Úr isten. Még egy Széchenyis. Legalább gépész vagy? Én infós voltam. Ki az offőd?
Na. Én hétközben délután 4 után szabadulok, úgyhogy mondj egy helyet ,meg egy időpontot, oszt talizhatunk.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Schinter: Limenel naiv, pedig tudhatna mar, hogy senkinek sem kegyelmezek...
Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Infi-Hardver szakos vagyok! Ofőm Szűcs Lászlóné, és ha ismernéd netán akkor a férje is tanít engem! Melyik nap lenne neked a legjobb? én hétvégén érek rá leginkább, és akkor is főleg vasárnap! De holnapra lehet hogy le tudnám zsírozni a pénteket...ha jó
En 7vegen erek ra, de ez inkabb folytassuk a Tavernaban, mert szetrugjak a seggunket:D
Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Szücsmama tanított pascalra, Szücspapa meg digitre. Szücsmama nagyon jó offőnek. Becsüljétek meg. Csak legyetek felé mindig érdeklődőek. Azzal ki lehet vívni a jóindulatát.
Nekem jó a péntek. Akkor előbb is végzek. 3 körül már szabadulok.
Hol találkozzunk?
Sziasztok!
21 éves vagyok, úgy fél éve játszok M.A.G.U.S.T., és nagyon megtetszett a játék megalkotott világa. Hobbim a regény írás - szeretek fordulatos, lebilincselő történeteket kreálni -, a zenehalgatás (black metal 4ever ), pc játékok (mindenevő vagyok).
Szeretnék játszani (esetleg modulokat írni), bár még rámfér a fejlődés (már ismerem a pontozási rendszert, de még elkel az ETK játék közben ).
Mivel új vagyok, így Boldog Új Évet mindenkinek!
Üdvözlünk eme remek oldalon. Hát igen. Az ETK elengedhetetlen. És sajnos nincs sok belőle. Ezért becsüld meg azt a saláta példányt ami tőlem van. Majd a Torozon Tavernájában kiabálj KM után.