• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 97 / 180 • 1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.09.28. 21:37

Marko Lestarn
-Vagyok, aki vagyok – Kezdek bele a ”Hétszeres Hitvallásba”. Közben kezembe tartva a nyakláncot járkálok fel s alá.
-Előszörre: zölddel sarjú vetés, anyaölnek melege. – Gondolataimba révedek. Nem figyelek a körülöttem történő eseményekre. Halántékomon az erek lüktetnek az idegtől.
<Mit csináltam? Miért nem érzem Domvik hatalmát?>
-Másodszorra: halat adó habok, napnak mosolya.
<Nem kellet volna hatalmamat kinyilvánítani talán? De nem. Ezek a litániák ártalmatlanok voltak.>
-Harmadszorra: óvón nyújtott tenyér, erőnek bástyája.
<Túl sok hatalmat használtam volna fel? De azokat az életünk megmentése miatt áldoztam>
-Negyedszerre: testet serkentő ír, léleknek bizalmasa.
< A NYAKLÁNC!!! Talán ez lehet az oka. Kyr jelek vannak rajta. Sogron is kyr eredetű.>
-Ötödszörre: bölcsen szóló szózat, aggoknak intése. – Tekintetem el kezd komorodni
<A lány. Amióta megjelent csak esztelenül cselekszünk.>
-Hatodszorra: lobbal sújtó pallos, hegyeknek haragja.
<Kyr eredetű a nyaklánc, Sogron is kyr démon, a lányé is lehet ez a lánc, csak átvert>
-Hetedszerre: hidegre hűlő szív, éjnek morajlása. - Kardomat előhúzom, közbe a lány felé közeledek bal kezembe a fekete ékköves ezüstlánc. Komor tekintetemen most már düh is kiül.
<BOSZORKÁNYSÁG!!!>
-Vagyok, aki vagyok. – Odaérve a lányhoz, elmémben minden higgadtság szertefoszlott. Kardomat a torkához szegezve kiáltok rá.

-Eretnekséggel és boszorkánysággal vádollak te szuka! Milyen praktikákat űzöl, és ki küldött? Ha válaszolsz a kérdésemre és igaznak találom, kegyes halálba részesítelek. Máskülönben kínnal terhes üvöltések közepette fogsz kiszenvedni. Oly fájdalomba részesítelek, hogy még a halálod utáni megtisztulás sem fogja lelkeddel feledni bűneid!

Bal kezembe tartott medált a földre ejtem, majd a kardomat két kézre fogva meglendítem. Célom, hogy a (bűnös) láncba kárt tegyek. Bármi is történik közben, vagy következtében nem érdekel. Ha mágikus energiák voltak benne és a robbanását átvészelem, akkor magamhoz térve, de ha nem történik semmi, akkor is ismét a lány nyakának szegezem a kardot.

-Válaszolj és halj becsülettel!
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.09.29. 20:24

Lovag Perl Lawarin Solec

*A paplovag tájékoztató jellegű kiselőadását csendben hallgatom végig.

<... Úgy mondja mintha én nem tudnám, hogy parasztok lemészárlása helyet az eretnek tanokat követő nemeseket, papokat és katonáikat ölni jöttem a tartományba… Hmm… Fura…>

- Engedelemével!

*Szólok mikor ismét kifordulna a beszélgetésből.

- Azért a válaszomat is megvárhatná, a jövőbeni félreértések elkerülése érdekében. Eddig sem várt magától senki sem mást mint, hogy Domvik-ot szolgálja és, hogy jelenlétével támogassa a csapatokat. Ebben senki nem kívánja gátolni. Az én feladatom az irányítása. Ezt ne feledje a jövőben.

