Hajajj, Joe nagy betyár, főleg ha a karijait nézzük Ha valamit nem értesz, és Joe is vakarja a fejét, bombázd a Tavernában a többieket, vagy a moderátorokat
Jó hallani, hogy a régi tagok toboroznak Sok mindenben különbozik az online játék az asztalitól, de semmivel sem rosszabb Olvasgass, kérdezz (bár azt hiszem Joe mellett ránk nem igen lesz szükség) és ha úgy érzed eljött az idő, akko JÁTSSZ!
Üdvözlettel:
Yvett
UI.: Azért még én ezt idebiggyesztem harmadiknak
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Olvasgass, nézelődj, ismerkedj az oldallal. Tudom, hogy ETK-hoz vagy szokva, de hamar rálehet jönni az UT lényegére is. A különbség"csak" a karaktergenerálásban, illetve a képzettségekben van! ( Nem Af, Mf, hanem 1,2,3,4,5 fok. ) Persze van még pár különbség, de a fentebb említettek a legszembetünőbbek!
Jó estét mindenkinek, nem tudom pontosan, mit kéne mondanom de valahol elkezdem. Szóval gimnáziumba járók szakom a természet tudományok, rpg-kel kapcsolatba előszőr a DnD-ről és a Vampire-ről halottam, mmorpg-hez értek jobban de játszottam már rpg jellegű furómokon (Thrillion). Most ismerkedek a M.A.G.U.S.-al előszőr, hát most jobbat nem tudok mondanni. A ETK-t már tanulmányozom.
Jaj. Nem vagyok én őmester. Csak azért szóltam ilyen röviden, mert mindjárt jönnek a modik az off-topic táblával, ha itt elkezdjük boncolgatni az olvasmányélményeinket...
19 éves vagyok, legelösször a M.A.G.U.S.-ról hallottam és már 2-3 éve játszom. Nincs meg egyik könyv sem ,de ha valamit rosszul tudok akkor előre is elnézést kérek. Ha valaki tudna esetleg msn-en néha-néha segíteni nekem az nagyon jól jönne. Köszönöm
Üdv. 30 éves vagyok, több mint 10 éve játszom, kisebb-nagyobb megsdzakításokkal. Most reggeltem, de sajnos kevés időt tudok netezni, ezért eltart egy darabig, mire eljutok a karigenerálásig. Egy regemet már töröltétek ez miatt ) Mennyire hátrány, ha nem ismerem az UT szabályokat, csak az eredeti illetve az Új Magust?
Más: ork sámán-pap (konkrétan: Gar Bokkar) indítható-e?
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!
KARAKTER: Worag, a lelenc, Darton-pap Vjírgas Margalos, (codex)
Üdvözlet nektek. Ha keveset tudsz netezni kérj olvasói státuszt és akkor nem törölnek ha meg kész a karid és sürübben jössz lehetsz játákos karakter szerintem
Ha valamit nem értetek arra van külön topik ott megkérdezhetitek és nálam okosabbak válaszolnak
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató