• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 78 / 95 • 1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 95

Re: Újoncoknak

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.09.02. 21:26

:D hááát... :roll:

Azért kaptok egy :off: -ot ...

Taverna csibéim, taverna... :wink:
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.09.03. 14:56

Yvett de Crei írta::D hááát... :roll:

Azért kaptok egy :off: -ot ...

Taverna csibéim, taverna... :wink:

Sziasztok.Örülök hogy felregeltem sok érdekességet találtam.Kíváncsi leszek az első játékra:D

Yasha

"A sors kezében születtél, s sors mellén hajtod majd álomra fejed"
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ligadio » 2008.09.04. 13:35

üdv mindenkinek, 25 éves vagyok és hát... egy ideje foglalkozom ilyesmivel:) Élőben ált. KM vagyok... de itt végre kiélhetem hajlamaim:D:D - feltéve persze, ha nem úgy lesz mint az egyik éltút játékban ahol véletlenül játszottam, és a genya kömö, kicsinálta az első szintű karakterem egy nullanullás hátulról jött dobótörrel mialatt örségben ültem:D
Ligadio

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Daffit » 2008.09.08. 17:40

Hello!

26 éves vagyok és kb 15 éve szerepjátékozom. Ebből majd' tíz évet Magus-al (ET), majd ezt követően DnD-vel nyomultam. Most már 2 éve nem találok csapatot, ezért örülök, hogy erre az oldalra akadtam. Szeretek játékosként játszani de a KM-ként is eltöltöttem hosszú időt (igaz nem szeretik, mert nagyon szigorú vagyok és szeretem szivatni a JK-kat :twisted: ).

Most ismerkedem az oldallal és majd szeretnék beszállni valahová. Az első akadályon kell túltennem magam: a karakter kiválasztásának végtelen nehézségén :D
Öld meg mind, Isten majd szétválogatja!
"Van úgy, hogy az embernek nincs elég köve" - Forrest Gump
Daffit
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 106
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.09.08. 17:49

Üdvözlet Néktek!

Köszöntölek benneteket az oldalon!
Jó ismerkedést, olvasgatást és ha oda kerül a sor jó játékot kívánok!

Yvett
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.09.08. 21:48

Üdv! :)

Nagyon sok szeretettel köszöntelek benneteket itt a forumon. Jó szórakozást és kellemes játékot kívánok nektek Ynev szeretett kontinensünk földjén.

Minden Tisztelettel: Vyan Lefydd Gianag hercege
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 445
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meckanor » 2008.09.09. 12:26

Üdv kedves Mindenki! :)

24 éves vagyok, lassan több, mint 8 éve foglalkozom különböző szerepjátékokkal. Alap, hogy a M.A.G.U.S. volt az első, majd szép lassacskán jó pár rendszert kipróbálva szerettem bele végleg ebbe a hobbiba. Általában mesélőként funkcionálok, legyen az éppen egy Vampire, Ars Magica, Shadowrun, Star Wars, Buffy, Call of Cthulhu vagy akár a Munchkin kártyajátékból kreált saját kis poén-játék :D
Játékosként olyan játékokkal ismerkedtem meg, mint pl a WOW, DnD, Kult, Earthdawn...
Úgy érzem van hova fejlődnöm, és sajnos csak ritkán tudunk összeülni a csapattal asztalizni, ezért kezdtem lassan egy éve fórum alapú szerepjátékkal ismerkedni...és most egy kedves ismerős ajánlotta ezt az oldalt, hát gondoltam megpróbálom, miért is ne? :)
Meckanor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.09.09. 13:11

Üdv közöttünk.

Olvasgass nyugodtan ha van kérdésed tedd fel bátran segítünk ha tudunk :lol: Jó játékot minden újonnan érkezőnek.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.09.13. 20:59

Hello!
Én 17 éves vok,és még csak 1 liveon voltam,de az a M.A.G.U.S. rendszerére épült. :D És hát... nekem tetszett. Gondtoltam kipróbálom ezt az oldalt is.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 279
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Marzuq al Kateb » 2008.09.14. 22:03

Sziasztok!

Én is csatlakoznék az újoncok sorához. Bevallom őszintén, hogy nem ez az első találkozásom a MAGUS világával, viszont játszani sosem volt alkalmam, mindig csak tervezgetésig jutottam, így tudásom legjobb esetben is felületes. Az oldalra Airun al Marem buzdítására léptem be. Továbbá már régebbről ismerem Cattit is, (Szia Catti!) valamint két másik újonctársammal is Aya Chamist-tel, valamint Don Kermorwan-nal is lassan 3 éve ismerjük egymást. Aktívan 3 éve szerepjátékozom egy másik fórumos szerepjáték oldalon. Sajnos a teljes nevemet nem sikerült regisztrálnom, de azért mindenkivel tudatom előre (nyilván a tapasztaltabbak már rájöttek, hogy dzsad, vagy dzsenn leszek), hogy a nevem Marzuq ibn Azim ibn Mas'ud ibn Zubair al Kateb. Aki pedig Abdullah-nak, Ibrahimnak, Muhammadnak, vagy netán Rashidnak szólít, az megnézheti magát ;)

Remélem itt is jól fogom érezni magam, többek közt azért is regisztráltam, mert eddig csak csupa jót hallottam rólatok. :)
Marzuq al Kateb

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Catti Brie » 2008.09.14. 22:10

Üdv az oldalon, Marzuq /vagy inkább Abdullah? :P /

Remélem, jól fogod érezni magad te is ezen az oldalon, és sok-sok új olvasnivalóval láttok el te is és a barátaid is.
Olvasgasd az oldalt, nézelődj nyugodtan addig is.

Jó játékot!
Catti Brie
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 333
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Al Tau » 2008.09.19. 21:16

Üdv Mindenkinek!

30 éves gyártástechnológus vagyok. Immár tizenvalahány éve, hogy utoljára M.A.G.U.S.-oztam, sajnos akkor sem jutottam túl messzire, mert szétszéledt már az a jó kis társaság :(
Bízom benne, hogy itt majd sikerül felidézni a "régi szép időket", sőt talán egy kis (nagy?) játékban is összefutunk...

Mindenesetre, élményekben gazdag időtöltést kívánok mindannyiunknak :)
Al Tau

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.09.19. 21:36

Üdvözöllek Al Tau!

Remélem hamar megtalálod azt amit már oly rég elvesztettél - egy kis darabkát a fantázia világából, hogy a képzelet szárnyalhasson :)

Ha bármi kérdésed van, vannak erre topikok, de akár pm-ben is megkeresheted az illetékeseket (HM, KM - vagy akit akarsz :D :wink: )

Mielőbbi élvezetes játékot kívánok!

Yvett
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dzsamar Doldzs » 2008.09.23. 20:51

Sziasztok!

21 éves vagyok, s lassan 6-7 éve foglalkozom a M.A.G.U.S.-al. melyből sajnos az utóbbi 2 évben igen ritkán került sor játékra, mert az iskola befejezése után a társaság más-más iskolák miatt szétszéledt. Szeretném végre felvenni a játékmenetet, s kiélni magam. Lassan 3 éve aktívan Thrilionoztam is, így tisztában vagyok a fórumon történő játék nagyjábóli alapjaival. Kedvenc meglévő karaktereim egy 37. szintű Dzsenn varázsló (csak az alap társaságganél megy játékba, és ott is inkább küldetésadó NJK-ként), kit Dzsamar Doldzsnak hívnak, s ímádja a rúnatárgyakat, mind készíteni, mind használni. A másik egy 30. szintű kasztváltott Morgena pap, ki a kasztváltás előtt egy renegát mesternél tanult fanatikusan Morgena hívű Kyr fajú Kyr pusztító volt, kinek neve Morg car Genai (Dzsamar Doldzs legjobb barátja - egyik eszétvesztett KM-ünk jóvoltából :P). Három fő célja van. Elpusztítani minden Torroni Sogron és Tharr hívőt. Visszaállítani Morgena dicsőségét Toronban. Legvégül megalapítani Morgena paplovagrendjét. Ez utóbbival annyi a probléma, hogy Morgena hívei mint köztudott jobban kedvelik a sötétet, s az események háttérből való mozgatását. De mint tudjuk Morgena hatalomátvételéig rengeteg harcot kell megvívni, s ezen csatákat nem vívhatják meg a papok, s nem pénzelhetnek ennyi zsoldost. Ezért van szükség hithű katonákra is. Ezenfelül Morgnak már hadserege is van, mely kb. 100000 főt számlál. (Tudom, hogy ez eszeveszett tápolásnak tűnik. Igen. Valóan az, de mint már mondottam e két karival nem szoktam játszani csak nagyon ritkán.)
Barátaim szerint az általam legjobban kijátszott kasztok a ork vagy khál harcos vagy gladiátor keverékéből kerülnek ki. Így valószínűleg ezek keverékével fogok eme oldalon belevágni a játékba :)

Tisztelettel Balogh Tamás, alias Dzsamar
Miracle Guns Urrus Sorrate Adeptia
Dzsamar Doldzs
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 15
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dzsamar Doldzs » 2008.09.24. 0:39

Lenne olyan kérdésem, hogy lenne két apróság, amelyeket szívesen megosztanék veletek, csak nem tudom, hova tegyem őket. Az egyik egy általam kidolgozott viadali harcrendszer, melynek során ugyanolyan eséllyel állhat ki egy mezei harcos egy nagy hatalmú mágus ellen. A ásik pedig egy általam kreált, s részletesen kidolgozott bestia.

Válaszotokat előre is köszönöm :)
Miracle Guns Urrus Sorrate Adeptia
Dzsamar Doldzs
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 15
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 78 / 95 • 1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 95

Vissza: Csevegõ