• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vadászidény (V:tM)

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
151 hozzászólás • Oldal: 2 / 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11

Re: Vadászidény (V:tM)

HozzászólásSzerző: Gordon » 2011.03.30. 12:41

// Jackson Charles //

Mujahid kérdésre válaszolok. - Meg vagyok.
Utána a kocsiban körül nézek, közben egy pillanatra elgondolkoztam.
<Kocsihoz képest mindenki egy-darabban van, ilyenkor örülök, hogy nem az autómmal jöttünk.>

Ronald, amikor viccesen közölte mi vár ránk, ha tovább maradunk, ezen is egy pillanatra elgondolkoztam. <Hála a szívósságomnak, még mielőtt elégnék, ellőtte végig nézhetem, hogy váltok hamuvá, úgy hogy jobb, ha indulunk.>

Michael falkavezérünk, ha ki mérgelődte magát, utána mondom neki.
- Indítsd a BMW-det és húzzunk innen.
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 389
ZK Karakter: Arhtas Rheonark - A Fergeteg átvonul
ZK Karakter: Rasint Raynor-Razim - Manifesztációs Háború
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.03.31. 9:04

KM esemény [Quator ar Zaraquer]
Helyszín: Alabama állam déli része, 10-es és 331-es út kereszteződése előtt
Időpont: 2010. június 5. (szombat) éjfél körül
Résztvevők: Mindenki

*A szélvédő kivétele nem okoz problémát. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy viszonylag egyben marad a biztonsági üveg kivételkor is. Így csak néhány üvegszilánk pottyan be az utastérbe, ami nem zavarja a további utazást. Egy rövid és feszült cigiszünettel később már ismét Mobile felé robog a kvartett a továbbra is meglehetősen néptelen autópályán. Az elkövetkező mérföldek unalmas egyhangúságban telnek és éjfélre már a város határában van a BMW. A peremvidék még az álmos kisvárosokat, falvakat idézi. Ez az a környék, mely a belső kerületek csillogásától még távol esik és ezáltal a már kiköltözött gazdagok, valamint a még beljebb nem jutott újonnan letelepedettek vegyes társaságának ad otthont. A bevezető autópálya-szakasz mellett természetesen inkább az utóbbiak találhatóak meg, így egy kispolgári, de nem lelakott környéken érkeznek meg a Vadászat első állomására a falka tagjai. Itt már vannak parkoló autók az út mellett, illetve büfék, panziók parkolójában. Ezek a vendéglátóipari egységek a kamionos és üzleti átmenő forgalomra települtek rá és ennek megfelelő a vendégközönség összetétele és az általuk használt autók, kamionok típusai is. ... Már éppen megformálódna a következő lépés a ductus fejében, mikor a hiányzó szélvédő megbosszulja magát és az egyik mellékutcából a BMW mögé forduló rendőrjárőr rájuk villant, jelezve, hogy húzódjanak félre egy valószínűsíthető közúti ellenőrzés és magyarázkodás erejéig.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.03.31. 18:21

Michael Swarts(Nekromat)

Amint elértük a város szélét felsóhajtottam magamban.< Na végre elértünk valami alap szintű civilizációt. Most már csak valami szállást kell keresnünk éjszakára és holnap keresünk egy új autót........>
Haladok nyugodtan a kertváros felé, mikor a visszapillantóban kék-piros fényere leszek figyelmes. Bár nem mondtam semmit, de Muja láthatja ha felém néz, hogy igen megvonaglik a szám széle mikor a tükörbe nézek. < Ezt nem hiszem el! Voltam már kínos helyzetekben, de ilyen szerencsétlenül nem kezdődött egy feladatom sem! Le kell ráznunk a zsernyákot.>
Amíg leállok az autóval az út szélére, szólok a többieknek.
-Na jó. Sietnünk kell mielőtt ideér a zsaru. Ki akar beszélni vele? Még csak most értünk a városba és nem akarok döglött fakabát hullákat rejtegetni, tehát?
Ha nem vállalkozik senki az ügyek békés elsimítására, akkor nekem kell bevetnem a megjelenésem és "csáberőm" a zsernyák leszerelésére hogy eljussunk egy rohadt panzióba végre.
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.03.31. 19:25

