Martos!
Még mindig nem kaptam választ a kérdésemre, hogy döntesz a farkassal. Tovább harcol, vagy meneküljön?
Egyem meg a szíved én nem azt vitatom hogy a farkas falkatársaként gondol rád, hanem azt hogy a farkas olyan módon vadászik és küzd az életéért, amit nem lehet helyhez kötött rezgőmozgással csinálni. A farkasod le fog ugrani a szekérről, eltávolodik tőled, nekirugaszkodik, ugrik, visszajön, megint eltávolodik.
Én meg biztos vagyok abban hogy ha egy ragadozót súlyosan megsebesít a zsákmányállata -jelen esetben a koboldok- bizony-bizony feladja a vadászatot, az irháját menti és könyebb zsákmány után néz, mert egy zsákmány se ér annyit hogy belehaljon. Ha KOMOLY sebet kap egy ragadozó igen is menekülőre fogja a dolgot.
Példának okáért ha a vadászó orszoszlán kap a gnú-tól egy akkora pofánrugást hogy majd szétreped a feje, hidd el, az oroszlán nem fog egy dacos ordítással újrapróbálkozni, hanem otthagyja a picsába és megy a sebeit nyalogatni.
Normális esetben ha az állatod ha nem kötődne hozzád KM-ként irányítanám és azonnal menekülőre fogná a dolgot, mert 50%- körüli Ép-n regnál, de így tied a döntés hogy körben marad és harcol, vagy engeded kilépni a csatatérről?
Ok a délután leírom a szitut részletesen.