Ha máskor is vagyok olyan b****** hogy ide nem irok akkor legyetek szivesek "Gyere má erigow csillagába!!!!" Pm-ekkel elárasztani.
Nekem általában midig jó amikkora megbeszélgettük. Szombat 17:00 től. De akár lehet szó vasárnapról is max akkor nem megyek vissza a koliba csak másnap de enyit megér a játék.
Várom a válaszokat hogy akkor mi lessz. (ma is ráérek! sőt holnap is! )
Mivel kicsit hevesebbre sikeredett a házibuli a vártnál (mostanáig tartott:D), ezért ma valszeg nem fogok már mesélni. Remélem elnézitek nekem ezt, holnaptól akármikorra lehet időpontot szervezni, az elkövetkezendő 1 hónapban biztos leszek csomót.
Hát mind közül a másnaposság a legpocsékabb betegség... egy megoldása van: maradj részeg! Hát ha nem mesélsz akkor nem mesélsz ... játszunk majd máskor. Akkor jó lenne lassan egy időpontot megbeszélni mert multkor elég zavaros volt nekem úgy az egész.
Egy kis gyorstalpaló az ÚTK harcrendszeréből, mert a kalandban most épp aktuális.
A csatát alapvetően két dolog határozza meg: milyen méretkategóriájú fegyverrel harcolnak és milyen fokon a szembenálló felek.
A nagyobb méretkategóriájú fegyverrel szemben a karakter elveszíti a fegyvere adta harcértékmódosítókat és csak az alapra dobhat. Ezen csak az segít, ha a fegyverforgatás foka 2. fok fölött van. Minden egyes 2. fölött birtoklt szintért 1-gyel magasabb fegyverkategóriába eső fegyverrel szemben meg tudja őrizni a saját fegyver adta harcértékeket. Azaz 4. fokú fegyverhasználat esetén egy tőrös nem veszíti el a fegyvere adta harcértékeket egy hoszzúkardossal szemben. 5. fokon pedig egy alabárdossal szemben se jön zavarba...
A fegyverek bevetési idejéről (időigény) ne tessenek megfeledkezni.
Egy tőr háromszor is támad mire egy kétkezes csatabárd betalál...más kérdés hogy a kétkezes fegyvereknél általában elég egy találat...(lásd Saun átlagban 20 sebzéseket dobálgat.)
Halálosabbá, életszerűbbé vált a csata általában pár körös ütésváltásban eldől a végkifejlet.
Olvasgassátok, lapozgassátok az ÚTK ide vonatkozó részeit.
Ichigótól elnézést kérek, hogy a karaktere kimarad a csetepatéból, de ami késik nem múlik...
Sion láthatólag teljesen inaktív, az oldalon se nagyon láttam.
A csata jó volt arra, hogy belőjem mekkora erejű karik jelentenek kihívást, mert ezek a szegény zsoldoskák elég gyenguszok lettek. nem baj, mint írtam, lesz még itt harc...
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"