Mujahid

Felsóhajtok amikor a házak közelébe érünk s helyeslően bólogatok Mike javaslataira. Majd mikor megjelennek a rendőrök mögöttünk akkor csöndesen megrázom a fejem.
Mike kérdésére szarkasztikus fülig érő mosolyt nyomok el és ezt mondom:
- Hát nem én, amennyire jól megy nekem a szocializáció...amúgy meg javaslom hogy az álszöveg legyen az, hogy egy pihenőben egy kamionos nekünk tolatott és ránk esett egy doboz...
[OFF]de csak akkor ha megfelelnek nagyjából a sérülések, ahogy én elképzeltem igen, de KM-i döntés[/OFF]
Aztán csöndesen ülödögélek egy doboz cigivel játszadozva.
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 317
ZK Karakter: Kenji Otomo, Komisszár // Redmondi Mesék
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rhizan Zild » 2011.04.01. 0:40

Ronald Woods

Kék-piros villogás rázott fel a kikötőváros szemrevételezéséből.

Rendőrök, csak a gond van velük.

-Gondolom jobb lesz ha egy kicsit emészthetőbb külsőt öltök ha nem akarjuk megbolygatni a cápázó rendőrök lelki világát.

[Off]Ha nincs ellenvetés alkalmazom az Ezernyi álarc Disciplínát és megpróbálok az ölelés előtti karakterképhez illő megjelenést erőszakolni a gyarló amerikai rendőr tudatába..[/Off]
Nem a vesztés a bukás, hanem a lemondás
Rhizan Zild
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 156
Karakter: Zarren Morovis (Krán)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2011.04.02. 20:32

// Jackson Charles //

Megláttam mögöttünk kék-piros villogás és egyből rájöttem, hogy rendőrök, aztán óvatosan a zsebemből kiemelem a revolvert és megnézem töltve-e van, hogy szétloccsantsam az agyukat, de aztán mondta Michael.
Még csak most értünk a városba és nem akarok döglött fakabát hullákat rejtegetni, tehát?
Zsebembe visszarakom a revolvert és mérgesen az orom alatt mondom.
- Ünneprontó. <Kezdünk hasonlítani azokhoz senkiházi kamarillásokhoz, mivel az ételnek is magyarázkodunk, hogy mi történt.>
Még egy kicsit mérgesen, de enyhe gonosz vigyorral válaszolok Michael falkavezérünknek.
- Hagyjad, majd én elmagyarázom nekik a valóságot, sőt még meg is mutatom, hol állnak a táplálékláncban. <Úgyis kell valami útravaló a csomagtartóba.>
Előre sejtem, hogy úgysem engednék meg, hogy közöljem ezt a rendőrkel, ezért csak annyit teszek, hogy megnézem nem-e lógnak ki farkasfüleim a sapka alól és hátradőlve várakozok.
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.04.06. 15:38

Michael Swarts(Nekromat)

Meghallgatom a többiek válaszát, közben a visszapillantóban figyelem hogy hol jár a rendőr.
[color=#BF0000]-Hát ha senki nem vállalja a paraszt vakítást, akkor nekem kell eladnom a zsernyákunknak, a "ráesett egy doboz a szélvédőre" mesét. Reméljük beveszi csont nélkül.[/color]
[color=#FF8000]<Személy szerint inkább azt mondanám neki hogy útközben felpattant egy nagyobb kő a szélvédőre és betörte az egészet, de mindegy, jó lesz talán ez is. Legrosszabb esetben mégis el kell tennünk láb alól az emberünket.>[/color]
[i]Mielőtt az ablakhoz érne, próbálok észrevétlenül szétnézni, használva a visszapillantókat, hogy vannak-e a környéken bámészkodók, ha esetleg mégis tettlegességig fajulnak a dolgok.[/i]
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.04.09. 11:14

