.

- Akkor ebből a pemetefűből kérnék három latnyit - szól az épp ráfigyelő lófejű dzsad kereskedőnek - Te meg fiam, ne settenkedj a hátam mögött, mert öreg vagyok én már az ijesztgetéshez - fordul feléd.
- Elnézést Mester! - biccentesz felé.
- Ugyan hagyd csak! Épp beszélni akartam veled fiam, jó hogy erre jártam! - közben pár réz pénzt csúsztat a dzsad kufár kezébe, átvesz egy kis zacskót cserébe, majd megint feléd fordul. - Gyere velem a Szürke Holdba. Ott nyugodtan tudunk bezsélni.

Épp az egyik boxban üldögéltek, és épp egy pohár bort iszogattok amikor végre a mester a lényegre tér.

- Nos fiam, nem csak azért hoztalak ide hogy nosztalgiázzunk! Van számodra egy feladatom! Nem is akár honnan jött a kérés, hanem Tőlük - és itt jobb kezének a mutató ujjával lefelé a padló felé bök egyet, és méltőság teljesen biccent, megemelkedő szemöldököd láttán.
- Hallottak róla, hogy manapság milyen jó vagy a szakmában. És megbecsülésük jeléül rád kívánnak bízni egy nagy fontossággal bíró munkát. - itt nagyot kortyol poharából, majd tűnődve a távolba mered.

- Hallgatlak Mester! - kicsit talán türelmetlenül szólsz oda tanítódnak, de egy ilyen helyzetben amikor a szíved a torkodban dobog, talán nem is bánod, hogy megsürgeted őt.

- Nyugi fiam! Tudom, milyen érzés, hogy végre felfigyeltek rád, meg lenne az egyenes utad, felfelé a nagyok közé, és hogy ilyenkor a ifjak bizony eléggé türelmetlenek, de hidd el nekem, minél inkább lehiggadsz annál hamarabb jutsz tovább. Csak higgadtan tudsz hideg fejjel gondolkodni, és ehhez a melóhoz az kell. Hideg fej, higgadtság, precizitás - megint kortyol egyet - Egy fűszerről lenne szó. Egy igen ritka fűszerről - fűzi hozzá kérdő tekintetedet látva.
- Egy az Örömnegyed szélén működik egy mérgekkel, gyógyitalokkal, fűszerekkel és hasonló dolgokkal foglalkozó üzlet. Az információk szerint két boszorkány mester és az ő kis hordájuk, ami különféle szerencsevadászokból áll, működteti a boltot. Nos, ami a munkát illeti, olyan híreket kaptunk, hogy ennek a szervezetnek a birtokába jutott, egy kisebb mennyiségű noladol füvet, pontosabban egy fontnyi tiszta noladol füvet. Ez roppant értékes. És ami még nagyon fontos, hogy nem csak értékes, hanem nagyon jól hasznosítható. A lényeg az hogy nagyon kell a szervezetnek ez a növény.

- És az én feladatom lenne gondolom elhozni? - kérdezed Darentől.

- Pontosan! És a juttatás nem is kevés, konkrétan 1 arany, és egy jó pont a fejeseknél, ami szerintem neked fontosabb ebben a helyzetben. Nos mi a válaszod fiam?
"- Most még vagyunk olyan erősek, hogy megfogjuk a területeinket, s ahol hiányzik az erő, ott az eszünkkel érünk célt. Ezt soha ne feledd használni - kocogtatta meg fia homlokát az öreg. - Olykor mélyebbre döfhetsz vele, mint a ramieráddal." - Dorio Racchini
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arfma » 2010.08.03. 17:42

Tűnődve hallgatom mesterem szavait,közben a boros kupa babrálásával próbálom elterelni figyelmemet hirtelen támadt izgalomról.Felhörpintem az utolsó kortyot majd intek a pincérlánynak,még egy kör ugyanilyet.<Egyre gyönyörűbb ez az Ariana,ha az apja nem fogná ilyen szigorúan....>Majd ismét Darenre pillantok.
-Örömteli hír,Daren.Nem kérdezem meg hogy a te kezed van e a dologban mester.Ismerlek.És köszönöm.