*Szavaimat egyenletes nyugodt hangon mondom. Majd hagyom elmenni a paplovagot összepakolni a holmiját. Miután távozott a körünkből nyújtom oda a medált Darlának. A nővel akié a nyakék nem foglalkozom még. Darla szavaira biccentek majd még mielőtt vissza adnám azért oda viszem a paplovagnak is, hogy Domvik szavát is meghallgassuk a nyakékkel kapcsolatban. Mikor Marko Lestarn szimbóluma nem világít fel mikor a szent imádságot felmondja és “zavartan” elkezd fel-s alá sétálgatni kérdőn nézek rá. De nem zavarom meg gondolatmenetét. Várom, hogy végigjárja gondolatait. Ám mikor a lány elé lép és kivonja kardját cselekszem én is.

- Lefogni a lányt!

*Parancsom lényegében mindenkinek szól aki az idegen lány mellet áll. Ha netalántán nem tartanák jelenleg szorosan erős kezek akkor most mindenképpen fogja le valaki, hogy ne nagyon tudjon mit csinálni. Ezzel egy időben oda lépek Darla mellé és magam mögé vonva, kezem rá teszem a kardomra és elkezdek hátrálni, hogy Darlát hátrébb vigyem az idegen lánytól. Ezt leszámítva csak várom, hogy mit felel a lány a paplovag kérdésére.

//Miután meg tudjuk mi van a lánnyal és a nyakékkel megmondom merre megyünk. De előbb megvárom, hogy megtudjam a lányt kivégezzük vagy sem eretnekségért. Avagy boszorkányságért.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.09.30. 2:21

Nagilla Ves Erhan

// Bocsi, hogy kihagytam egy írást, de gondoltam megvárom a vita végét.... Amugy Ez nem volt túlzás a végére egy kicsit Pelso ? //

Mikor Marko int a kezével, hogy hamarosan lezárják a vitáát kicsit hátrébb lépek és kicsit nyugodtabban várok.
A sárgás fény ujbóli felvillanására, furán nézek, majd a szavak, melyeket hallok, kicsit megnyugtatnak és elteszem kardomat.

Celestius Clas felnevetésére és szavaira csakmeg csoválom a fejemet.

< Mondjuk igaza van, de úgy látom ezek nem veszik a lapot, de legalább hamarosan mehetünk tovább a küldetés felé... >

A nyak ékkel nem is foglalkoztam addig míg Triptipol Kopt rá nem tör a tőr a nőre.

< Ez meg most mi? Hogy került vissza hozzá, ésmost meg meg tartaná? z előbb még a pokolba kivánta azt a valamit... >

Majd mikor végre Markohoz kerül a medál kiváncsian figyelek, hogy na akkor vajon mit fog megtudni erről az izéről, és még talán Perl is egyet fog érteni abban, hogy még is csak lekéne rombolni azt a helyet!

Majd várok és csak azt látom, hogy Marko csak fel alá járkál dühösen mikor nem történt semmi..

< Most meg mi történt , hogy ennyire dühös, Meg haragudott volna rá domvik. Nem z kivan zárv hiszen hite megrendithetetlen Domvikban és mindent bevetett, hogy meg gyözze a parancsnokot, hogy igen is ell kell pusztitani a helyet,csak rosszul közelitette meg a paranccsnok meg talán, fene se tudja miért volt ilyen... >

Majd látom, hogy a pap még dühosebb lesz és oda megy a nőhoz, hogy kérdőre vonja é ha kell felkoncolja!!!

Perl parancsára egyből odamegyek a nőhőz és lefogom.

< Vajon még is ki ez, és mi lehet ez az izé? Miért gondolta, meg magát a nő ily hirtelen... Vajon hivő e és ha igen melyik istent imádja??? >
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.10.01. 1:08

Celestius Clash

Pelso:
- Azért a válaszomat is megvárhatná, a jövőbeni félreértések elkerülése érdekében. Eddig sem várt magától senki sem mást mint, hogy Domvik-ot szolgálja és, hogy jelenlétével támogassa a csapatokat. Ebben senki nem kívánja gátolni. Az én feladatom az irányítása. Ezt ne feledje a jövőben.

<Fogd már be!>

*Marko imádkozásos dühöngése nem igazán izgat, de ha van is gondolatom róla akkor az az, hogy <Úgy kell neked! Domvik kutyája!>
*Átröppen ez a falat gondolat az agyamon, de ekkor eszembe jut...