Helyszín: Alabama állam, Mobile

*Láthatóan kedvenc és egyben egyetlen nosfitok nagyon elmélyülten igyekszik nem egy járkáló biológiai hulladék-kupacnak látszani, de még kétséges eredményekkel. Ennek megfelelően a sebtiben összerakott fedősztorival "felvértezve" a ductus próbálja megelőzni a bajt, amit a járőr BMW-be kukkantása okozna. A környéket és a tükröket nézve az utcán nincs nagy tömeg, de annyian azért vannak, hogy legyen jó sok szemtanú. Néhány kocsi húz el mindkét irányból időnként. Természetesen mindegyik lassít is, hogy az igazoltatást megbámulhassák az utasok. 8) A járdán meg egy-két gyalogos, illetve esti bicajozását megszakító drótszamaras járókelő nézelődik, hogy vajon mit kapnak "ezek a fiatal punkok" a kitört ablakért. A járőrautóból két rendőr szál ki, de láthatóan a déli államokban elharapózó bűnözési hullám miatt betartják az óvatossági szabályokat. A jobb oldali megáll a járőrautó nyitott ajtaja mögött és kezét a pisztolymarkolatra csúsztatja. A vezető egyenruhás pedig szépen kimérten közelíti az autót. Láthatóan neki is az oldalfegyverén a keze, de nem viselkedik kihívóan, csupán a nyugodt hivatalosság sugárzik belőle. Egy futó pillantást vet a bent ülőkre, de a vezetőre figyel jobban egyenlőre.*

-Jó Estét Uraim! Személyazonosító okmányokat és a kocsi papírjait kérném. ... Mondja Mr. ... Swarts, mi történt az autóval? Elég szokatlan, hogy egy horpadt motorháztetejű, betört szélvédős BMW-vel utazzanak hosszabb útra. Mi hozta Önöket Mobile-ba?

//Közben kérném Rhizantól a Kockadobósban írt dobást az Ezernyi Álarc használatára.//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Quator ar Zaraquer 2011.06.28. 13:01-kor.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.04.13. 15:31

Mujahid

Odaadom Mike-nak az igazolványom, teljesen unott képet vágva.
Remélem nem rühelli a fajtám. - gondolkodom magamban.
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.04.15. 14:16

Michael Swarts(Nekromat)

Egykedvűen válaszolok a rendőrnek, miközben elveszem Mujahid papírjait és én is átadom a kocsi és saját okmányaimat.
-Jó estét biztos úr! Ne is mondja, ezek a rohadt kamionosok! Épp egy út menti kávézóban voltunk, mikor észrevettem, hogy egy idióta nekitolatott az autómnak, és ráesett a rakományából egy nehéz láda. Ezt ő is észrevette és mire kiértem volna hogy kérdőre vonjam, a gázba taposott, és elhúzott. Még a rendszámát sem tudtam leolvasni. Tudtam hogy nincs messze a város, úgyhogy ide jöttünk, hogy egy szerelőt keressek aki tud kezdeni valamit a szélvédővel. Egyébként New Orleans-ba tartunk.
Mikor végzek a mondandómmal, udvarias mosolyt villantok a rendőr felé, hogy véletlenül se merüljön fel a zsernyákban hogy hazudnék.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2011.04.20. 15:43

// Jackson Charles //

Odaadom az igazolványom, közben nyugodt képet vágok és kérdésére válaszolok a rendőrnek.
- Hogy kerítsünk egy szerelőt a többit Michael elmeséli.
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rhizan Zild » 2011.04.20. 17:01

Ronald Woods

A többiek után én is Michael-nek adom az igazolványomat. Még nem tudom milyen képet vágok, de továbbra is meghúzódom a hátsó ülésen az igazoltatás alatt.
Nem a vesztés a bukás, hanem a lemondás
Rhizan Zild
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 156
Karakter: Zarren Morovis (Krán)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.04.23. 11:59

