Kezdjétek nyugodtan Togar, csak rám ne várjatok, én max. a hétvégén tudom összehozni, majd bekapcsolódok. (Az eredeti időpontra készültem miszerint nyár eleje lesz az indulás.)
Nem lóverseny megvárunk mindenkit addig ismerkedünk a könyvvel és a szabályrendszerrel. Igaz a statisztika ugyis később kell majd az eleje szerepjáték lesz.
Kibogoztuk azt is lehet venni bármilyen skillt és talentet a karinak nem kötelező a karriernél leírtakat venni ám ha olyat veszel ami nincs felsorolva akkor ezekért 100 helyett 200xpt kell kifizetni.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Milyen kiegeket lehet használni karaktergyártáshoz? Pl. lehet Companion alapján megcsinálni? Mert ha egy mágiatudatlan humánt hoznák akkor jobb lenne azzal.
Többi jtékos: van már valami karakterkoncepció? Én vagy egy ex LS nyomozót hoznk vagy valami harci technikust. (Lehet, hogy rigót.)
Én valszeg egy törpe sámánnal jövök. Valakinek nincs meg a mágia használos kieg? Hátha lehet használni. Ha valaki tud segíteni akkor dobjon már meg egy PM-el.
RM Orwen del'Correl Az általad írt kieg. nem tudom, hogy megvan-e, de este majd megnézem. (Bár a borító nagyon ismerős) Ha nincs, megveszem - ezen nem múlik Edit: a telefonos ellenőrzés alapján megvan, vagyis használható. Majd adok egy listát, hogy mely kiegek használhatóak (vannak meg) Ami biztos - a teljesség igénye nélkül: Ember és gép: Kiberver Árnyvadász kézikönyv Fegyverek kézikönyve
Saggaras Zenir Mágia? A Grimoire-re gondolsz? (azt hiszem, az a neve)
Az Orwen is megteszi, plusz rövidebb. A Companion = Árnyvadász kézikönyv. -> De akkor sztem így fogok karaktert készíteni.
Saggaras!
Grimore asszem SR2-ben volt, most Magic in the Shadows, ha minden igaz SR3-ban. Kérlek nézz fel msn-re gondolom még megvagyok rajta orwen@freemail.hu címmel.
Helló mindenkinek! Ma vettem meg a 3. ed-et magyarul, a hétvégén feltétlenül áttanulmányozom, de péntekig nem valószínű... Én életemben most látok először SR könyvet, tehát úgy dobálózzatok a szakkifejezésekkel. Akkor megpróbálom minél előbb végigolvasni.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien, ha gondod van a karakteralkotással, szólj. Az egyik korábbi hozzászólásomban találsz egy linket, ami segíthet a karakter elkészítésében.
Orwen, most néztem bele, hogy melyik kieget mondtad. Ezek szerint pontelosztásos lesz a karakter elkészítése? Vagy esetleg a temetőlidérc vonz?
Szóval a nyugodtan használható kiegészítők listája: Ember és gép: Kiberver Árnyvadász kézikönyv Fegyverek kézikönyve Mágia az árnyakban (csak kérem az ezekből válogatott dolgokat majd valahogy megjelölni, hogy könnyebb legyen megtalálnom)
Igen, ha humánt hozok, akkor jobb volna a pontelosztás, de nem a temetőlidérc, meg otaku miatt, hanem, mert így jobb statokkal jövök ki, lévén nem akarok sem extra fajt, sem mágikus fogékonyságot. Szerintem 120 ponttal csinálom meg. (Az alapkönyv példakarakterei 123 pontból készültek el.)
Jó kérdés. A Vampire-höz készített karaktereknek nyomát sem látom - s a Warhammer esetében is felmerül ugyanez a probléma... Akik régebb óta éldegélnek a fórumon, még emlékeznek egy SH. kalandra. Annak a kalandnak a karakterei hol voltak letárolva?