<Csillapodj! Pozitív gondolatok, a pozitív gondolatok és érzések segítenek átvészelni!>

Marko:
[...]lány nyakának szegezem a kardot.

<Eeeh?! Igaza volt, ennek a papnak tényleg nagy a gyilkos vágya..>

*Kézbe veszem az alabárdot, és Darla elé állok, védekezési pozícióban, az eseményeket csak fél szemmel, inkább a környezetre figyelek.

//Érzékelés: 17 dobás: 1, siker//
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.10.02. 19:53

Mindenki

//off: Paga Sker, tetszett a reagod. Gorodak, a nőnél a feketeköves nyaklánc volt, az ork medál a paplovagnál van. Ha úgy írom, hogy PL: Solec (Mindenki), akkor Solec szemszögéből írok, de mindenki látja.//

*Marko Lestarn dühödt lépései a nő irányában újra visszahozta a feszült légkört. A paplovag az idegen elé áll kivont karddal, mire Pelso kiadja a parancsot. Ám ekkor valami történik.

//off: Észlelés próba mindenkinek sikertelen, ezért a meglepetés körben csak a nő cselekszik. Hugilee, te bónuszt kaptál észlelésre, de így sem sikerült//

Marko Lestarn (Mindenki)

*A nő elé lépsz, és kardoddal felé mutatsz, közben hallod Pelso parancsát, mire Kopt felé nyúl. Ekkor számodra érthetetlen ügyességgel a sárba burkolózó idegen, az alkarvédőből egy-egy tőrt ránt elő, és már dobaj is el. Látod még, ahogy kopt nyakába áll az egyik, majd mire védekezőn magad elé emelnéd a kezedet, hirtelen a nyakadba csapódik valami. Azonnal a fájdalom és a fuldoklás vegyes, kegyetlen érzése fojtogat. Elengedve mindent a nyakadhoz kapsz. Ujjaiddal érzed a tőr markolatát, mely a nyakadból áll ki. Köhögve, és öklendezve borulsz térdre, majd az utolsó erőddel kirántod a fegyvert, mire meleg vér borítja be a kezed, majd az ájulás jóindulatú sötétsége ölel át.

//off: 6 ÉP-t és 12 FP-t vesztettél, ájult vagy.//

Triptipol Kopt (Mindenki, kivéve Marko Lestarn)

Fegyverrel a kezedben állsz a nő mellett. Tudod, hogy sántít valamiben, és csak egy rossz mozdulat, már a kardod hegyére is tűzöd. Látva a paplovag közeledtét, amint fegyverrel a kezében jön a nőt számon kéni, már tudod, hogy igazad volt. Szinte Pelso parancsával egy időben mozdulsz a nő felé, hogy hasba rúgd, és a kardoddal sakkban tartsd, ám nem számítottál a szajha támadására, hisz fegyvertelen. A hideg fém mélyen fúródik a torkodba. Vér buggyan ki a szádon, és döbbenten próbálsz levegő után kapni, de csak a fuldokló köhögés, mint inger tőr elő belőled. A nyakadhoz kapsz, és kirántod a fegyvert belőle. Meleg vér folyik végig a mellkasodon, majd elsötétül a világ előtted.

//off: 5 ÉP-t, és 10 FP-t vesztettél. Ájult vagy.//

Kép:
http://kepfeltoltes.hu/141002/dob_s_www ... es.hu_.png

Mindenki (Kivéve Marko Lestarn és Triptipol Kopt)

*Pillanatok alatt a földön fekszenek ketten. A lovag, és Kopt. A nő vihar sebesen felkapja a földre esett fekete nyakláncot, majd felpattan, és a mocsár felé iramodik. Közben halljátok Rászim káromkodását.

- Hogy Ranagol férgei ennének meg, miért lazítottam a nyílpuska idegén?

//off: Eddig a nulladik kör volt, a meglepetés kör. Pelso, Sirak, Darla a két földön fekvőtől 5 lépésre vannak, míg a menekülő nőtől 8 lépésre. Gorodak, ha sikeres kezdeményezést dobsz, útjába állhatsz a nőnek. Revoltz, te úgy 4 lépésre vagy a nőtől, de sajnos távolodik tőled, így nem állhatsz az útjába, persze egyéb módón gátolhatod. A következő reag már az első kör lesz. KÉ-t ne felejtsetek el dobni. Hugilee, Paga Sker, sajnos most nem cselekedhettek.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.10.02. 20:28

Lovag Perl Lawarin Solec

- Utána!

*Adom ki a parancsot ahogy kardomat újra előrántva az idegen nő után vetem magam.

- Rászim a sebesülteket!

*Kiáltom még el magam miközben már minden erőmet beleadva rohanok a nő után.

//
Gyorsaság.16 + Dobás 11 = 27

KÉ:77+5=82
TÉ: 105+14=119/105+62=167
VÉ:137

Sebzés: (6+6+1+3)+1+1erőbónusz=18 / (4+6+1+1)+1+1erő=14

A támadási parancs lényegében minden eszméleténél lévőnek szól.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.10.04. 0:56

Nagilla Ves Erhan

Ahogy látom hogy mi történik társaimmal egy másodpercre le is dermedek.

Majd egyből a nő felé rohanok azzal a feltett szándékkal, hogy ketté vágjam.

Olyan gyorsan futok utánna amilyen gyorsan csak tudok.
De figyelek, hogy enem nehogy meglepjen egy törrel mint a társaimat!

Ha tudok akkor csak fp sebzek, de ha úgy látom jónak akkor le vágom a lábát vagy a lábát célzom, ha úgy adodik, ha nem akkor csak feltrancsirozom, mint ahogy a szunyogot szokták az asztalon.

< Ez nem uszod meg Gillára esküszőm >

Ké:94+7=101
Té:130+57=187 Ha lehet akkor dupla fp-re sebzem mivel 20 as a tulütés küszöböm.
Vé:178 karddal
Ké pajzsal: 86+9=95 Mondjuk ez lehet nem kell...
Té: 118+74=192 A testére vagy a fejére akarok ütni, de itt is ha lehet csak fp ét akarok sebezni, de minden erőmet bele adom, hogy eláluljon vagy össze essen a fájdalomtól, ha véletlen meg halna nem fogom sajnálni!
Vé:198

HA nem érném el még mielött kiérne a mocsárból fogom és bele dobom a kardomat, hogy ha meg nem állithatom, akkor se tudjon elmenni, így a halált hozva rá, utolsó hibájaként, amiért megölte két társamat!

Cé: 33+10 fegyver h.+54=97
vagy ha a té számit:
Té:130+54=184
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2014.10.05. 15:00

Edwin Van Allen

Magamba szitkozódva kapok a lándzsámhoz, amikor meglátom a tőrök csillanását a levegőben két társam felé repülve. Fejemhez emelem, hiszen nem tudom megállítani csak így. Csak egy pillanatra habozok, míg biztosnak nem érzem a találatot, majd utána küldöm lándzsám.

KÉ: 70 + 3 = 73

TÉ: 109 + 67 = 176
VÉ: 164
SP: 7 + 7 túlütés bónusz
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.10.05. 17:51

Celestius Clash

*Figyelek rendesen mindenre, s ahogy sejtettem, a szemem sarkából látom, hogy a menekült nő tőrt hajít a társaim nyakába. Egy pillanatra átveszi az uralmat felettem a sokk, de mikor mindenki megindul a nő után, kirévedek belőle, és azonnal a sebesültek segítségére sietek.

//Élettan: 3, intelligencia: 15, dobás: 9; Herbalizmus: 1, intelligencia: 15, dobás: 4//

*Darlához szólok:
-Siess, szorítsd el Marko nyakán az eret!

*Ha nem ismeri az élettant, akkor megpróbálom elmondani neki hogy mit csináljon, miközben triptikolhoz szaladok.

