Fior-Sha Kryel egy átlagos testalkatú (174 cm magas, 67 kg), kreolos bőrű 38 éves férfi. Szeme mandula válgású, smaragdzöld csillogással. Hószínű haja lapockáig ér és álltalában egy díszcsatos bőrrel van hátrafogva. Ha teheti több tincs be is van fonva, amellyekből a két oldat levőket előre vezeti a mellkasához. Bőre ápolt, kreol egyik világosabb álrnyalatában pompázik. (Karizma: 17) Nagyobb városokban illetve udvari láltogatások nemesi öltözékekben ékszerekkel tarkítva mutatkozik, olykor feketére edzet sodronyinget visel, rajta díszes bőrmellény vérttel. Utazáskor egyszerű bőrvértet hord, amin igényes utazóköpeny takarja a válát, oldalát és a hátát. Fején van, hogy egy egyszerűen díszitett zöld kristályos ezüst diadémját, van hogy csak a köpenye csukjáját hordja. Nadrágját és ingeit sűrn cseréli, mindig valamilyen kényelmes, nemesi szövetből készűltekre. Öltözékében a zöld és az fekete szín a legmeghatározóbb, dísziteni csakis ezüst és ha van rá lehetösége zöld kövekkel teszi . Csizmája átmeneti (lovagló/gyalogló), szépen kiművelt, oldalán családi címerrel. Fegyverként vékony pengélyű kardot (predoci egyeneskard), amivel tűrhetöen bánik, illetve a számszeríjjat részesíti elönybe. Harcban elöszeretettel használ még alkarvédőt, és mágiát, de inkálbb elkerűlné a hadakozást. Ha mégis csak csatálba kerűlne, előszőr megzavarja az ellenfeleit, majd csak utálna megy nekik.
Természete nyugodtnak mondható (Asztrál:15), de inkább az az izgálga típus. Ha nem zenélhet, fészkelődik, de nem könyű felbosszantani. Akinek ez sikerűl, annak az istenek kegyelmezzenek, mert megtapasztalhatja, hogy a kyrek milyen pusztitást is tudnak véghezvinni. Számos szociáli képessége van (politika; diplomálcia; színészet; ékesszóláls; stb...), tehát, ha kell lebeszéli a csillagokat is az égről, vagy akár egy parasztlázadást is tud szítani uruk ellen. És ha mindehhez még muzikál is... nincs az az egyszerű ember, akit nem tudna befolyásolni. Igazi művészlélek. Amikor csak teheti eladja magát városokban, fogadókban, birtokokban. Így áldoz Albore-nak nap, mint nap, de ha nincs közönsége akkor mézzel kevert borral csillapítja istene szomját. Nemesi és faji származása sok előnyt tud biztosítani (pl.: vámszedés, uriasabb kiszolgálás, több tisztelet), illetve vannak hátulütői is. Szeret még olvasni is, így ha teheti egy-egy könyvtárat vagy Krad szentélyt legendák/ töjrténetek miatt felkeres. (Itt megjegyezném a KM-nek, hogy ha lehet akkor eggyes könyveket pszivel beleégetném böngészés közben az agymba, és amikor este csillagos égbolt várható, megidézett illúzióval olvasgatom/ tanúlmányozom.) A csalás és lopáls nem az én asztalom, de ha v.ki a barátaim közűl rákényszeredik, szívesen támogatom figyelemeltereléssel vagy más praktikákkal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Paga Sker 2015.12.25. 3:06-kor.
Azt még megemlíteném, hogy a testi örömöket sem veti meg (szexuális kúltúra 4. fok). Álltalában, ha átutazó van, akkor maga keres névtelenűl alkalmi kapcsolatokat, de ha több időt kénytelen egy városban tölteni, akkor a balhé elkerülése érdekében örömlányokkal is beéri.
Karakter kinézet: Középkorú férfi a karakterem kb. 179 cm magas és 80 kiló. Közepesen hosszú szőkésbarna göndör haját egy bőr kendő fogja hátra. A szeme kék. Általában több hetes akár hónapos dús szakáll ékesíti arcom. Jelenleg egy kopott barna szövetnadrágot visel, illetve egy szürke félig kigombolt ing, amely felett egy fekete kifűzött szövet mellény van. Az oldalán egy szablyát hord.
Jellem: Életének nagy részét a tengeren töltötte, sok-sok hajón szolgált. Mindenféle kártya, tábla vagy kockajátékot ismer és űz, amit a kikötők környékén játszanak. Emellett rengeteget vedel, mindig van a kezébe egy üveg valami-ami-éppen-akadt ital. A mottója, hogy ha egy napon nem inna a felgyülemlett másnaposság biztosan megölné. Ezek kombinációjának köszönhetően pedig sokszor bunyóba keveredik, persze mindig más kezdte . Mindezek ellenére elég intelligens, olvasott és tanult ember.
