• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 125 / 338 • 1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 338

Re: Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.10.28. 9:56

YL!

Nem igazán értem a játékosaim cselekedetében a logikát; kérlek segítsetek rájönnöm, hogy miért volt jó ötlet az amit csináltatok.

Nézzük Groad szempontjából a dolgot.

A tábornok szarni nem tud anélkül, hogy ne figyelnék, bármilyen cselekedete; megmozdulása ami arra irányul; hogy megmentse a lányát; és arról a zsarolói tudomást szereznek; azt kockáztatja;hogy megelőző csapásként inkább mégis kinyírják a túszt; és más módot találnak a tábornok befolyásolására...esetleg elküldik neki a lánya egy ujját, fülét, hogy jobb belátásra bírják: nem kéne szervezkedni.

Nagy nehezen összehoz egy titkos találkozót; amin ott vannak azok a segítők és az a zsoldos -Kreion- aki a mentőcsapatban részt vesz.
Tudjátok, hogy a ház tele van kémekkel és olyan Fürkészekkel, amiktől nem lehet nyíltan beszélni.
Erre fogjátok kreiont, magatokkal viszitek; és a saját valódi nevén jelentitek be Kinnelnek, mint a kíséret tagját. Kreion dsidoni tűzvarázsló; és megfordult már egyszer-káétszer Yankarban is.
Ti "tiszták" vagytok abban az értelemben, hogy együtt jöttetek mint vendégek és együtt jelentkeztetek be; Tenho a lagzi zenésze lesz; mindenkinek van egy viszonylag hihető álcája, hogy miért van a házban.
Kreionnak nincs; illetvew Xue adott neki alibit.
Ha a komornyik megsúgja az ellenséges Családoknak a tűzvarázsló nevét; -ami "szerencsére" valóban a saját, igazi neve- már csak pénz és kapcsolatok kérdése kideríteni ki lehet ez az ember; amennyiben innen származik "valahonnét a környékről" valószínűleg kiderítik hogy a dsidoni tűzvari céh tagja.
Valószínűleg Groad is oda lesz a boldogságtól ha megtudja, hogy a szupitikos zsoldosa a saját nevével bejelentkezett a házában; hogy ott töltené az éjszakát...Ráadásul Kreionnak tetoválás van a kezén, azaz van egy egyedi azonosító jele, ami megkönnyíti a kutatást a kiléte után...

Nem tudom csak én látom úgy hogy ez a lépés butaság volt? :roll:

Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.10.28. 10:50

Üdv!

Castor: Ez a lépés tényleg butaság volt. :) Nem lehet minden lépésünk átgondolt és logikus. :D Az hogy elfelejtettük egyeztetni, hogy akkor pontosan ki hol mit, így sikerült. Kicsit rohanós a dolog. Lépésről lépésre nem játszhatjuk le a visszautat, mert akkor soha nem érünk vissza. Így meg benne van, hogy hirtelen mivel nem volt idő átgondolni közösen a dolgokat csak hopp ott állunk a vizslató szempárok kereszttüzében a kapuban, mint népes kompánia, imprózik mindenki. Ez vagy bejön vagy bebuktuk. :D Szavaidból úgy veszem ki, hogy most így jártunk. :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.10.28. 10:59

Castor de Vinter írta:YL!

Ööö, azt azért hadd kérjem már, hogy a reagból derüljön már ki hogy ki hová megy vissza;...feltételezem visszamentek a vendéglátótokhoz a szállásotokra.
Csak mert volt egyértelmű; hogy akkor most ki hová is megy...

Sion; te akkor mész a többiekkel be, a Werthorian-rezidenciára? :roll:

Sion írta:Én azt szűrtem le, hogy innentől a feladatra koncentrálunk (ehhez pedig alcarába kell mennünk ha megvan a felszerelés), ezért mondtam fel a szobát. Amennyiben tévednék, úgy megváltoztatom a reagom... :?

Sion

Castor de Vinter írta:Persze; természetesen; ez tiszta sor; csak gondoltam előtte rákérdezek, hogy ne legyen félreértés. A YL. -be írt reagodból egyértelműen kiderül a szándékod.

Mint látod Quator előtte rákérdeztem, pontosan azért; hogy ne vethesd a szememre, nincs idő átgondloni a dolgokat.
Megkérdeztem a játékost, biztos-e a döntésében, eltelt X idő, Sion visszaírt, hogy oké.
Megvártam míg dönt.
Nem látom be miért nem adtam időt átgondolni a dolgokat...:roll:
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.10.28. 11:11

Nem is erre gondoltam. Hanem arra, hogy azt nem beszéltük meg ki mit is fog mondani, mi legyen. Sion úgy gondolta jön velünk. Mi meg megbeszélhettük volna többiek, hogy mit is kezdjünk újdonsült tagunkkal. Ezt elszalasztottuk. Van ilyen nem vetek semmit a szemedre. :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.10.28. 11:15

Ja jó, pedig már készültem rá hogy a kispárnámba fojtom magam és a búcsúüzenetem neked címzem... :D
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.10.28. 17:34

Egyébként nemkem eszembe nem jutott volna hogy akkor most a tábornok villájába megyünk. Biztos én siklottam el felette... Ha tudtam volna, biztosan nem megyek oda ahol tudatosan fenntartott besúgó van...
Sion írta:
Én azt szűrtem le, hogy innentől a feladatra koncentrálunk (ehhez pedig alcarába kell mennünk ha megvan a felszerelés), ezért mondtam fel a szobát. Amennyiben tévednék, úgy megváltoztatom a reagom... :?

Sion

Ezzalatt én azt értettem hogy vaszeg elmegyünk a felszerelésért és húzunk a búsba, legalább nem látják annyian a távozásunkat... Biztos írták előtte hogy a villába megyünk de nekem elkerülte a figyelmemet... Bocsi... :?

Sion
Mubayashi Yokomoto - A Kigasi gyermeke

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.10.28. 18:05

Castor de Vinter írta:Sion; te akkor mész a többiekkel be, a Werthorian-rezidenciára? :roll:

Ez egy egyértelműen eldöntendő kérdés volt. Ami arra vinatkozott, hogy bemész-e a Werthorian házba.
Direktbe feltettem a kérdést, külön neked.

Azt is írtam, hogy azért teszem fel a kérdést, hogy ne legyen félreértés. Ezt külön kiemeltem, hogy azért kérdezek, hogy ne forduljon elő olyan amit az utolsó reagodban írtál ide, hogy te nem tudtad, hogy a villába megyünk.
Külön leírtam, hogy én mit mesélő mit feltételezek ugyanis senki sem írta le hogy hova mentek.
Külön neked kérdést tettem fel amit nem tudom milyen módon lehet még értelmezni.
Annnyira jó mikor direkt készülök rá hogy félreértés lesz, -mert tudtam hogy ez lesz belőle- felteszem a kérdést hogy ne legyen; erre csak én vagyok a hibás.

Mit kellene még tegyek? :roll:
Feltettem egy kérdést, amire egyszerű igen/nem feleletet vártam.
Nem kaptam egyértelmű választ.

Figyelmeztesselek benneteket ha hülyeséget akartok elkövetni, vagy tízméteres szakaszokra bontva meséljem el a visszautat, hogy addig hátha erszébe jut valakinek?

És épp ez az Sion SENKI nem írta hova megy a találkozó után. Egyszerűen nem éreztétek ezt fontosnak.
Azért írtam ide külön hogy nekem mi a feltevésem. Időt hagyva rá a reagom előtt; de senki senm szólt, hogy "én nem oda megyek"!

Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.10.28. 18:26

Félreértessz. Én nem hibáztatlak semmiért. Az előbb is írtam hogy az én hibám...

Sion

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.10.28. 18:28

Jó, jó, csak nekem az jött le; hogy én vagyok a sáros, mert nem volt a birtokotokban valami fontos információ.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.10.28. 19:07

Egyáltalán nincs erről szó...

Sion

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.10.28. 21:50

Castor de Vinter írta:Nem tudom csak én látom úgy hogy ez a lépés butaság volt? :roll:

Nem. Valóban butaság volt.

És nem Te vagy a hibás Castor, hanem én, mi.
Én nem konkretizáltam a KM-i reag után, hogy hova is mennék, és nem is jutott nekem sem eszembe, hogy itt bármit is megkellene beszélni.
Nem takarózom semmivel. A hibáiból tanul az ember - hacsak bele nem döglik.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.10.28. 22:55

Nos én nyugodt vagyok, Dormak sem értette :lol: .
Herold Bardelot írta:Bár azt nem értem mi szükség van arra, hogy most a rezidenciára visszamenjünk azért követem a társaságot.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.10.29. 8:01

A bárd idegen a helyen rábízza magát azokra akik ismerik a helyet.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.10.31. 14:40

YL!

-Xue-Tenho-Twan szobája egymás mellett van a folyosón; az utolsó három vendégszoba, a földszinten vagytok, az ablakok a kertre néznek.

1. Kérek egy pontost leírást ide arról, hogy az éjszakát ki-kivel tölti.
2. Dormak te hol alszol?
3. Egyenlőre annyi Fp, Ép-je van mindenkinek amennyi a hídi merénylet után aktuális lett, nem tudtátok még kipihenni.
4. A karakterek páncélban fekszenek le? (akinek van)
5. A karakterek hová teszik a fegyvert elelváskor?
6. Tenho végez Összhangzatot?
7. Xue iszik hatalom italát?
8 Kérek egy ismételt ÉP/Fp jelentést is ide.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.11.01. 1:01

//Tenho

Fp:
max:24
akt:21

Ép:
Max:12
Akt: 12

Elvileg Kreionnal egy szobában alszok ha neki is megfelel. Páncélom nincs fegyver a kezem ügyében csupaszon, lant ágy alatt vagy szekrényben ha befér. Összhangzatot nem végzek mert a hídi merénylet előtt megszólaltattam azóta pedig nem varázsoltam úgyhogy fullon vagyok mannával, de ha mégsem akkor megszólaltatom.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 125 / 338 • 1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 338

Vissza: Csevegõ