-Nyugodj meg, lassítsd le a szívverésed! Nem lesz semmi gond. Lélegezz..ki, be...
*Lélegzek vele szép lassan közben pedig a sebhez nyúlok, megpróbálom elszorítani az ért.
Darlához: -Nyugtasd meg, Markót, muszáj a szívverésüket lelassítani! *kiáltom oda.

-Van nálad bármiféle gyógyító varázsital vagy egyéb tárgy? *Triptikolhoz szólok.

*Ha van, akkor elkezdem keresni, s közben beszélek hozzá, hogy hol találom, s akkor kihúzom a tőrt a nyakából és megitatom vele.
*Ha nincs, akkor szólok neki hogy szorítsa ott ahol én szorítottam, s szólok darlának, hogy jöjjön ide és szorítsa a nyakán az ért, majd odamegyek Markohoz.
*Amikor odaértem leveszem a táskámat gyorsan a hátamról, s az egyik kezét megfogom, s ráteszem ahogy nyomni kell, s mondom neki:
-Ezt nyomjad, és lassan lélegezz! Jó erősen nyomd!
*Kikeresem a táskámból a nagy gyógyitalomat (5ÉP).
-Figyelj, ki fogom húzni a tőrt a nyakadból, te pedig megiszod ezt! Pislogj egyet ha értetted!
*Egy bólintást vagy pislogást várok, s alá nyúlok, hogy úgy 45°-os szögben tartsam, a gyógyitalt az ölemben tartom, s szólok neki:
-Kész? egy..két...
*Kihúzom, a tőrt, elejtem a közelben, s a gyógyitallal pedig megitatom.
*Lefektetem, s visszamegyek Triptikolhoz.

Darlához: -Ki kell húzni a tőrt és be kell kötözni a sebet! Én nem igazán értek hozzá, de ha nem tesszük meg, el fog vérezni. Az utolsó esélyünk az Marko, de ő nem képes a varázslásra!
-Csinálj valamiből egy kötést, ruhát vagy bármit találsz a táskámban, késnek meg használt a tőrt amit Markóbol szedtem ki!
*Ha Darla ért az orvosláshoz, akkor csak annyit mondok neki, hogy én kihúzom a tőrt, ő pedig utána kösse be a sebet.
De addig nem húzom ki a tőrt amíg nem készültünk elő.

*Ha el vannak ájulva mind a ketten, akkor mivel Darla ott van Markoval, így azt teszem, hogy Darlával elszoríttatom Marko nyakán az ért, én pedig addig Triptikollal foglalkozom.
-Kopt elájult, Marko hogy van?
*El van ájulva mind a kettő, akkor...
-Ez nagyon nem jó..Nyomd a nyakán [...] ponton!
*Levetem a táskát a hátamról, majd rányomok a nyakára, hogy a vérzést elállítsam, másik kezemmel pedig keresem a nagyobbik életitalomat (5ÉP). Valamennyire megemelem, majd kirántom a tőrt a nyakából, s az italt a szájába öntöm, majd azonnal becsukom, megpróbálom rávenni hogy nyelje le.
*Amint végeztem vele, a feje alá teszek valamit a táskámból, s ott hagyom, odamegyek Markohoz. Ha Darla nem ért az orvoslához, akkor Átveszem a helyét, és elmondom hogy mire van szükségem ahhoz hogy elállítsuk a vért, vagy legalább stabilizáljuk az állapotát. Ha ért hozzá, akkor inkább én próbálok az ő parancsai alapján cselekedni, tehát asszisztálok.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.10.06. 9:06

// Sirak ! Úgy tudom ájultak vagyunk mindketten , ezért sajnos nem tudok válaszolni a kérdésedre. Pedig jó lenne. A Kedves Mesélő pedig remélhetőleg figyelembe veszi, hogy az emberhez ájultan is eljutnak a hozzá beszélő szavai, s így csak remélhetem ugyan de valószínű, hogy a szívverésem lelassul kissé. Itt már a KMistenek kezében vagyunk;) //
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.10.06. 19:02

Nagilla Ves Erhan (Edwin Van Allen, Perl Lawarin Solec)

*A nő tudja, hogy az életéért fut, újra, így mindent meg tesz, hogy elmeneküljön. Ám nem tehet semmit a dühöd ellen. A menekülő elé ugrasz, és még mielőtt bármit is tehetne, kardod markolatával oly erővel homlokon vágod, hogy a szerencsétlen hátra szaltózva esik harsa, majd nem mozdul. Még mérgesen ráhördülsz, de nem mozdul. Ekkor érkezik meg a parancsnok, és két zsoldosa, kik azonnal mellé lépnek, és felkapják a földről, mint valami zsákot. A háttérben Edwin engedi le a dobásra kész lándzsáját.

Celestius Clash

*Meglepő nyugalom önti el lelked, és a harc helyett, inkább a sebesültekkel törődsz. Oda érve látod, hogy mind a kettő mozdulatlanul fekszik, ám a tőröket már kirántották magukból. Utasításokat adsz Darlának, ki azonnal cselekszik, de hamar észreveszed, hogy nem igazán fogja a paplovag túlélni, ha a nőre hagyatkozol. Szerencsére hamar ott terem Rászim, és gyengéden arrébb lökve a nőt, neki kezd Markó megmentésének. És látod, hogy ért hozzá. Így teljes figyelmedet Kopt-ra tudod összpontosítani. Sajnos a sebe komoly, így nincs más választásod. Előveszed a fiolát, melyet mindig is félve őriztél eddig, és leöntöd az ájult torkán, majd egy gyakorlott mozdulattal kirántod kissé a nyelvét, és örömmel látod, hogy az ital lement. Nem kell sokáig várnod, hamar részese leszel a csodának. Mintha felgyorsulna az idő, a seb kezd beforrni, majd pár pillanat múlva nyoma sem lesz a halálos vágásnak. Ekkor magához tér a harcos.

Triptipol Kopt (Celestius Clash)

*Kinyitod a szemed, és csak pár pillanat múlva jönnek elő az emlékek. Azonnal a torkodhoz kapsz, és meglepetten veszed észre, hogy nyoma sincs a sebnek. Ekkor veszed észre, hogy a nagydarab harcos görnyed feléd, kinek a kezében egy üres fiola van.

//off: Paga sker, még nem tudsz reagálni.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.10.08. 13:27

Lovag Perl Lawarin Solec

*Amint Erhan megállította lelassítom a lépteimet. Körbe nézek, hátha kutató szemek figyelnek e minket a mocsárból. Majd a holmi felé indulok.

- Fogjátok szorosan amíg vissza térek. A motozással várjatok meg.

*Mondom. A holmimhoz érve elő veszem a zsákomból az egyik 5 m-es kötelet. Majd vissza megyek a nőhöz. Miközben embereim szorosan fogva tartják én alaposan átvizsgálom. Leveszek róla mindent ami vértnek vagy dísznek számít. Átnézem, hogy a ruháján, ruhájában vagy a testére erősítve nincs e még fegyver. Bármit találok nála még azt is ami nem fegyvere elveszem tőle és a már korábban eltávolított vért darabok mellé teszem későbbi átnézésre. Végül a haját is kibontom és eltávolítok onnan is minden hajtűt és mindazt amit ott találok.
Mindezek után a kötélért nyúlok. Kezeit csípőmagasságban, egymáson keresztbe téve a hátul össze kötöm és a csípőjéhez erősítem. Szándékom szerint marad három méter kötél ami segítségével tudjuk kötélen vezetni vagy egyéb részeken lekötözni igény szerint.
Mindezt követően keresek egy rongy vagy bőr darabot, hogy bekössem vele a száját. Ha mást nem találok akkor a ruhája ujjából vágok le egy csíkot.

- Így jó lesz.

*Végignézek az embereimen és megnézem, hogy áll a sebesültek ellátása.

