Elnézéseteket kérem, de önhibámon kívül csak most sikerült a számítógép elé jutnom, s nem is vagyok egészen olyan állapotban, hogy reagot írjak. (EDIT: Ez érinti Abaszisz nyílt helyet (zászlóháború) is). Holnap délután viszont mindenképp írok mindenhova, ahova csak tudok
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Nekem is megfelelő a hozzászólás módosítása. Most, hogy Martos is felhívta a figyelmem a figyelmetlenségemre, én is módosítom kissé a hozzászólásom. Továbbá mivel nem első eset, tartok tőle, hogy lesz még párja.
Szarul adom elő... és szólnom kellett volna, hogy egy ilyen kukac karaktert szántam a történetbe és nembiztos, hogy megfelel az ízléseknek. Ez úton el kell mondjam, hogy senkivel sincs semmi bajom, örülök hogy ott lehetek/tem. A karakterem nem lopásnak szántam Herold-tól, csak csupán és a pusztán ez tetszett. Úgy gondoltam, hogy ez a pár nap még nem kovácsolta össze a karikat és ez így kezdte volna a többiekhez való hozzáállást.
(legrosszabb esetben minden hsz-em törölhető, nem akarom elrontani a játékot...) /de azért még lehet, hogy nem fogok teljesen kihalni /
Ennek a hozzászólásnak volt valami törölt előzménye vagy hasonló? Csak azért kérdem, emrt így egymagában eléggé értelmezhetetlen, hogy ezt most mire is írtad.
Ha esetleg arra gondoltál, hogy Herold azért nem írna, mert baja van a kalanddal, akkor szerintem tévedsz. Inkább csak egyszerűen dolga van. Mint az előző hozzászólásokban is látszik, ha valami nem okés, akkor azt mondani fogja ahogy ismerem.
Megerősítem Quator meglátását. Sajnos ma reggelre elpusztult a német dogom, így felszabadult rengeteg időm..(ez a magánügy része) Cassyan a karid meg fogja kapni a magáét a reagban, a pofátlan kis parasztja... Na viccet félretéve... rögtön nekiülök és valahogy megpróbálom beleszuszakolni a nemesem életfelfogásába azt hogy az orkot elcsalja kajolni... és közben ne nyúzza meg a közkatonát a levelével.
Ha minden egyes alkalommal így beparázol... nos erősen javaslot egy pszichiáter... .
Részvétem a kutyáért nekem egy német juhászom van és imádom...
Sokat javítottál az állapotomon a reagoddal ( ) talán nem kell psziciháter (csak utólag belegondolva; első karinak lehet, hogy... de végül is ez a Fekete Lobogó és nem a jó tündérkék szárnyalnak itt. Na de most már lelövöm magam.)
Majd a szagok elemzése után meglátjuk, hogy az ork életfelfogásába belefér-e, hogy veletek menjen kajálni. A sáfránymanó nem valami bizalomgerjesztő név, ha már növény van benne.
ZH-A Megvan mi volt a probléma.. legalábbis asszem. Gondolatnak ezt szántam: ~ és könnyen összetéveszthető a szöveggel. Eztán a gondolat még zárójelben is lesz: []
Tudom, hogy a karid nem mondta és nem is a karimnak nem túl bizalomgerjesztő, hanem nekem a játékosnak, aki olvasta, amit te a játékos írt, hogy mit gondol a karid.
Egyébként herbalizmus 3.fokkal azért csak sejti, hogy mi az a sáfrány.
1., megszólítom az orkot/az ork szagmintát vesz/a paraszt beszól 2., az ork megáll, szagot fog/felteszem a kérdésem/ 3.,az ork elmegy a vadhús irányába/elbeszélgetek a paraszttal 4.,megkapom a levelet/válaszol a paraszt/ az ork is választ kap a vadászoktól 5.,vagy elindulunk a sáfránymanóba/vagy a táncoló medvébe/vagy meggyőzzük a városőröket, hogy az ork nem úgy gondolta.
Mindezt csak azért írom, hogy miért is nem reagolok... ha jól látom akkor időrendben én már vázoltam mit teszek és ebben nem esett változás. Ha bárhol tévednék tessék kijavítani.
Az ork és a sáfrány: nos az ork "szakirodalom" kb mint semmire sem jó büdös gaz amit néha idióta emberek használnak a kajákba, leírást tartalmazhat róla.