Megkajáltunk, meg ittunk is, utána megköszön az ételt. - Köszönöm, finom volt a kaja.
Utána segítek összeállítani az ágyat, majd vértemet és fegyvereimet levetve magamról, utána kérdezem Acapellatól és Lorthirastól.
- Holnap elkísértem Famagusta úrhoz, ugyan is több szem többet lát, ha egyáltalán történt valami, amiben tudunk segíteni, ha nem akkor tovább állunk?
Megvárom a válaszukat, utána lassan készülök a lefekvéshez, aztán párnához raktam a fejemet és már aludtam is.
Reggel a Kakaskukorékolás annyira idegesíttet, hogy egy pillanatra elgondolkoztam. <Kénez felszolgálhatná a kakast, legalább tányéron sült állapotban nem kukorékolna.>
Felkeltem az ágyból, majd felöltöztem és ruhát megigazítottam magamon, aztán vértemet is magamra öltöttem, ha egyedül nem ment, Deroll megkértem, hogy segítsen, majd kerestem valami tiszta vizet, hogy felfrissítsem magamat. Aztán magamhoz vettem a felhatalmazást, meg a fegyvereimet és szóltam a paplovagtársaimnak.
- Ha elkészültetek, felőlem indulhatunk is. //Off: ezt a mondatot akkor mondja, ha előző nap este bele egyeztek, hogy elkísérik.

<Remélem nem hagytuk ki a reggelit, ha mégis akkor majd utána eszünk valamit.>