- Induláshoz felkészülni. Aki nem a sebesülteket látja el az fojtassa a felszerelés összeszedését. Ahogy a sebesültek mozdítható állapotba kerülnek útnak indulunk.

*Azzal fogom a lány lábát és behajlítva a kezeihez, derekához erősítem. Az egyik emberemet megbízom azzal, hogy vigyázzon rá míg a többiek befejezik a tábor bontását. Majd a holmimhoz vissza térve minden felszerelésem felveszem. Íjamat felajzom. Ezt követően lépek oda Rászim-hoz és a sebesültekhez, hogy megtudjam hilyen állapotban vannak.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.10.08. 18:49

Celestius Clash

*Kopt feje alá gyűrök valami, hogy ne a földre kelljen támasztania.
-Pihenj még.
*Felállni készülök, de aztán eszembe jut egy kérdés.
-Van mágikus gyógyitalod?
*Ha van neki, akkor elkérem tőle és megitatom Markót.

*Odamegyek Rászimhoz és Markohoz.
-Tudok tenni valamit?
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.10.09. 16:15

Nagilla Ves Erhan.

Miután nyugtázom, hogy a nő ien nagyon eset hátra egy enyhe mosolyal az arcomon figyelem ahogy a Perl két csatlosa egyből elvonszolják.

Majd hirtelen észbe kapok, hogy Marko és Kopt!

< Hogy az a , na gyorsan hátha még tehetek valamit, hogy ne halljanak meg! >

Majd gyorsan oda sietek hozzájuk.
Láátva, hogy kopt már jobban van valami üvecse tartalmának köszönhetöen, gyorsan, oda sietek Markohoz és meg nézem a sebet miközben Perl magán orvosa küzd az életéért!

Orvoslás:3 as fok. Proba dobás: inti: 12. Dobás: 7
Élet tan : 3 as fok Probdobás: inti 12, dobás: 12
Ha kell segiteni, vagy tudok jobb megoldást ami gyorsan stabilizálja Markot illetve megállitom a vérzést és kezelem, hogy levegöt tudjon venni, majd rendesen a sebet is ellátom, ha kell.
Ha ugy látom, hogy én jobban eltudom látni Markot mint Perl embere!
Orvoslás: az elltátáshoz:10
A tákám, ha nincsen rajtam akkor meg kérek valakit, hogy hozza ide, vagy magam megyek érte.
Ha már nem az életéért küzdök, és a vérzés elállitásáért akkor, elkezdem elvarni a sebet és probálom minnél jobban ellátni, hogy késöbbiekben még akár beszélni is tudjon velünk, ha nem sérültek meg a hangszálai.!

// Tehát profi munkát csinálunk vagy mit... :D //

Majd várok, a parancsnokokra, hogy mi legyen !
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.10.10. 18:54

Triptipol Kopt

Ahogy nyitom a szemem és felettem a nagy harcost látom egy gondolatreppenésnyi időre megdermed bennem a vér, aztán minden beugrik, és eljut a kérdése is a fülemhez, majd lassan az agyamhoz is. Eltart néhány másodpercig, amíg végiggondolom, hogy van e nekem olyan , aztán lassan benyúlok az egyik zsebembe és egy biztonságos zugból előveszem, még kicsit ügyetlenül a fiolát és átadom neki.
Közben , mikor a fejem alá tesz valamit , még egy gyengére sikerült
– Kösz. –t is kipréselek magamból.

A következő másodperceket azzal töltöm, hogy ellenőrizzem , minden tagomba visszatért e az élet . Megmozgatom az ujjaimat a kezem, a lábam, s amint érzem, hogy tér vissza az erőm, lassan fel is ülök , majd felállok és végre a többieket is meg tudom nézni, hogy mi történt mialatt nem voltam képben. Közben azért forr bennem a düh ….

„ …az a mocskos ribanc …ha elkapom, a torkát….én….”

Újra harcra késszé igyekszem tenni magam
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 97 / 180 • 1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján