• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 172 / 338 • 1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 338

Re: Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.12.29. 22:26

SV!

Saggaras, Shia-ko, Ichigo!

Dreemer és Laurana közös munkájának gyömölcseként született egy nagyon profi és jól használható EXCEL táblázat, amiben pár perc alatt meg lehet alkotni egy ÚTK-s karaktert, minden statisztikával kiszámolva.
Szeretném ha ebben küldenétek el Dreemernek a készlő karaktereket. Egyrészt azért, mert így a hibalehetőség kizárva, másrészt mert Dreemer -mint az egyik készítő fél- tud nektek a karialkotásban segiteni ha elakadnátok, vagy korrigálni tudja a hibákat.
Másrészt azért is kérem, mert az én kérésemre, készített nekem olyan harci összesítő táblázatokat, amik nagyban felgyorsítanák a fórumos harc lemesélését, az alapkönyvben szereplő harci szabályok csorbulása nélkül.

Dreemer elérhetőségét PM-ben kérjétek tőle.

Köszi
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.12.29. 23:03

Laurana írta:Üdv!

Dreemer meg én készítettünk egy karaktergenerálást segítő táblázatot, feltettem ide : UTK karaktergeneráló táblázat
A sárga mezőket kell kitölteni, a kékekbe beírni, hogy az adott szinten miből mennyit vettél ( nem azt, hogy hány KAP-ból ), a zöldeket meg kiszámolja.
Ha van valami bug benne, szóljatok...

Lau
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 431
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.12.30. 0:21

Nos srácok én egy kissé felvborítottam az északi parti ötlette, mert a karim egy Yllinori elf vándorló dalnok, persze ezt a koncepciót még Castornak is jóvá kell hagynia, ennek megfelelően távolsági harcra speccelt, de szerintem közel harcban sem elveszett hála a mágiájának.

Ami az egytelen problémája a karinak, hogy amit Dreemer említett, vagyis nem igazán speccelt, inkább elaproztam kissé a srácot.
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.12.30. 0:25

Visszavonom

Azthiszem sikerült keményen tápolnom, és látva Shia-ko kariját én vagyok a csapat mesterlővésze, holnap fel is töltöm a kari statjait. (Bocs Shia)

Srácok megjegyzésnek annyit, hogy én lényegében még pár évvel ezelött is csatlakozhattam egyes tagokhoz, mivel az elfek nem a rövid életről híresek.
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.12.30. 0:46

A csapat ütőembere meg valszeg én leszek, 10 hm/szint slan kard 4 fok, slan szi 5 fok, shien-su 3 fok... holnap max holnapután megy a kari, de csak az adatok, előtöri még várat.
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2008.12.30. 7:13

Laurana írta:
Laurana írta:Üdv!

Dreemer meg én készítettünk egy karaktergenerálást segítő táblázatot, feltettem ide : UTK karaktergeneráló táblázat
A sárga mezőket kell kitölteni, a kékekbe beírni, hogy az adott szinten miből mennyit vettél ( nem azt, hogy hány KAP-ból ), a zöldeket meg kiszámolja.
Ha van valami bug benne, szóljatok...

Lau

Ó, ez a javított. :) Én is kiegészítettem a régebbit, amit még Dreemer küldött, ugyanígy. :P

@Saggaras
Nem baj. :) Én még valószínűleg finomítok rajta a tiétek függvényében. Mivel fél-elf a dolog, így én úgy tervezem, hogy az utolsó két szinten már dzsadiában dolgozott, így ha gondolod, már pár éve melózhattunk együtt.
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 503
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.12.30. 13:47

Shien-ko:

Ó, ez a javított. :) Én is kiegészítettem a régebbit, amit még Dreemer küldött, ugyanígy. :P

Azóta született egy még ujab változat ami szinekkel jelöli ha nem ó a kitöltés valahol... de ez mg teszt alatt áll.

Sivatagi Vihar:

Varázsló lessz a lelkem a jelenelgi koncepció szerint. A táblázatocskában fog elkészülni kb 10 perc alatt. :)

Személyisége már megvan nagy vonalakban. Egy munka mániás varázsló aki mániákusan a mágai tanait akarlya megérteni. Életcélja hogy rájöjön lehetséges e az asztrál vagy mentál sikra kaput nyitni :) Persze nem egy nyugis othon ülő fazon, és mivel lekileg enm érti hogy mi hiányzik életéböl olykor nagyon ekményen alkoholizál, és varogat. Kicsit beszükült látó terü a lelkem.

Msrészt enyhe tudat hasadás kezd kialakulni benne... ez általában kocsma mélyén jön elő, sokat kell inia, ilyenkor mindig kötekedő lessz... a kocsmai csatában nem használ mágiát.. töbnyire XD lehet nem is lenne képes rá. minimum kocsmai verekedés 1ese lessz :)

Nyers harci erelye erősen 0 körüli lessz bár a vívást jó sportnak tartja csak épp nem jut rá ideje sosem. Terveim szerint minimum 50 manával és magas lélektan képzetségel fog rendelekzni. Valószinüleg Lesz vulgár mágia képzetsége is.. kicsit érdekli mások hogy csinálják a mágikus dolgokat. Tehát semmi fekete mágus nem lesz benne.

Remélem a KM nem emel kifogást ellen.

