Anvilo: Nem annyira könnyű kalandba kerülni, mint ahogy azt az ember elsőre gondolja. Sok egyeztetésre van szükség, hogy végül olyan játék jöhessen létre, ami mindenkinek megfelel. Egyeztessetek tovább Sionnal, biztosan meg fogja adni az összes instrukciót. De lehet, hogy nem egy alkalommal. Neki is mint másnak is, sok dolga van, úgyhogy legyetek türelemmel felé. Amúgy a játékosokkal együtt a KMek is lassan szállingóznak. De nem könnyű tapasztalt KMet találni. Ha Schinter nevű barátunk megjön végre, akkor új KMel bővül majd a mesélők tábora, meg még lesz egykét ember, aki ígérte, hogy fog mesélni. Szóval ez nem egyik napról a másikra történő folyamat. Legyetek türelemmel, és elnyeritek jutalmatok. Ja és ami fontos egy újoncnak. Ne elégedjen meg azzal, hogy beír a fórumba, és várja a jelentkező KMeket. Menjen utána és keressen maga is megfelelő embert.
Meridian: Biztos vagyok benne, hogy Gianag segíteni fog a beilleszkedésben. Amúgy meg a legegyszerűbb a dőlt betűt megcsinálni, hogy kijelölöd a kívánt szövegrészt, és a fenti gombokkal csinálod meg.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Limenel: ugy csinalta. Vmiert nem jo neki. En is probaltam az o szovegreszet atirni... Szerintem valamelyik betu kavar be...
Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Üdv mindenkinek! Én vok a legújabb tagja ennek a csapatnak(márha megfelelek mindenkinek...). Sokat játszok haverokkal már lassan 2 éve és szeretném kipróbálni magam neten is! A játékhoz et, mt és papok paplovagok 1,2-vel ismerkedtem meg, és a játékosokra vonatkozó dolgokat 90%-osan ismerem. Remélem sokat fogunk szórakozni. Ha valakinek nem tetszenék az "ürítse ki a keserű poharat" ))
A viadalokat pedig támogatom, mi több nevezek mint a méltán híres elf gladiátor, vindariel springstorm, és ezennel megalapítom a "Lángoló Arénát" ami egy mindenki által ismeretlen helyen találhtó, és egyúttal nyitóviadalként, amennyiben az érintett felek vállalják, a már régóta várt Grebal-Schinter párbajt nevezem meg.
Ezenkívül bejelentem, hogy a mai nappal újraalakítom a Vörös Villám Magus Teamet! A régi tagok, amennyiben szeretnék, automatikusan bekerülnek az újba, új tagokat pedig meghívással, korlátozott számban fogadunk.
Kezdődjék hát a játék!
A halálba menők üdvözölnek titeket!
Császtok!Most léptem fel a honlapra és nagyon zsír minden!Amúgy Desmond ajánlotta a lapot, azzal az érveléssel, hogy nagy arcok ülnek itt a gépek előtt...Szeretnék játékos kariként részt venni a mókában! Shinternek üzenem ha van még a moduljára szabad hely akkor nagyon szívesen beszállnék...Előre is köszi!