Üdv!
Kérdésem, hogy vad orkkal lehet-e játszani? A következőre gondoltam: leírást ld Summarium (Tudom ÚTK-hoz ne használjunk régi könyvet, de szerintem abban van egy teljesen jó és részletes leírás, amit nem kéne teljesen elsikkasztani.) és a stathoz meg egyszerűen az udvari ork statkeretét használhatnánk az ÚTK-ból, mert szerintem ha véletlenül a későbbiekben kiadnák a vad orkot, mint külön fajt, akkor annak a keretébe beleférne az udvari ork kereten belül megcsinált kari. Pl: Ha majdan a vad ork erő maximuma 22 lesz (most csak írtam valamit), az udvari orké meg csak 20 és lesz egy "vad ork"-nak mondott karakterem, aminek van 19-es ereje akkor az belefér mindkét faji keretbe és nem befolyásolják különösebben.
A másik ehhez kapcsolódó dolog, hogy ha lehetséges a fenti vad orkolás, akkor a dervishez meg Tooma-paphoz hasonlóan össze lehet hozni "házi iskolának" a vad ork sámán-t és az énekmondót? (Ezeket én meg is próbálnám kidolgozni, aztán a megfelelő helyen bírálatra bocsátani, ha van értelme ezzel foglalkozzak, mert lehet belőle valami.)