Azonos állás ponton vagyunk úgy gondolom az UTK azon szokását illetően hogy elég tömör. Sok mindent egyszerűsít és össze foglal.
Félre értettél szerintem, a szerete ágazót jelen esetben a következő éppen értelmeztem:
-Sok minden nincsen benne elég alaposan kifejtve. ami miatt szerintem közel használhatatlan. Vagy legalábbis nem játszható egységes keretek közt.
-A Necromancia és Démonologia iskolák, egyes ki nem dolgozott papok egyedi varázslatai. Azok amiket személy szerint bővítenék illetve megalkotnék.
Egyszerűen azért tenném meg a kiegészítéseket, mert ha megnézed most a Démonologus mit tud csinálni? Első szinteken semit csak nézi a démonok leírását, talán talál magának egy démont és köt vele egy szeráfi alkut.. műárha van mersze hozzá. Igaz alkudozás és egyéb részei is kidolgozatlanok, olyan KM re van bízva érzésem van. Holott megemlítik hogy akár Démonoktol lehet varázslatot is tanulni...
Szerintem egy kezdő demonologus karakter érezzen valamennyit abból hogy milyen a démonokkal "játszadozni" ha gonosz jellemű akkor féljenek csak tőle... persze a karakter eg féljen a Démonoktól és 3X gondolja meg bele kezd e varázslásba...
Ezt a necomanciában szerintem egészen jól megcsinálták! Ahhoz a fejezthez nem is tennék sok kiegészítést, mert jó ahogy van

Papok esetében leginkább ott látom a gondot hogy egy Dell pap vagy adron apap a régebbi rendszerben sor egyedi szép varázsaltot birtokolt, ezek egy része nem volt valami sok gyakorlati haszonnal bíró. Első sorban Della esetében, és harcra vonatkoztatva. ellenben szerepjáték szempontjából szép volt.
Harmadrészt állítólag jön egy kiegészítés... van valami hír mi lesz a kiegészítésben?
Dreemer