Helyszín: Alabama állam, Mobile

*A rendőr összeszedi az igazolványokat és egymás után mindegyiket jól megnézi, majd kicsit lejjebb hajolva benéz a kocsiba és pár pillanatot rászán mindenkire, hogy összevesse a képet az okmányon a bent ülő arcokkal. Közben valami "Persze, persze." vagy hasonló választ mormog a kamionos sztorira. Egészen a nagyon "elgondolkodó" képet vágó nosferatuig jól megy a nyugalom "tettetése" a vámpír kvartett számára. Viszont Ronaldnál önkéntelen grimaszba torzul a fakabát arca és kicsit hátrébb lépve inkább felegyenesedik, hogy csak a sofőrt lássa jól.*

-Uhh. A barátjuknak valami bőrbaja van? :? Remélem nem fertőző. ... Na mindegy, maguk tudják. ... A legközelebbi szervíz négy utcányira, jobbra van. További jó utat és balesetmentes közlekedést.

*Az útbaigazítást mutatja is. Előre nyújtott karjával jelzi, hogy erről a főútról kell négy saroknyival előrébb jobbra fordulni. Aztán visszaadja a papírokat és egy reflexszerű, de nem túl meggyőződés teljes tisztelgés-imitáció után visszasétál a járőrautóhoz és int a társának is, hogy semmi probléma. Erre felenged a másik járőr is és visszacsatolva fegyvertokját beül ő is a kocsiba és elhajtanak. Mivel láthatóan csak "balfék turisták" és nem valami kültelki drogbárók az igazoltatottak, így kis csalódott mormogással a bámészkodók is eloszlanak, megy minden halandó a dolgára. Egy összetört kocsi meg négy szerencsétlen nem valami érdekes. Így megúszva a mészárlásba torkolló megérkezést ismét magukra maradnak a szabbat vámpírjai saját terveikkel.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Quator ar Zaraquer 2011.06.28. 13:00-kor.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.04.23. 15:11

Mujahid

Mikor a rendőr elköszön és útbaigazít, elköszönök, majd csöndesen rágyújtok, miután elraktam az igazolványom.

Ha elment, akkor felsóhajtok és így szólok;
- Megúszta ő is meg mi is. Ő a golyókat, mi meg a takarítást. Szerintem csekkoljuk a szervízt...
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.04.26. 6:27

Michael Swarts(Nekromat)

Elköszönök a rendőröktől és megvárom míg beülnek az autójukba és elhúznak, és csak akkor indítom be a kocsit. Mujahid válaszára csak bólogatok, de észre is veheti mikor megfordulok a vezető ülésben hogy igazából más foglalkoztat. Szúrós tekintettel nézek Jack-re és ráförmedek.
-Na ide figyelj Jack! Ha megbeszéljük hogy én beszélek akkor mindenki kussol, és ebbe te is bele tartozol! Főleg nem böfögsz közbe ilyen értetlen faszságokat MEGÉRTETTED?!?!?!
Kikerekedő szemekkel köpöm felé a szavakat.[color=#FFBF00]<A fasz kivan. Épp eléggé szarul indult ez az éjszaka. Nem hiányzott volna még egy ilyen baromság miatt még jobban bonyolítani a helyzetet. Úgy látom épp ideje ismét feleleveníteni mindenkiben hogy ki is a falka főnöke itt.>[/color]
Majd a választ meg se várva visszafordulok és elindulok az úton, de nem a rendőr által mutatott szerelők irányába, hanem a legelső elhagyatottnak látszó sikátor felé, ahol találunk parkoló kocsikat.[color=#FFBF00]<Szabaduljunk meg végre az autótól, szerezzünk egy újat és keressünk végre valami szállást mert itt fog ránk virradni.>[/color]
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
151 hozzászólás • Oldal: 2 / 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11

Vissza: Quator Vampire kalandja