Ha lehetséges 3 napon belül, de az sem baj , ha kicsit később. Akit érdekel az ajánlat dobjon egy PM-et! Köszi !
szeretettel várunk a Seprűnyél fogadóban - UTK kalandok közt -
Boldogság!
Moderátor: Admin
Con Larrodan írta:Ha frissen reggeltél ne legyél rest ide írni magadról egy pár sort.
Thrin írta:Hogy érted?
HugiLee írta:Üdv az újaknak a régieknek és a kettő közt!
)) Azoknak, akik nem jártak még Torozon tavernájában , ide is feldobom a lehetőséget, miszerint néhány hete indított kalandomból kiesett egy játékos, s az ő karakteréhez keresek most valakit , aki szimpatizál egy izomköteg barbárral.
Ha lehetséges 3 napon belül, de az sem baj , ha kicsit később. Akit érdekel az ajánlat dobjon egy PM-et! Köszi !
Boldogság!
Andaron írta:18 vagyok. Ilyesfajta mmorpg-vel most ismerkedek. Eddig tetszik:D
HebinoShi írta:HugiLee írta:Üdv az újaknak a régieknek és a kettő közt!
)) Azoknak, akik nem jártak még Torozon tavernájában , ide is feldobom a lehetőséget, miszerint néhány hete indított kalandomból kiesett egy játékos, s az ő karakteréhez keresek most valakit , aki szimpatizál egy izomköteg barbárral.
Boldogság!
Hali kicsit nehezen igazodom még el, de engem érdekelne a dolog...Sokszor játszottam már izomköteg karakterek mellett...jó muri
Milyen karaktert látnál szívesen e csapatban?
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó