Üdvözlünk az oldalon. Biztos nem lesz gond, ha csak olvasni jössz.
Van már ilyen regisztrált tag is Reméljük, hogy majd kedvet kapsz a játékhoz is.
Amúgy nagyon tetszik az avatarod.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Majd' 22 éves srác vagyok, körülbelül 8 éve játszom rpg-t, igaz az első években még teljesen máshogy álltam a szerepjátékokhoz, mint manapság teszem. Elsősorban a M.A.G.U.S.-t kedvelem, de volt alkalmam kipróblni jópár egyéb rendszert is (Vampire, Call of Thulu, Shadowrun, Cyberpunk, Eartdown, D&D, STAR WARS, Mage, Warhammer...), s többé-kevésbé mindegyik tetszett, ilyen téren nyitott vagyok mindenre. Online sokat rpg-ztem már, igaz nem a fentebb említett szabályrendszerek valamelyikében. Volt idő, amikor kentem-vágtam a témát, de most már nem vagyok kétlábon járó lexikon [sajnos ] habár nem is feltétlenül szeretnék az lenni. Az oldalra elsősorban jtékosnak jelentkeznék szívesen, esetleg mesélőnek, ha a helyzet úgy hozza, mivel aként kezdtem "pályafutásom". amennyiben valamit rossz helyre írok majd a későbbiekben, kérlek nézzétek el nekem, egyelőre elég zavaros még ez a site nekem, de hamarosan kiismerem, ezt azt hiszem megígérhetem.
Üdvözlünk az oldalon. Szerintem mindenkinek változik a szerepjátéka az évek alatt. Meg hangulattól, és kortól is függ, hogy ki mit tart fontosabbnak benne. Előbb utóbb mindenki kinő a tápolós időszakából is. . Én pl a romantikázós korszakomat élem. Sztem láccik is.
Nagyon örülnénk ha KMkednél is. KMből sosincs elég. Nézz körül az oldalon, aztán eldől mi lesz. A csevegő a fórum rész, az Észak-ynev, Dél-Ynev, meg Erion a kalandok. A többire te is rájössz.
Rendben, szerintem nem fogtok csalódni bennem etéren sem, habár lehet, némelyeknek kissé szokatlannak tűnik majd a stílusom, ugyanis élőben szinte mindíg rögtönzök, csak minimálisan tervezek előre a leghosszabb kalandok során is egéssz végig, a hivatalos modulokat nem kedvelem. Viszont a kezdésnél segíthetnél nekem, ha tudsz rám szakítani egy kis időt, mivel még zavaros egy kissé a dolog, ahogy belevághatok a játékba.
Nyugodtan kérdezz. Az oldallal kapcsolatban tudok segíteni. A szerepjáték részében van kb 3 év előnyöd. Amúgy én is mindig improvizálok. Még egyetlen modult sem meséltem.
Olvasgass bele a kalandokba, és meglátod, hogyan folyik a játék. Amúgy minden KM "Az Igric" felhasználónevet használja a meséléshez. Ha van kedved tényleg mesélni, akkor a Csevegő/Torozon tavernájában írj az adminoknak. Ővelük kell megbeszélni.
Ha van MSNed és kérdésed akkor a mailto:gsmeyer@freemail.hu-n megtalálsz.
Ja és egy jótanács. Ide ne sokat írj, mer az adminok nem szeretik. Ha problem van akkor megint csak a Torozon tavernája a megoldás.