<A munka nem tűnik túl nehéznek.A boszorkánymesterekkel meggyűlhet a bajom.Feltéve ha lebukok...márpedig nemszokásom>Tekintetem az üres pohárra téved majd felpillantok a közeledő Arianára.Persze nem az arcát nézem,hanem bájain kalandozik el a tekintetem.

-Ismerem a helyet jártam már bent párszor.A szemüket is kilophattam volna anélkül hogy észrevennék.Ha már itt tartunk,számítanak rá hogy lába kél az árunak és elzárva tartják,vagy csak egy kicsit eldugottabb polcra tették?Könnyen megeshet hogy vannak olyan kishitűek és nem figyelnek kellően a biztonságára,akkor akár nappal is megfújhatom.

Mivel a pincérnő hallótávolságon belül ér lehalkítom mondókámat és kicsengetem az italok árát és még néhány rezet borravalónak.Közben kacéran a lányra mosolygok." l.
Magam vagyok az odaadás,és a halál.
Arfma
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 23
Karakter: Almost Saint-Erion örömnegyed
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2010.08.04. 22:05

- Nah látod, fiam, ez az amit nem tudunk! Ez is a te feladatod lesz! - a közeledő Ariana láttán ő is elhalkul, majd amikor oda ér az asztalotokhoz, rámosolyog - Szépséges leányzó, hogy megy sorod?

- Köszönöm Daren Mester, jól vagyok! Mostanában, hogy a papa több szabadidőt ad még jobban! - elveszi a poharakat, közben feléd fordul és viszonozza mosolyod - Almost! De rég beszéltünk! Ha egyszer van időd ugorj be hozzánk! Még egy kört kértek?

Itt Daren rád néz, majd tétova pillantásod után megszólal.

- A vendégem vagy fiam! Igen, drágám kérünk még egy kört! - majd a leányzó elviharzása után folytatja - Aranyos lány ez az Ariana, amúgy, annak ellenére, hogy mindenki próbálja őt és a testvérét megóvni a Szervezet dolgaitól, mindenről és mindenkiről tudnak mindent. De visszatérve a munkádra - itt felelősség teljesen a szemedbe néz - Hidd el Almost, azért ez nem lesz gyerekjáték, komolyan kell venned ezt a munkát! Mindent magadnak kell megtervezni, és azt már, hogy kivel hajtatod végre, az senkit nem érdekel, de az "árut" meg KELL szerezned! És valamennyire az idő is sürget, ugyanis az informátorunk nem tudta meg, hogy meddig van náluk az "áru".

Közben Ariana megérkezik a következő körrel, lassan lerakja nektek a poharakat. Közben végig tudod újra mérni. A mai fekete tapadós bőr gatyájával, és az igen mély dekoltázsú fehér blúzával, egyszerűen gyönyörű, állapítod meg magadban. A híresztelések szerint igen eszesek is.

- Egészségetekre! - újabb mosoly, majd elvonul.

- Na fiam! Ha megittad, akár utadra is indulhatsz! Ne nagyon vesztegesd az időd! - majd Daren egy hajtásra félig kiissza a poharat.

//Off: Az első kupa borért, 1 rezet, a borravalóért még egyet vonj majd le.//
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arfma » 2010.08.05. 18:38

A lány kinézete a bor hatására már-már annyira elvarázsol hogy mesterem szavai mintha mérföldekről hallatszanának.Amikor magához invitál válaszra nyitom a szám de eszembe ötlik hogy most fontosabb dolgom van.Így csak viszonzom mosolyát és ismét a mesterre koncentrálok.

