A balszerencse netovábbja Na hogy magyarosak legyünk legyen 1
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Részemről is bármikor kezdhetünk. Ami a jellemet illeti ha lehet annyit kérnék, hogy ne halál jellemű karit mert azt nem igazán fogom tudni kijátszani bármi más lehet. 1k2 = 1 [1]
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Elnézést, hogy kicsit megszaladt a kezem, csak az előző történésekre nem kellett feltétlen reagálni, ezért folytattam a sztorit. Ha valaki írt volna még az előzőre, kérem tegye hozzá a mostanihoz. Ezúttal mindenkit megvárunk!
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Ha minden jól megy, akkor jövőhét hétfőn elkezdhetjük. Sajnálom csak mostanában elég sok dolgom volt/van, nem beszélve, hogy nem tudok 2-3 óránál többet aludni egyhuzamban, szóval kissé élőholtas vagyok mostanában...
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Akkor legalább a Holtak Bosszúja kaland zombijainak szerepébe jobban bele tudod élni magad. De a viccet félretéve: tessék pihenni! Sőt (bár magam ellen is beszélek, de) akár a mesélést is fel lehet függeszteni addig, amíg nem rendeződnek a dolgaid. A való élet fontosabb!
Azt az egy kalandot tudom vinni, csak picit csúszni fog a többi kaland, a Sajtnál pedig Syristől és Alarondtól még úgysem kaptam karaktert, az amnéziás kalandhoz meg kéne csinálnom 8 karaktert, így azt inkább hétvégre halasztanám, akkor úgy is játszunk asztaliba, játék után meg a KM-emet befogom egy kis karigyártásra. Hidd el Dierol, én is szeretnék pihenni, még talán időm is lenne rá, csak nem bírok. Bárhogy próbálok aludni, az eredmény szinte mindig az, hogy 2-3 óránként felébredek, és így gyakorlatilag alig pihenek valamit, mert kimarad a mélyalvás szakasza...
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai