Szeretném megkérni a kaland résztvevőit, hogy a karilapokat és előtöriket a Zárt kalandokba, a karakteres topicba tegyék fel minél hamarabb (jó lenne, ha a hétvégén megtörténne). Köszönöm!
Üdv
u.i.: Yasha am Lloth téged is megkérlek, hogy minél hamarabb adj jelet magadról. Köszi!
Nunc est bibendum, nunc pede libro pulsanda tellus, sodales!
Részemről Vrei Dra'yven a karakter aki jönne, jelenleg a temetőben csücsül. A tsz 4 lesz (amint tudom módosítani)
Háttérként a Dra'yven család Shadoni kereskedelmi központ (lerakat) egyik igazgatója, legalábbis ezen a címen tartózkodik Shadonban. Nem hiszem hogy az üzlettel sok dolga lenne, azt a család nem szokta amatőrre bízni még ha családtag akkor sem...
Az utóbbi 3 évből 2-t Lar-dorban töltötte, s most tér vissza Shadonba újra. Egyébként már jól ismeri a helyi viszonyokat. KM jelzése szerint Vrei Predoc környéke felől tart éppen Shadon felé.
A család vagyona meglehetősen nagy (3-as vagyon háttér Vreinél), ehhez mérten bármi beleférhet (testőrök, egyéb megbízottak is lehetnek a többiek ha már összeszokott csapatot akarunk illetve elkerülni a kezdeti ismerkedést).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Arnoil 2009.08.23. 18:51-kor.
Én amint megirtam egy nyomolvasósdi fefélelf fejvadászt hozznék. Amit Arnoil irt, nem rossz ötlet (mármint a testőrség), hiszen igy kezdhetünk is egyből egy csapatban és a bemesélés is könnyebb.
Majd annyi kérdésem lenne, hogy a karakterek mennyi tőkével indulnak.
Én Erresyr an Ayres-t indítanám ott, aki végülis mehet szinte akárhonnan. Ha valami bandában gondolkodunk akkor dobhatom is a karaktert és gyárthatok helyette egy másikat.
Tudja valaki hogy hol is van ez a sziget? Azért valamelyest illene tudnunk róla valamitmégha nem is hegyjuk el a területet a kalandban.
Sajnos annyit tudunk róla amennyit Gordon a bevezetőben leírt. Orwellánus nagy hókuszpók, aztán új betelepülők egymástól elkülönülve. Jó a vari illetve a ranagolita se rossz, csak épp nem tudok mit melléjük rakni. Nem a "kalandhoz csináljunk karikat" elv miatt hanem mert nem tudom mi az ami megfér kettejük között. Igazából az is kérdéses, hogy egymással, hogy jönnek ki. Villámhárító meg nem akarok lenni.
Ezért kérdeztem Martost, mert még Ő sem nyilatkozott de akkor úgy néz ki egy hajóban evickélünk . Na majd csak rákapok az ízére... egyenlőre egy harcművész ami motoszkál a sűrű ködben.
Nekem már kész a kari, és fel is raktam. Szerintem ebben az esetben pont úgy lesz izgalmas, hogy a karik nem ismerik egymást, és össze kell szokniuk (egy ranagolitával ez nehéz lesz ), nekem kicsit LOST feelingje van a kalandnak (bár lehet, hogy tévedek).
Üdv
Nunc est bibendum, nunc pede libro pulsanda tellus, sodales!
A terv egy Imeko-tornyos szuke slan. Már csak meg kell csinálnom. Ja nem még fel is kell szállnom a gépre és lezuhannom a szigetre... . Valaki le tudná írni a szuke isteneket, szféráikat és jellemzőiket? Előre is köszi...
Nem a Lost-ból vettem ki, Rejtő Jenő könyveket szoktam olvasni, de horror filmeket is szívesen nézek. Bár a Lost-ból is láttam jó pár rész. Bár a magusból is jutottak eszembe ötletek mivel elég részletes a szabálykönyv.
A története teljesen sajátos, inkább helyszínek, népeknél, stb. segített infok. De ha annyira szeretnétek még a bevezető reag-ba bele írhatom az utasszállító gépet