Nos a kinézetem. Kicsit kocos haly, egy nem annyira koppotas nadrág, meg ing, amin rajta van a páncéldzsekim.
Probálok, kicsit ápoltabban ki nézni mint multkor, föleg, mert most egy szép plázában vagyok...
A fegyverem nálam van a hátamon, de a váll támasz össze van csukva rajta, így kissebnek néz ki.
Csak hogy kerüljem egy kicsit a feltünést.
A motorommal érkezem, amit le láncolok!
Van nálam 2 tár mindegyik löszerböl és 2 gránát 1 füst és 1 robbanó, a kabátom beleséjeébe rögzitve, ami nem látszik, mert össze van huzva...
Amolyan motoros fene gyereknek néz ki...

Kivételesen időben érkezem a találkozásra!
A szabad idömben pedig, mielött a törpe hívott, ha ugy volt elválaltam kisseb feledatokat...
Bandáknak, vagy akárkinek, csak , hogy pénzemnél legyek és , hogy tudjam fizetni a 3 om helyet ahol lakom, mint szegény...
Amolyan ágy féleség, vagy lyuk....

Valamint , ha lehet össze haverkodnék valahogy a szegény negyedben a korházban valakivel, hogy tudjak ott dolgozni, ingyen mint rész munka idös egy kis kajáért, meg ha ugy van kötszerekért inekciókért!
Illetve, ha kell tudjam használni a mütött vagy az egyiket...
Ugy mond olyanoknak akik hajlandok plusz pénzt fizetni ellátásért, egy balulsült munka vagy jól el sült munka után !
Természetesen ha ilyen van a pénz fele az övék a kültségek után, ha lehetséges...
Probálok , baráti kapcsolatott kiépiteni ezzel a személyel lassan!
A maradék syabad idömben, csak gyakorlom a mágiát! Karbantartásként, meg néha a fegyvereimet is...
Kicsit logok a bandákkal, meg ha kell segittek a csempéseknek , meg ilyenek a szegény negyedeben, csak hogy tudjam mi merre , hány méter, az emer sose tudhatja, mire lesz szüksége egy , egy küldetéshez és , jól jön ha tudom mit hol lehet kapni...

Akkor. Idöben érkezve, kicsit meg nézem a csajokat oda fele menve... A hostesek, ha nem adjaák a teklefon számukat, ha oda jönnek , ott is hagyom öket, magmtól , nem megyek a közelbe !
A törpének köszönök, meg a többieknek, hogy jó ujra látni öket !
Meg hallgatom a törpe mondokáját, meg Bernárdét is , meg Klingsorét is, aztán csak várom a válaszokat, mert színte mindent meg kérdeztek ami engem is érdekel.
Majd : - Tudsz bármiféle mágikus aktivitásról, amiröl esetleg tudnom kéne, csapda esetleg vagy bármi... -
Ezt ugy mondom hallkan, hogy mások ne hallhassák...
Nincs szükség hallgatózó fülekre...

részemröl, benne vagyok !!!