Togar írta:Nekem megvannak hozzá a lehetőségeim, fixip-m egy rahedli, a gép is mehet, bár hétköznap felesleges lenne sztem, inkább csak hétvége, azt a 3 napot meg kibírja. Csak feleslegesen nem pazarlom az erőforrásaimat, most minek menjen folyamatosan 24/7ben mikor mondjuk egy este használják 10-en, a maradék 6 napon meg tök üres. Mivel a ventrit nem fejlesztik talán a TS3 az ideális.
A kérdés, hogy pontosan mire szeretnéd használni. Nekünk van egy csatornánk egy ingyenes szerveren, ott igazából bannoláson kívül minden adminjoggal rendelkezünk, az emberek hétköznap is rendszeresen feljárnak (többségében valóban estefelé, de van aki napközben is gép mellett dolgozik/nemtudommitcsinál) így egy állandó szerver a szerencsés. Esetleg, ha tudod időzíteni a dolgokat, hogy mondjuk 16-17 órára kapcsoljon be a gép, és a szerver fusson, akkor jó, de az ciki, ha te még javában melózól, de a többiek már beszélgetnének egymás között

Persze mint mondottam ez függ a társaságtól, és a ventri céljától.
A TS-t valóban fejlesztik, de nem tudom van-e ingyenes szerver program. (Lehetséges, nem néztem utána).