• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 287 / 338 • 1 ... 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290 ... 338

Re: Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.04.22. 20:24

NK - Ave

Bár lenne interakciós szál amit felvehetnék de jelen helyzetben most már naon kíváncsi vagyok mind Kékprém mind a Ventorra reakciójára.
Elnézést a gyarlóságomért, bocsi, bocsi :oops: Egyszóval most türelmes várakozó álláspontra helyezkedem :angel:
"Terveid legyenek sötétek és átláthatatlanok akár az éjszaka, s amikor mozdulsz úgy csapj le, akár a villám."
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 333
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.04.23. 11:24

Üdv!

CFRK

Megnéztem a helyrajzi viszonyokat.
Egyrészt *szipp* szegény Holg és a többiek nincsenek is rajta *szipp*. :bruhuhu: :-P

Egyébként meg egyszerű a megoldás szerintem. Az AJ (vagy az utáni) oszlopra eső útvonalon megkerüljük a folyót. :lol:

Nah komyolabbra fordítva. (Remélem ezt a sok zöldséget fentebb nem szívod mellre Castor. :wink: )

Garma szerintem az nem kérdéses, hogy Aramil alaposan felméri a terepet és nem csak úgy odaveti pillantását. Csak az a kérdés gondolom, hogy mi felérünk-e mellétek a dombra lassú szekeregeléssel, mire visszaindulnátok? :D

EDIT:

NK

A Ventorra (meg mondjuk a sokkos ember, fogadós, kiérkező rendőrök...) reakciójára én is kíváncsi lennék. :)

Azért lehet délután-estére írok egyet, mert nagyon érdekes kis vita van itt kialakulóban. :D

Siffad olvastam a karakter naplóját. Nagyon jó szerintem! :) Főleg a csapat vezetője rész. :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.04.23. 16:14

NK

A reagok gyorsabban jönnek ma délután, mint ahogy én írom a kalandot :D Mindig van új bejegyzés :D
Ezért már Siffard reagját jelenleg figyelmen kívül hagytam, de a következőbe bele fogom venni.

A csapattal nagyon meg vagyok elégedve, öröm nektek mesélni :)
Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárva

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye."
Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 759
ZK Karakter: Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
ZK Karakter: Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárt
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.04.23. 16:56

NK

Megint nagyon írhatnékom van. :D Azért próbálom tűrtőztetni magam és megvárom Filiot és Enort. :)

Ha még nem mondtam volna nekem is nagyon tetszik a kaland is meg a karakterek is. Mivel nagyon jó a játék, így nem egyszerű "haragos" reagot írni, de azért csak sikerült. :lol:

KV

Filio nem lenne kedved csatlakozni? :) Úgyis kért Dierol karija egy plusz embert Mr. Johnsontól. :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.04.23. 17:19

Quator ar Zaraquer írta:NK

Megint nagyon írhatnékom van. :D Azért próbálom tűrtőztetni magam és megvárom Filiot és Enort. :)

Ha még nem mondtam volna nekem is nagyon tetszik a kaland is meg a karakterek is. Mivel nagyon jó a játék, így nem egyszerű "haragos" reagot írni, de azért csak sikerült. :lol:

KV

Filio nem lenne kedved csatlakozni? :) Úgyis kért Dierol karija egy plusz embert Mr. Johnsontól. :wink:

NK - KV - Ave

Hali codex reagot valószínűleg csak vasárnap tudok írni, ha szerencsém van akkor talán ma késő este de ezt nem ígérem inkább vasárnap délután - este.
Sorry...

Shadowrun elméletben szívesen csatlakoznék ám mint a Codex Mesélőnek is kifejtettem, most több szabadidőm van ám ha besűrűsödnek a fejem fölött az események és az élet akkor csak heti egy (1) reagot tudok garantálni. Ha így jó akkor a továbbiak tárgyalás alapját képezhetik...

További bökkenők csak a Shadowrun 2. kiadását ismerem és csak azzal és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel rendelkezem a 3. kiadás nincs is meg és nem is ismerem.

Gyors koncepcióim amiket el tudok képzelni és talán játszani is....
- Harci Mágus
- Ork vagy Humán utcai szamuráj
- Zsoldos
- Volt céglegény egy kis Nyomozós beütéssel

EDIT: "Siffad olvastam a karakter naplóját. Nagyon jó szerintem!" Ez hol van muti, muti, muti, lécci, lécci, lécci had én is :angel: :angel: :angel:
"Terveid legyenek sötétek és átláthatatlanok akár az éjszaka, s amikor mozdulsz úgy csapj le, akár a villám."
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.04.23. 17:31

Filio

Siffad-os napló: A Karakterek topicban Vjírgasnál van egy hozzászólás, amiben Siffad vezeti a "Naplót". :)

SR-kaland

A heti 1 reag tökéletes, így is lett meghirdetve a kaland és azért is kérdeztem rá, mert jelenleg már az egy hetet bőven túlléptük és továbbra sem szólt semmit Saggaras. Tehát nem lóverseny csak szóljatok, ha várjunk.

A 3. kiadás kérdése szerintem megoldható, ha szeretsz angolul szabálykönyvet olvasni. :D

A koncepciók nekem megfelelnek, annyi megjegyzéssel, hogy a kiírásban is említettem: Ha van varázshasználó JK, akkor lesznek varázshasználó NJK-k is. (Gonosz sámánok forévör. 8) ) Ha nem lesz varázshasználó JK, akkor az NJK-k között se lesz varázshasználó ellenfél. (Persze jóságos gyógyítókat meg ilyen kiegészítő klisé-szereplőket találhattok ettől, de mentesül a kaland a mágikus háborútól. :) )
Eddig a többiek nem mágiáztak. :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.04.23. 17:41

Quator ar Zaraquer írta:A 3. kiadás kérdése szerintem megoldható, ha szeretsz angolul szabálykönyvet olvasni. :D

KV - Ave

1. utálok angolul szabálykönyvet olvasni.
2. valószínűleg azért utálok angolul olvasni mert gyatra a tudásom (harmatgyenge elhanyagolható stb :lol: :lol: :lol: )

Jelen helyzetemben pedig nem szeretnék X-ezer forintost kiadni a magyar 3. kiadásra. Szóval ha úgy jó hogy megcsinálom 2. kiadás alapján és valaki átfordítja 3. kiadásra akkor vállalom.
A másik valószínűleg karaktert csak hétfőn tudok barkácsolni és küldeni a vasárnapot már nem ígérem mert codex és cyberpunk vállalásaim vannak :lol:

Egyenlőre ennyi a hasfájásom semmi több.

EDIT:

NK

Most már én is kíváncsian várom a Napló folytatását nékem is tetszik (bevallom nekem ilyenhez nem lenne erőm maximális respect) és köszönöm, hogy minimum fejvadásznak néztek :lol: :lol: :lol: :angel:
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.04.23. 17:56

KV

Filio

Csináld nyugodtan 2. alapján és én átfordítom 3. kiadásra. :wink: Ha majd kész kérlek rakd fel a Karakterek topicba és megnézem mit kell módosítanunk rajta.
A karakter készítésével ráérsz jövő héten is, csak nyugodtan. :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2010.04.23. 19:49

Nézz szét könyvtárakban, Kecskeméten pl szinte minden alkalommal látom az SW3-t a polcon (az 1-4 ADND szabálykönyv mellett)
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!

KARAKTER:
Worag, a lelenc, Darton-pap
Vjírgas Margalos, (codex)
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 555
ZK Karakter: Worag, a Lelenc (Füstölgő Nyomokon)
ZK Karakter: Vjírgas Margalos (Nadír Könnyei, Codex)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.04.25. 12:58

NK - Ave

Bocsesz a kockadobóban való bénázásomért nem jött össze ebben a témában még oktatnotok kell :oops: :oops: :oops: :oops:

Siffad írta:Nézz szét könyvtárakban, Kecskeméten pl szinte minden alkalommal látom az SW3-t a polcon (az 1-4 ADND szabálykönyv mellett)

Biztos, hogy nincsen a "városi" könyvtárban (a város egy porfészek amúgy) a budapesti könyvtárakban meg nem vagyok sehol tag meg ha már beutazok oda vissza minimum 4 óra és X ezer forint akkor egyszerűbb ha beugrok egy könyvesboltba és megveszem vagy esetleg neten megrendelem de jelenleg nincs rá felesleges tőkém.

Azért köszönöm a tippet.
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.04.25. 13:17

NK

Filio

Nézz be a Kockadobós topicba. Megírtam Neked, hogy szerintem mit írj másképp, hogy működjön a dobás. :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enor ak Mverrys » 2010.04.25. 13:33

NK

:shock: :shock: :shock:
Azt hiszem erre nem számítottam, bármennyire is sejtettem, hogy konfliktus lesz :razos:
Enor ak Mverrys
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 572
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.04.25. 14:09

Enor ak Mverrys írta:NK

:shock: :shock: :shock:
Azt hiszem erre nem számítottam, bármennyire is sejtettem, hogy konfliktus lesz :razos:

NK - Ave

Akkor tegyél ellene :lol: :lol: :lol: Te vagy a nemes és a "expedició" vezetője neked kell rendre utasítani a Nadort :lol: :lol: vezetőhöz méltóan :D én csak szerény szolgád vagyok :angel:
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enor ak Mverrys » 2010.04.25. 14:27

Filio Mortale írta:NK - Ave

Akkor tegyél ellene :lol: :lol: :lol: Te vagy a nemes és a "expedició" vezetője neked kell rendre utasítani a Nadort :lol: :lol: vezetőhöz méltóan :D én csak szerény szolgád vagyok :angel:

NK
Te akartad a bajt, mért nem lehetett nadorra a hagyni a hülyeségét? 8) Majd reagolok egy jó ízűt, csak még magam is csak hebeg meg habog :lol:
Enor ak Mverrys
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 572
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.04.25. 14:35

Enor ak Mverrys írta:,
NK
Te akartad a bajt, mért nem lehetett nadorra a hagyni a hülyeségét? 8) Majd reagolok egy jó ízűt, csak még magam is csak hebeg meg habog :lol:

NK - Ave

Ha folyton a Nadorra hagyjuk a "hülyeségeit" akkor lesz, hogy nagyobb bajba kerülünk mint most és a személyed is mélyen tisztelt nemes uram :lol: :lol: :lol: :angel:
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 287 / 338 • 1 ... 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290 ... 338

Vissza: Csevegõ