Egolin: Ha megmondod melyik kell, én vagy Con beállítjuk neked ha lessz id?nk!
Hislain Germini: Karlapot mindenkit?l kérünk, de csak úgy miheztartás végett! A helyzeteket igyekszünk szerepjátékkal megoldani, szóval amíg lehet kerüljük a kockazörgést. Ha jól tudom összesen 2 Egészségpróbát kellett eddig dobni a játékban, a nagy hidegre tekintettel. Annak rendje és módja szerint a kari azóta a felcsert járja! Szóval nem kell attól félni hogy szabálygombolyagba akadunk és ezen megy a vita. Egyszer?en arra kell hogy nagyjából tisztában legünk a kari képességeivel, és ez alapján mesélünk. Ja és ez magánvélemény! Más KM lehet hogy ett?l kicsit eltér?en csinálja majd, de a megegyezés szerint mindenki egy ehhez hasonló utat követ (Legalábbis az eddigiek, Hólart is ideértve).
Gerasz -nak hívnak. 18 éves srác vagyok. Annak idején páran haverokkal összeültünk és játszottunk mágust, és nagyon megtetszett. Ennek ide s tova lassan 1 éve. Azóta nem játszoptta, és kissé feledésbe is merült számomra a dolog. Annak idején ha jól tudom az els? törvény könyv alapján csináltunk karaktereket.
Szeretnék ennek a közösségnek aktív játszó tagja lenni, de szeretnék egy kis segítséget kérni valakit?l, hogy magyarázza el, mit hogy kell most az újra indulásnál, stb. Hogy ?szinte vagyok smemire sem emléxem, de gyorsan beletanulok, ha valaki elmagyarázza a dolgokat.