24 éves vagyok,főiskolás,3 éve nyomom a magust.most hogy ráakadtam erre az oldalra még jobban felvillanyozódtam!!remélem mihamarabb beszállhatok valahova!nem vagyok totál fantasy-fan,ezt úgy értem hogy nem olvasok ilyen regényeket és nincs kitapétázva a falam mindenféle lényekkel,amolyan laikus felhasználó vagyok.Szerepjátékból csak a magust játszom,de azt nagyon!(amennyire időm engedi)A mostani über karakterem egy wier-sámán:)remélem ilyen is játszható?
még van egy csomó kérdésem,de azokkal majd a km-eket zaklatom.
ja,gondolom a neven nem túl Ynevbe illő,sajna nem olvastam el hogy a felhasználónév kapásból a karakternév is.Majd megváltoztatom.
Jó az avatarod Waradak. Jó hogy jöttél. Délután lehet hogy fent leszek.
Ja meg lehet hogy jön Jo is.
Nem mesélek rólad semmit. Majd megérzik a saját bőrükön
Magam is szeretnék csatlakozni a játékhoz, de előtte magamról:
20 éves vagyok, és kb. 7 éve foglalkozom rpg-kel. Én is próbáltam netes rpg-ket mint Kymerien (hali Kym). Az utóbbi időben sajna nincs sok időm játszani, itt viszont nincs időhöz kötve, így remélem itt majd lesz. A MAGUS-on kívül még Shadowrun-nal és Vampire-rel foglalkoztam. Egyébként Székesfehérvári vagyok, és úgy nézem van itt egy-két ismerősőm is.
Felvettem Sion-nal a kapcsolatot és indítani fogok egy kalandot 3 fős csapattal. Aki szeretne játszani, az küldjön elmailben egy elősztorit és egy karakterlapot az alábbi címre, de előtte írjon PM-et: ben_samisKUKACfreemail.hu -ra.
Én 17 éves vagyok, és kb 5 éve szerepjátékozom. De most volt egy kis kényszer pihenő ezen a téren. Még online játékot, Thrilliont nyomok (Luthrunien, Thoran). Kopróbáltam már sok rendszert, pl. D&D-t, Shadowrunt, Káoszt, stb., stb. De a MAGUS nyerte meg a szivemet. Amúgy Sátoraljaújhelyi vagyok.
31 éves vagyok. Kb. 4 évig játszottam M.A.G.U.S.-t, majd 7 év szünet következett. Egyenlőre csak ismerkedem, de később szeretnék játszani is, bár nem értem, hogy jönnek össze a játékosok. Előbb utóbb rájönnék magamtól is, de ha valaki elmagyarázná, aznagyon jó lenne.