Azon is gondolkodtam hogy megnézném egy nem NJK státuszú női varázslóval hogy tudnék boldogulni... bár kétlem hogy a KM örülne neki...

Dreemer

Edit:
Castor:

A táblázat müködésében pár ponton módosításokat fogok eszközölni hogy jobb legyen, az ép-fp dolgot rendbe raktam SFÉ is megy, és van Cé számitás is nem tudom erre gondolát e... levélben küldhetem a cuccot?
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.12.30. 14:26

Dreemer!

MSN-en majd egyeztetünk, ok?

A többieknek még egyszer: a karkaterlapkat -pontosabban a statisztikát- a Dreemer-Lau -féle EXCEL táblázatban kérem továbbítani Dreemernek, én meg majd átveszem tőle.
Az előtöri jöhet a ZK-s topicba a karakterekhez. OK?
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2008.12.30. 14:34

Persze. :respect:

Amit írtál, hogy valami egyszerű mágikus tárgy is lehet, az mit takar pontosan? Mert van egy amulett, ami tetszik (észrevétlenség amulettje), amit bele is írnék az előtörténetbe, de nem tudom, hogy érdemes-e foglalkozni vele, vagy azokat inkább hagyjuk? :think:
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.12.30. 14:41

Az ÚTK szerinti Észrevétlenség Amulettet engedélyezem Shia-ko.
OK, lehet neked olyan. De meséld el hogy tettél rá szert.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2008.12.30. 14:50

Igen, ont azt néztem, aztán majd előtörténetből eldöntöd, hogy maradhat-e.
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.12.30. 17:52

Sivatagi Vihar:

Kész a kari :)

Akit esetleg érdekel:
harcértékekek: Gyakorlatilag csont alap...

Mana és pszi: //:twsited://
5.foku pszi használó...-> 33 pszi->23 as pszi pajzsokat tud épiteni-> Csaapt mágia ellenálást meg tudja oldani szerintem :)
58 manából garázdálkodok :twsited:

Mágia iskolák:
Tér és idő //ez alap//
Elemi mágia
Asztrál-mentál
Rúna mágia
Minden iskola perpill 3. foku de KM hatására lehet runa mágián emelek eggyet

A kari összeségében máshoz nem ért! Ezért kéretik majd védeni ha baj van... Másrészt igyekeztem nehéz tüzérségre össze hozni :) ami azt illeti ETK ban ilyenkor nem lehetne 58 manája :)

Castor:

Runa mágai 3. foka elég mágikus tárgyak készítéséhez? Erre utalást egyértelműen sehol nem találtam csak annyit hogy ez a minimum ami kell a rajzolatokhoz. Létszíves add meg a megkötéseket erre vonatkozóan, az is érdekelne továbbá miféle megkötések vannak varázstárgyakra vonatkozóan... Nem akarok mágikus önjáró szerájt csak a csapat tagokat ha már ismerjük és úgy érzem megérdemlik megajándékoznám egy két aranyos dologgal.
//1. fokú runázás a szükséges felszerelésre... láthatatlan köpönyeg esetleg... de csak ha kiérdemlik a szememben eddigi tetteik alapján és szükségük is van rá!//

Másrészt szeretnék 3-4 db mágikus tekercset magamnál tartani, ha lehet ne manábol varázsolgassak. Salyát készítésű dolgokra gondolok...

Dreemer

Edit:
Eddig 0 PM érkezett a kari gen lap miatt, és 0 levél! Mindenkinek van kari lapja?
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2008.12.30. 18:21

SV

A Lau által belinkeltet töltöttem ki és az van berakva a fórumra is. ha senki nem szól hozzá, akkor azt elküldöm neked mélben vagy MSNen is.
Meg ott írtam pár sor előtörténetet, csak hogy egyeztetni tudjunk, és a Km is nézhesse, amikor ideje van.
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.12.30. 20:10

Észrevettem amúgy, hogy a karakter generálóban nincs benne a vértezet, de nembaj megoldom. Majd beleírom valahova.

EDIT: Dreemer nekem 37 pszi pontom van 5ös pszivel :D
EDIT2: exelben a felszerelésnél és kinézetnél hogy a búbánatban kell új sorba vinni a kúrzot mert ha entert ütök akkor új oszlopba ugrik, ha meg shift-entert akkor meg előző cellába :@
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ichigo 2008.12.30. 20:19-kor.
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.12.30. 20:13

Shia-ko:

Mailben küldjegy gyugotan.

Ha bárkinek gondja van a kittöltéssel nem érti mi miért megy.. szóljon :)

Alapvetöen a sárga részeekt kell kitölteni kivéve a pontelosztási táblázatot...

Hm a varázsló jelenlegi kari lapját átkonvertűálom szövegesbe és megprobálom felrakni a zárt aklandok karakter gyüjtöjébe.

Edit:
Ez nem elssz jó, ha valalkit érdekel egy telejsen kitöltött karakter lap sikitson!

Másrészt a fentlévő változathoz képest van egy fejlesztett ami hibás kitöltés esetén pirosal szinezi a háterét a problémás részeken és tp alapján léptet szintet.

Ichigo:

Valóban a vértezetek le maradtak sajna... mindjárt potlom. Javaslom a vért mgt-je miatt keletkező - harcértéket tüntesd fel az egéb modositokbnál a fegyveres értékeknél - értékként.

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 172 / 338 • 1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 338

Vissza: Csevegõ