Harc esetén melyik karakter az, aki utasítást ad a csapatnak. Például: A támadókat sikeresen levertük, és menekülni próbálnak. Ekkor a csapat vezetője jelzi, hogy kapjuk el őket, vagy elég egyet, vagy hagyjuk elmenekülni az ellenséget.
Én a kérdést úgy akartam fel tenni, hogy ki szeretne az lenni.
Természetesen a varázsló nem lehet irányító, hisz nem ért a harchoz.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell
Nem vagyok benne biztos, hogy értem a karaktered, Paga Sker. Pap, Bárd, Lovag, Tolvaj. Mi ez? Bunkóságnak hangzik az í módú bele szólás, de mi ez?
Egyébként meg ez a vezetősdi elég egyértelmű szerintem. Gondoljuk át. Black Cat egy tolvaj, aki csak a saját javával törődik, jó bérenc. Revoltz egy harcos, iszákos ráadásul, nem igen foglalkozik más dolgával, jó bérenc. Akkor te, Thor, mániákus kutató varázsló, minden ami tudás vagy hatalom izgatja a fantáziád, de biztos hogy nem egyedül mész ilyen expedíciókra, így biztosan szedsz össze embereket a dologra. Viszont nem tudom, van-e vagyon háttered vagy ilyesmi, mer az ilyenekhez pénz kell. Paga Sker kariját nem tudom hova tenni, egyáltalán nem értem ezt a kimérát, ezért nem mondok róla véleményt. Egészíts ki egy pár mondatban Paga, ha kérhetlek. Én meg abból élek, hogy kincseket szerzek innen-onnan, aztán eladom őket jópénzért. Egyértelműnek tűnik, hogy én és Thor sokszor dolgozhattunk már együtt, ahogy már korábban meg is beszéltük, tehát mi vagyunk az úgymondott expedíció vezetők. Legalábbis én így látom. Én nagyjából így tudom elhelyezni magunkat egy csapatban.
Shirak! A karakterem nem más, mint egy nemesi szármarású kyr ficsúr, aki elsősorban bárd/pap. A neveltetéséhez jön a politika/etikett. A katonai múltját meg hadászattal töltötte..
A tolvaj, ha szkillekben nézzük, távol áll tőle, mert se lopózás, se rejtőzés, még zárnyitás sincs a repertoáromba. Viszont színészet és más csalással kapcsolatos szociális képességek tulajdonában van.
Nem lovag, csak nemes.
Ezt a karit úgy raktam össze, hogy kitaláltam az előtörit és ahhoz raktam össze a képzetségeket (persze időrendbe). Így mindenhez ért, de semmiben sem kiválló (nincs 5. fokú képességem, de 4. fokúból akad egy jó pár).
Asszem mindent elmondtam a karakteremről. Ha mégsem, akkor nyugodtan kérdezzetek. A kyr ősnyelv, azt családi hagyományként ismerem.
Viszont a varázsló nem ért a hadvezetéshez, igaz az emberek lelkéhez igen, és nem csak lélekcsapda címszó alatt.
Így olvasva én úgy látom, hogy a csapatban Paga Sker karaktere intézi a diplomáciát, így ő az, aki a párbeszéd oldalon menti a menthetőt. És a képzettségek alapján az ő karaktere a legjobb, mint csapatvezető. Nem tudom, hogy mint játékos ki a legjobb vezető, viszont a mondó vagyok, hogy próbáljunk meg úgy játszani a karakterekkel, ahogy a képzettségeik diktálják.
Esetleg a KM segíthet a játékosnak a döntéseiben a képzettségei alapján.
Szerkesztettem pár képet a karakterről. Annyit még hozzá tennék, hogy barna bőrköpeny is van rajta, ha úgy hozza a sors.
Bocsi, de szeretnék tisztán látni egy-két apróságot.
Black Cat! Most akkor mekkora is a kaizmád?
revoltz! Nem tudok/tudunk a karakteredről szinte semmit. Lennél szíves kicsit bővebben kifejteni egy rövid előtöriben?
Mindenki! Szívesen irányítgatom a csapatot, és támogatom Alborne és a szférák kegyéből. Viszont a harci stílusotokra szükség volna, hogy későbbiekbe ne az legyen, hogy mindenki a szélrózsa minden irányába rebben. Ha mind harcba, mind amúgy is össze tartunk, akkor konfligtusnélküli mókapartit tudunk játszani.(Persze ha a KM is úgy akarja)