<Hmm...ehhez a melóhoz nincs szükségem társra,már a terv is megfogant,csak keresnem kell egy palimadarat...>

Az új löket bort már húzóra iszom,sietek.Ha tényleg ilyen fontos a munka azonnal hozzákezdek.Ahogy teszem le a poharat már állok is fel az asztaltól.
-Még egyszer kössz,mester.Ha valami fejlemény lesz szólok.Addig is tudod hol találsz.
Kezembe veszem az üres poharat és kifelé menet leteszem a pultra Ariana elé,ezzel is imponálva a lánynak.Elindulok az ajtó felé,közben megnyalom a jobb hüvelyk ujjam mint ezeréves jó szokásom.

Kilépek az utcára és mélyet szippantok a friss levegőből,hagyom hogy elszálljon kicsit a bor hatása.Lassacskán elindulok a fűszerkereskedőhöz,közben azon gondolkodom hogy nem e kellene mégis egy partner.A jó ötletet elfújta a friss szellő ami a bor hatását is magával vitte.<Sokakkal dolgoztam együtt de kinek szóljak?>

//OFF:Az utolsó kérdés a KM-nek szól:)//
Arfma
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2010.08.10. 22:45

Alig teszel meg pár lépést az utcákon téblábolva, mikor meg is fogan az ötlet a fejedben. Sakhír! De ő most hogyan is juthatott eszedbe, régen nem találkoztál vele, és Ő nem is a Szervezet tagja!
Igaz, mindig arról álmodozott, hogy be akar kerülni, egy utcából indultatok és neked sikerült.
Vajon mi lehet vele? Emlékszel, amikor ide kerültél ő volt az első aki leszólított, törődni kezdett veled, sokat köszönhetsz neki... Rengeteget!
Vajon még mindig a helyi piacra jár lopni magának élelmet?
Talán, ha bevennéd a buliba, és ezért bevennék, akkor vissza adhatnál neki valamit a sok jóból, amit neki köszönhetsz...
Milyen ügyes suhanc volt, vajon mennyit változott, amióta nem láttad. Mióta is? Egy éve, másfél? Meg kell keresned...
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arfma » 2010.08.15. 11:39

<Nem emlékszem hogy mondta volna legutóbbi találkozásunkkor hogy merre lakik>
Elindulok kedvenc helyei felé,ha nem lelem felkeresek néhány közös ismerőst hátha ők tudnak segíteni....
Arfma
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2010.08.16. 20:03

Kénytelen kelletlen vagy elindulni, a régen látogatott Kereskedő Negyedbeli piacokra, ahova régebben jártatok élelmet lopni. Reméled volt cimborád szokásai nem nagyon változtak, és ingyen étkezni még mindig ezekre a helyekre jár.
Gyalog indulsz el a Kereskedőnegyed felé, majd a Fogadónegyedben az egyik utcában egy szálló előtt áll egy módosabb lovaskocsi, hallod ahogy, a nemes ember odaszól a kocsisnak.

- A Kereskedő negyedbe! Azonnal! - majd felpattan a kocsi fülkéjébe. Neked sem kell több, óvatosan felkapaszkodsz a kocsi hátuljára.

Így sokkal gyorsabban odaérsz. Kezdődhetnek a piacok átkutatásai. Az első kisebben csak egy-két csuklyás, vagy rongyos zsebtolvajokat vélsz felfedezni, és nem hiszed hogy öreg barátod, ilyen mélyre süllyedjen.
A második egy nagyobbacska bazár, és némi figyelés után, rögtön felvélsz fedezni, egy igen kifinomult, jó de igen egyértelmű mozgású idegent, aki teljesen átlagos ruházatú, mégis a fejét egy felcsavart kendővel álcázza. Gyors, fürge a mozgása, igen tipikus, legalábbis te neked. Ezerszer láttad már ezeket a mozdulat sorokat.
Hopp és már el is tűnt egy-két gyümölcs, az egyik kereskedő standjáról. Az illető szépen nyugodtan sétál tovább.
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

Hozzászólás küldése
8 hozzászólás • Oldal: 1 / 1

Vissza: Játékhelyszínek