"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
A mágikus tartalékot javítottam. Papíron 5 volt csak valszeg tegnap este bepötyögésnél mellényomtam.
A Browning és a Remington direkt kétszeres. Úgy gondoltam, ha csak lé írok egy 2-est az félreérthető, hogy darabonként vannak megvéve hozzájuk a kiegészítők és a lőszermennyiség is.
A smartlink II-t láttam ugyan a fegyveres könyv az Ares Predator II leírásában, de a hivatkozásuk alapján "Ld: 31.o. M&M", az a könyv nincs meg vagy legalábbis nem tudom mire utalna, így sajna nem tudom mi a különbség az I és a II szintje között. Jelenleg az alapkönyvben leírt van, de ha sikerül megtudnom, hogy mit tud a II-es és emgéri lehet megveszem azt.
Smartlink 1: ismered Smartlink 2: eszencia vesztés ugyanannyi mint az 1-nek, ára: 3500, -1 célszámmódosítót ad a cső alatti gránátvetők vagy standard gránátvetők, rakétavetők kezelésére. A célzott lövés módosítója -2-re csökken. a többi ua. mint az 1. szintű esetén
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Mivel Shadon, természetesen Dorient, Domvik EGYETLEN papnőjét! Csak még át kell dolgoznom a szentemet UTK szerint... Elég macera lesz az szegény fejemnek, úgyhogy csak hétfőre leszek kész vele.
"Aki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig..." /Besenyő Pista bácsi/
Én valszeg vagy renegát gorviki fejvadászt, vagy egy renegát anath akhanost. Bár most hogy megtudtam h Noryella domvik papnőt hoz, lehet marad a gorviki Legfeljebb majd hittéritesz
Üdv a díszes társaságnak! Hát ha ti így, akkor én egy shadoni tolvajt ( Szürkecsuklyás ) viszek. Ha megfelel. Rannien! Nem csak te vagy elfmániás. Én is az voltam valaha. Jó hír, hogy végül sok-sok év után kinőttem. Szóval van még remény ... Morsum! Előtörit milyen részletességgel igényelsz? Ennek is függvénye, hogy mikorra tudom prezentálni a karit. Ja és az induló szintet is add meg kérlek.
Maradok tisztelettel
"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember egyáltalán nem is él."
A kezdőszint az 3-5. Rád van bízva. De azért én javaslom az 5-öt.
Akkor a jelenlegi felállás: -Noryella: Dorien, Domvik-papnő. -Shia-ko: számszeríjász (3. ) -Ichigo: renegát fejvadász -Haome: shadoni szürkecsuklyás tolvaj
Én egy félelf, szél stílusú, Nisen-kardos, Rend (egy kis halálos beütéssel) jellemű harcművész leszek, amennyiben nincs ellenvetés. Ha meg mégse, akkor jön az elf varázsló (biztos rá tudom venni Morsumot, max megfenyegetem, hogy nem adom oda neki a Diablo II-t )
Hát Haome, Marci szereti a részletes előtörténeteket, legalább is én 6-7 füzetoldalnyit szoktam neki írni. (Mondjuk valahogy meg kell indokolni, hogy miért megy el egy homoki elf megtartó kalandozni...) De a lényeg, hogy legyen benne minden, amit fontosnak tartasz, no meg az ismerősök, mert azokra mindig fel szokta hívni a figyelmemet. Amúgy meg nem akarok kigyógyulni az elfmániából, csak az a baj vele, hogy elf az csak nagyon kevés kaszt lehet.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Quator, használd egészséggel a fegyvercsatolót. Ja, elolvastam az előtörténetet - jó. Bár az életvitelnél a kert végében található erőd kissé meglepett...
Orwen, lehet, hogy küldtem egy pm-et a kapcsolatokról... remélem nem mert kevertem...
Szóval: Mindenkinek van kapcsolata (ez mindenkinek legalább 2-t jelent)
Vagy megcsinálom a nekem megadott paramétereket figyelembe véve a kapcsolatokat. S kaptok tőlem egy leírást. (mint Quator karakterének kapcsolatainál látható a példa) Vagy pedig A kidolgozásuk rátok hárul - ha van konkrét elképzelésetek (kicsoda, micsoda, mi a neve, faja, stb...)